|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przecież widze co sie dzieje i mówie ze jest po meczu dla mnie i to wy udajecie kurwa mądre głowy grają tą samą zenade co wczoraj czyli nic straty,zero pomysłu na rozegranie ataku Nie udaje zadnej madrej głowy, co pograłem to akurat napisalem. Na Wegierkinie stawialem i nie bede stawiał. Tak jestem pewny ich zwyciestwa jak tego, ze jutro bedzie padał snieg. Moze spadnie, a moze nie. 2 bramki róznicy, historia nie zna takich przypadkow, kiedy tak olbrzymia strata została by odrobiona  dalej kpisz a ja mam zakład -2.5 czyli to nie 2 bramki a już 5 poza tym widzę jak wygląda gra do tej pory po wczorajszej wtopie postawiłem znów na nie bo myślałem że dziś już nie zagrają takiej kichy,a i przeciwnik słabszy/w gorszej dyspozycji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boubson dlaczego wysmiewasz moj typ na wegierki -3,5 skad mozesz byc pewny ze na koniec meczu nie beda prowadziły nawet 10 bramkami ??
a jeśli już mowa o wykształceniu , mam prawo a nawet obowiązek legitymowania się wykształceniem wyższym. a Ty ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak naprawde to wszyscy kierowaliscie sie zarowno wczoraj jak i dzisiaj meczem Szwedek z Norwezkami... i nikt nie chcial na chlodno przyjac argumentow ze Norwezki byly zatrute... a Wegierki? to jest dla mnie zagadka  pogrom od Holenderek a powiozly i Francuzki i sa poki co lepsze od Szwedek... under 47,5 przyznam na poczatku wygladal tragicznie (14 bramek w 15 minut) ... na szczescie pozniej sie Madziarki uspokoily i jest spora szansa ze wejdzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przecież widze co sie dzieje i mówie ze jest po meczu dla mnie i to wy udajecie kurwa mądre głowy grają tą samą zenade co wczoraj czyli nic straty,zero pomysłu na rozegranie ataku Nie udaje zadnej madrej głowy, co pograłem to akurat napisalem. Na Wegierkinie stawialem i nie bede stawiał. Tak jestem pewny ich zwyciestwa jak tego, ze jutro bedzie padał snieg. Moze spadnie, a moze nie. 2 bramki róznicy, historia nie zna takich przypadkow, kiedy tak olbrzymia strata została by odrobiona  dalej kpisz a ja mam zakład -2.5 czyli to nie 2 bramki a już 5 poza tym widzę jak wygląda gra do tej pory po wczorajszej wtopie postawiłem znów na nie bo myślałem że dziś już nie zagrają takiej kichy,a i przeciwnik słabszy/w gorszej dyspozycji Tak kpie, takich postow nie da sie inaczej skomentowac. Chcesz powaznie podyskutowac nie ma sprawy, tylko najpierw schowaj emocje, bo nic z tego nie bedzie. Zreszta skoro mowisz, ze 5 bramek nie da sie odrobic to na jaki ton liczysz z mojej strony ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boubson dlaczego wysmiewasz moj typ na wegierki -3,5 skad mozesz byc pewny ze na koniec meczu nie beda prowadziły nawet 10 bramkami ??
a jeśli już mowa o wykształceniu , mam prawo a nawet obowiązek legitymowania się wykształceniem wyższym. a Ty ? 10-12 to jest czy nie, bo przeciez to było niewiarygodne. Zgłaszac do Watykanu czy jeszcze poczekamy na wiecej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgłaszaj Gizmo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jeśli już mowa o wykształceniu , mam prawo a nawet obowiązek legitymowania się wykształceniem wyższym. a Ty ? oczywiscie ze moga Wegierki wygrac... w zadnym momencie sie z tego nie nasmiewalem... kpie jedynie z tego ze Ty juz zakonczyles to spotkanie, piszesz ze Szwedki sa zalosne, nie zejda do 2-och bramek do przerwy itp... a z tego co widze przed meczem grales na Szwedki... teraz kontrujesz (?) na wegierki -3.5 ... przy takim graniu daleko nie zajedziesz ... ja mam jedynie prawo sie legitymowac takim wyksztalceniem, nikt nigdy mi tego nie narzucal jako obowiazek... i jak mozesz - Boubson nie boubson, nie to zebym czul sie niedowartosciowany, tak po prostu brzmi ten nick... pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziewczeta nie rozrzucac sie za bardzo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgłaszaj Gizmo  Poczekam na kolejne propozycje, bo to kobiety to bedzie chyba jeszce sporo cudow. W koncu maja całe 30 minut, czyz nie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dalej zostaje przy swoim -3,5 wegierki a jak bedzie przekonamy sie za pół godzinki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dalej zostaje przy swoim -3,5 wegierki a jak bedzie przekonamy sie za pół godzinki  szwedki ogarniać pipy i gramy  cos czuje ze mozesz podwojnie wyleciec...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale dostała w cyca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sie dziewczeta rozstrzelaly...  27 bramek po 35 minutach under 47,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dalej zostaje przy swoim -3,5 wegierki a jak bedzie przekonamy sie za pół godzinki  szwedki ogarniać pipy i gramy  cos czuje ze mozesz podwojnie wyleciec... uraziłem cie słowem PIPA ?? jeśli tak to przepraszam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego mialbys mnie urazic? grales na Szwedki pozniej Wegierki -3,5 sugeruje ze mozesz podwojnie wyleciec 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra 15:15 Szwedki po moje - 1.5 !!
|
|