no przecież widze co sie dzieje i mówie ze jest po meczu dla mnie i to wy udajecie kurwa mądre głowy grają tą samą zenade co wczoraj czyli nic straty,zero pomysłu na rozegranie ataku
no przecież widze co sie dzieje i mówie ze jest po meczu dla mnie i to wy udajecie kurwa mądre głowy grają tą samą zenade co wczoraj czyli nic straty,zero pomysłu na rozegranie ataku
potwierdzam, nie ma się co łudzić ze to dopiero połowa itp itd. jak dla mnie wegierki win
kara madziarek i karny - 8:12 maja szanse dojsc na 1-2 bramki przed przerwa
chyba sam w to nie wierzysz
? czlowieku to sa kobiety, czarnogora do przerwy 9-15 z rosja, rozumiem ze w tym przypadku gdyby ktos zaproponowal Ci 10000 zł za postawienie mieszkania na ruskie wszedlbys bez zadnego ale
Nie udaje zadnej madrej głowy, co pograłem to akurat napisalem. Na Wegierkinie stawialem i nie bede stawiał. Tak jestem pewny ich zwyciestwa jak tego, ze jutro bedzie padał snieg. Moze spadnie, a moze nie. 2 bramki róznicy, historia nie zna takich przypadkow, kiedy tak olbrzymia strata została by odrobiona
kara madziarek i karny - 8:12 maja szanse dojsc na 1-2 bramki przed przerwa
chyba sam w to nie wierzysz
? czlowieku to sa kobiety, czarnogora do przerwy 9-15 z rosja, rozumiem ze w tym przypadku gdyby ktos zaproponowal Ci 10000 zł za postawienie mieszkania na ruskie wszedlbys bez zadnego ale
no way, za mieszkanie nigdy wiem ze babskie gry rządzą się swoimi prawami nie chodzi mi tutaj tyle o wynik co o samą grę wegierki ewidentnie lepsze i tyle w temacie