|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś mi się wydaje że ani Wojtas ani Korver nic nie zaproponują, ale jak zaczną się mecze to wtedy się okaże co grają  Obym się mylił  ja już od dłuższego czasu nie podaję tu swoich propozycji, jak ktoś napiszę na priv to odpiszę i tyle  chyba, że wyjątkowo mi się nudzi, to wrzucę przed startem co tam pograłem, ale nie mam już zamiaru brać na swoje barki odpowiedzialności za rozwydrzonych gówniarzy, która grają all-inem za swoje kieszonkowe, mając pretensje, że coś nie wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojtas nie trać czasu na niepotrzebne sprzeczki,czekamy na dzisiejszą siatkę;p jestem za  czy jesteś, aż takim imbecylem żeby nie wybrać z kursów 1.15 itp? przestań obrażać ludzi na tym forum,bo narazie zgrywasz nie wiadomo kogo,a twoje komentarze są na poziomie gimnazjalisty,może nie trudno znaleźć ale warto czasem przeczytać czy ktoś może ma inną koncepcję. przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem "?" to jest znak zapytania  OT: to ty chciałeś pożyczyć kasę, bo miałeś jakiegoś dobrego beta "oddam jutro za tydzień, a może wcale" 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Coś mi się wydaje że ani Wojtas ani Korver nic nie zaproponują, ale jak zaczną się mecze to wtedy się okaże co grają  Obym się mylił  ja już od dłuższego czasu nie podaję tu swoich propozycji, jak ktoś napiszę na priv to odpiszę i tyle  chyba, że wyjątkowo mi się nudzi, to wrzucę przed startem co tam pograłem, ale nie mam już zamiaru brać na swoje barki odpowiedzialności za rozwydrzonych gówniarzy, która grają all-inem za swoje kieszonkowe, mając pretensje, że coś nie wejdzie  Całkowicie się z Tobą zgadzam przyjacielu dlatego założyłem dziś temat o oskarach mecz.pl  Tymczasem jakbyś był tak miły i podał jakiś ciekawy bet z siatki na dziś z kursem około 1.5 bo taki do dubla potrzebuje to był bym wdzięczny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież Wojtas nie gra samych 1.30 i niżej. Korver rozumiem, że ty nam zaproponujesz jakieś @2.oo i lepiej  tylko, że tak zwanych niespodzianek nie trafia Korver jest dużo lepszymiło przeczytać, tym bardziej, że pamiętam jak jakiś czas temu i mnie się czepiałeś  swoją drogą w warunkach, jakimi tutaj dysponujemy nie da się jednoznacznie określić. Nikt nie wie jak przedstawiają się bilanse poszczególnych osób, wszystko do domysły niepoparte żadnymi dowodami. 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jak niespodzianki to tylko Azs Czestochowa  ale teraz sa liderem i kursy juz nie beda takie fajne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś mi się wydaje że ani Wojtas ani Korver nic nie zaproponują, ale jak zaczną się mecze to wtedy się okaże co grają  Obym się mylił  ja już od dłuższego czasu nie podaję tu swoich propozycji, jak ktoś napiszę na priv to odpiszę i tyle  chyba, że wyjątkowo mi się nudzi, to wrzucę przed startem co tam pograłem, ale nie mam już zamiaru brać na swoje barki odpowiedzialności za rozwydrzonych gówniarzy, która grają all-inem za swoje kieszonkowe, mając pretensje, że coś nie wejdzie  Całkowicie się z Tobą zgadzam przyjacielu dlatego założyłem dziś temat o oskarach mecz.pl  Tymczasem jakbyś był tak miły i podał jakiś ciekawy bet z siatki na dziś z kursem około 1.5 bo taki do dubla potrzebuje to był bym wdzięczny  poszło na priv
