|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na razie nic,zagram po polnocy cos lub lekko przed
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co gramy na wieczór? myślę nad overem w Miami i wygraną Orlando. O w Phoenix zagram,a tu bym raczej zagrał +2,5 SAS [/quote] ja uciekam,trzym sie maaajo  pozdrowki dla wszystkich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Noc : Baylor & Indiana z Ncaab  Dobranoc dobrze kombinujesz  Nic więcej byku nie ruszam te 2 bety mi starcza jak wejdą będzie spory plus :Piwo:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co gramy na wieczór? myślę nad overem w Miami i wygraną Orlando. O w Phoenix zagram,a tu bym raczej zagrał +2,5 SAS [/quote] No kurde ORL 6 w pape a buki nadal widzą ich jako faworyta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Noc : Baylor & Indiana z Ncaab  Dobranoc dobrze kombinujesz  Nic więcej byku nie ruszam te 2 bety mi starcza jak wejdą będzie spory plus :Piwo: pefki peffkami byle siadały.. Z nba ciekawi mnie te spurs... Sacramento nie zagram ostatnio co dali dupy..a cousin i evans poobrażani na siebie..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurtki vs Lalki typ 1 - Lalki rozegrały 3 mecze w 4 dni.Zmęczenie robi swoje  - Ponoć wraca Mathieu Garon który: "On the year, Garon has a GAA of 1.98, which is fourth-best in the NHL, and a record of 7-4-2. His .942 save percentage is eighth-best in the league." Cała analiza: http://www.sbrforum.com/nhl-hockey/...down-vancouver-nhl-betting-odds-a-17379/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co sadzicie o Utah i Georgetown z Ncaa??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co gramy na wieczór? myślę nad overem w Miami i wygraną Orlando. O w Phoenix zagram,a tu bym raczej zagrał +2,5 SAS No kurde ORL 6 w pape a buki nadal widzą ich jako faworyta? [/quote] Orlando ma bardzo duży potencjał i nie wiadomo tylko kiedy w końcu zaskoczą...jak już wejdą na odpowiednie obroty to będą wygrywać mecz za meczem, choć wiadomo to już nie tam sama drużyna co rok temu..ale dalej bardzo mocna .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Noc : Baylor & Indiana z Ncaab  Dobranoc dobrze kombinujesz  Nic więcej byku nie ruszam te 2 bety mi starcza jak wejdą będzie spory plus :Piwo: pefki peffkami byle siadały.. Z nba ciekawi mnie te spurs... Sacramento nie zagram ostatnio co dali dupy..a cousin i evans poobrażani na siebie.. Ja znów mam nadzieję że jednak przełamie się Orlando i dziś wygra dlatego ten mecz totalnie odpuszczam. Co do Sacramento ...dlamnie to druzyna bez jaj wiec nei ma co ich grac. natomiast Bucks dzis bardzo oslabione wiec moze byc roznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim ja rozumiem. Ale jakbyś wystawiał kursy, to bierzesz pod uwage potencjał jako jedną ze zmiennych czy porównując z tym bieżącą formę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[/quote]
No kurde ORL 6 w pape a buki nadal widzą ich jako faworyta? [/quote]
Orlando ma bardzo duży potencjał i nie wiadomo tylko kiedy w końcu zaskoczą...jak już wejdą na odpowiednie obroty to będą wygrywać mecz za meczem, choć wiadomo to już nie tam sama drużyna co rok temu..ale dalej bardzo mocna . [/quote]
Jak dla mnie to oni sie osłabili..turkoglu bez formy totalnie z pho żegranli go ze łzami szczęscia, richardson narazie tak samo sie nie wkomponował w zespol...howard złapie szybkie faule i orl nie ma..
lukas utah odpusc...Georgetown można dac..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm z milłoki ktoś jeszcze odpadł oprocz tych co ostatnio nie bylo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim ja rozumiem. Ale jakbyś wystawiał kursy, to bierzesz pod uwage potencjał jako jedną ze zmiennych czy porównując z tym bieżącą formę? Biorę pod uwagę i jedno jak i drugie. Potencjał nie wątpliwie maja i to nie mały. A co do Formy wiem że w końcu zaskoczą ale nie mam pojęcia kiedy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm z milłoki ktoś jeszcze odpadł oprocz tych co ostatnio nie bylo? Milwaukee bez Redda,Jennings,Delfino,Magette, Sacramento prawdopodobnie bez Thompsona,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co sadzicie o Utah i Georgetown z Ncaa?? ktos moze ocenic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co sadzicie o Utah i Georgetown z Ncaa?? ktos moze ocenic? Napisałem ,że Georgetown można dać ale utah lepiej odpuścić... Oglądałem milłoki z z portland gdzie grali mega kaszane...ale jak oni pokonali LAL...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze Gooden nie zagra w Bucks
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
San Antonio -4,5 Dla zabawy na nocke Dobranoc, zdrowych wesołych 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czas na ostatni przed wigilią trzeci już prezent gwiazdkowy z tą samą drużyną w roli głównej, tym razem prezent najsmaczniejszy, San Antonio -4.5 @3.25 , zabawka 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|