|
|
old hand
|
|
old hand
może to http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adza+pieni%C4%85dza-2006-152836 Even money Niestety nie, gdyz na pewno nie gral w nim DeVito. To raczej starszy film - ogladalem go juz z ladnych kilka lat temu, wiec produkcja raczej z lat 90-tych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglądali? Ostatni egzorcyzm...
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
oglądali? Ostatni egzorcyzm... W planie na dzisiejszy wieczór  Jutro podzielę sie spostrzeżeniami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to obejrzyj jeszcze -Wizje -Exam -Centurion i daj znać co i jak 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
to obejrzyj jeszcze -Wizje -Exam -Centurion i daj znać co i jak  Centuriona juz widziałem, bo takie filmy mają u mnie pierwszeństwo  Bardziej podobał mi się np. Ostatni Legion, ale Centurion nie był zły. Trochę mało scen batalistycznych... Dwie ładne kobiety, (blondynka lepsza)  dodają uroku. Ogląda się "bezboleśnie", bo cały czas cos się dzieje. Jak to pościgi za "zwierzyną".
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Jakby zamkneli QC, to nastepnym najczesciej ogladanym tematem bylby temat To i owo 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Jakby zamkneli QC, to nastepnym najczesciej ogladanym tematem bylby temat To i owo  nie ten temat 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
-error]Ja cie ... dokładnie wiem, że była taka akcja Pozostawie to bez komentarza. I na tym zakonczmy dyskusje ... Radze tez cleniej dobierac emoty na przyszlosc. Pozdrawiam. Na marginesie, zobacz czym kończą się takie żarty http://www.hotmoney.pl/artykul/kevin-dal-zarobic-polsatowi-zgarnal-najwiecej-17481Nabieram coraz większej pewności, że to robota speców z Polsatu ...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
oglądali? Ostatni egzorcyzm... W planie na dzisiejszy wieczór  Jutro podzielę sie spostrzeżeniami. Jeśli macie na myśli najnowszą produkcję to szkoda prądu.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
oglądali? Ostatni egzorcyzm... W planie na dzisiejszy wieczór  Jutro podzielę sie spostrzeżeniami. Jeśli macie na myśli najnowszą produkcję to szkoda prądu. No, właśnie ten, Jose. Ale mam ten film w planach już od dwóch tygodni, więc obejrzę 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ha ha ha ... czy Ty naprawde uwazasz, ze to dzieki naglosnieniu tej glupiej akcji "ocalic Kevina w swieta" (a sama akcja, to - wedlug Ciebie - dzielo polaszmatowskich specow), 4,2 mln. matolkow (delikatne okreslenie) ogladalo po raz setny ten nieswiezy juz i odgrzewany kotlet ? Swoja droga - reszta stacji sama strzelila sobie kule w stope, serwujac nie lepszy chlam o tej godzinie (jak i przez cale dwa dni swiateczne).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
c+ tez sie nie popisal puszczajac "bekarty wojny" o 22.50
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Ha ha ha ... czy Ty naprawde uwazasz, ze to dzieki naglosnieniu tej glupiej akcji "ocalic Kevina w swieta" (a sama akcja, to - wedlug Ciebie - dzielo polaszmatowskich specow), 4,2 mln. matolkow (delikatne okreslenie) ogladalo po raz setny ten nieswiezy juz i odgrzewany kotlet ? Swoja droga - reszta stacji sama strzelila sobie kule w stope, serwujac nie lepszy chlam o tej godzinie (jak i przez cale dwa dni swiateczne). Z faktami się nie dyskutuje  Możesz nadal wierzyć w świętego Mikołaja - a jakie są fakty każdy wie 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
c+ tez sie nie popisal puszczajac "bekarty wojny" o 22.50 premiera była o 20, a powtórka o 22.50
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koniec roku, czas na porzadki na dyskach Brutti, Sporchi e CattiviPolecam  Link do ściagniecia wersji nie wycietej w telavizji, z polskimi napisami http://chomikuj.pl/wiewiora1966/AMBITNE+KINO+-+KLASYKA+KINA/Odra*c5*bcaj*c4*85cy+brudni+*c5*bali/Odra*c5*bcaj*c4*85cy*2c+brudni*2c+*c5*bali+-+(napisy+pl),247585133.AVI Klasyka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obejrzałem Black Swan. Nie będę nic pisał bo muszę iść zbierać szczękę z podłogi. Natalie Portman  Clint Mansell  Mila Kunis  Darren Aronofsky  W tej kolejności  Film ma niesamowicie mroczny i magnetyczny klimat. Tworzą go znakomite aktorstwo, zdjęcia i muzyka. Black Swan wciąga i wypluwa dopiero na końcowych napisach (jak to ktoś ładnie na fw określił). Ode mnie 9/10Była by dyszka gdyby nie kilka zbyt czytelnych i łopatologicznych wątków. podpisuje się ręcami i nogami !!  Natalie Portman ! - zakochałem się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Invictus 6/10 Clint Eastwood mnie zawiódł, przelukrowanie - taki opis moim zdaniem oddaje wszystko, zero zaskoczenia i dramatyzmu, zero głębi, ładne obrazki, piękne góry nad Cape Town to mi się najbardziej podobało. Freeman dobrze zagrał (stąd 6), ale oczekiwałem o wiele, wiele więcej. Dla mnie równie dobrze mógłby ten film zrobić Disney
The Fountaine 9/10 Powoli się przybliżam do Black Swan (jak piszecie, proszę bez spoilerów), więc odrabiam zaległości u Aronofskiego, film to prawdziwy majstersztyk, fantastyczne doznania zmysłowe (piękne wizualizacje oraz wspaniała muzyka Mansella), głęboki, świetnie opracowany temat, dowolność interpretacji. Jestem zachwycony.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jestem świerzo po filmie. 15 min po zakończeniu oglądania odczuwam nadal emocje, które towarzyszyły mi podczas filmu. Pełno emocji, uczuć i .... POLECAM
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
chodzi oczywiście o Black Swan.. jak wyżej
|
|