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Korver napisałem Ci pw 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Coś mi się wydaje że ani Wojtas ani Korver nic nie zaproponują, ale jak zaczną się mecze to wtedy się okaże co grają  Obym się mylił  ja już od dłuższego czasu nie podaję tu swoich propozycji, jak ktoś napiszę na priv to odpiszę i tyle  chyba, że wyjątkowo mi się nudzi, to wrzucę przed startem co tam pograłem, ale nie mam już zamiaru brać na swoje barki odpowiedzialności za rozwydrzonych gówniarzy, która grają all-inem za swoje kieszonkowe, mając pretensje, że coś nie wejdzie  Całkowicie się z Tobą zgadzam przyjacielu dlatego założyłem dziś temat o oskarach mecz.pl  Tymczasem jakbyś był tak miły i podał jakiś ciekawy bet z siatki na dziś z kursem około 1.5 bo taki do dubla potrzebuje to był bym wdzięczny  poszło na priv Korver podzielisz sie dzisiejszymi przemysleniami na priv?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Korver Mogę tez poprosić prywatna wiadomosc??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
o matko, to teraz kazdy bedzie prosil o PW? :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to teraz 50 wiadomosci ehe ;-P nie latwiej podac tutaj gram to i to ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podajcie tutaj i nie róbcie dziecinady:(
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
jak niespodzianki to tylko Azs Czestochowa  ale teraz sa liderem i kursy juz nie beda takie fajne  na siatka.org coś Ci typerek nie idzie za bardzo 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to teraz 50 wiadomosci ehe ;-P nie latwiej podac tutaj gram to i to ?  znajdzie sie kilku filozofow i jest tak a nie inaczej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejszy dzien we Wloszech prezentuje sie tak: U panow wydaje sie, ze faworyci dzis wygrywaja, na 7 meczy licze, ze bedzie z 5-6 dla faworytow. Jesli szukalbym niespodziewajki to Trento vs Treviso (w przeszlosci to byly piekne mecze, czesciej na korzysc Treviso, obecnie zapewne nie, no ale lepiej brac co innego) albo Copra vs Valentina. Jak ktos szuka wysokich kursow to u bab we Wloszech wszystko mozliwe. Scavolini przegrywajace z najslabsza druzyna w 1 tygodniu, aby ograc najsilniejszy team w 2 tygodniu  Takie rzeczy to tam norma, wystrzegac sie kursow 1,10 - 1,30 jak ognia.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jak niespodzianki to tylko Azs Czestochowa  ale teraz sa liderem i kursy juz nie beda takie fajne  na siatka.org coś Ci typerek nie idzie za bardzo  a juz tam nie podaje, za duza loteria to troszke jest 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak niespodzianki to tylko Azs Czestochowa  ale teraz sa liderem i kursy juz nie beda takie fajne  Teraz w Bełchatowie jak będą grać to pewnie będzie wyyyysoki kurs 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
wlasnie chce jechac, tylko nie wiem czy wyzdrowieje do meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejszy dzien we Wloszech prezentuje sie tak: U panow wydaje sie, ze faworyci dzis wygrywaja, na 7 meczy licze, ze bedzie z 5-6 dla faworytow. Jesli szukalbym niespodziewajki to Trento vs Treviso (w przeszlosci to byly piekne mecze, czesciej na korzysc Treviso, obecnie zapewne nie, no ale lepiej brac co innego) albo Copra vs Valentina. Jak ktos szuka wysokich kursow to u bab we Wloszech wszystko mozliwe. Scavolini przegrywajace z najslabsza druzyna w 1 tygodniu, aby ograc najsilniejszy team w 2 tygodniu  Takie rzeczy to tam norma, wystrzegac sie kursow 1,10 - 1,30 jak ognia. Zapomnialem dopisac, u bab niespodzianka pachnie mi Scotti Pavia vs Bergamo. Bergamo jeszcze wciaz w slabej formie, do tego wyjazd, a kurs no comment. Dla szukajacych dobrego kursu Scotti Pavia @ 3,50  Dobrym pomyslem tez +2,5, podobnie jak w meczach Cortese i Pesaro.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a ja mam odmienne zdanie co do pesaro i bergamo dzisiaj 
|
|