Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
Marat Safin
Marat Safin
Witam,
czemu nie ma jeszcze tematu o oskarach mecz.pl? Mamy za sobą bardzo udany rok i będzie caaałe mnóstwo kandydatów do oskarów. Forum się rozwija, starsi użytkownicy wspaniale i na bogato prowadzili topiki tematyczne, a nowy narybek rośnie w oczach. Wobec powyższego QCZ całkowicie stracił na znaczeniu, a decyzja o przeniesieniu go do działów tematycznych na pewno świadczy o sile i poziomie topików z poszczególnymi sportami. Reasumując jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Tylko nie wiedzieć czemu coraz więcej userów uznaje to forum jako portal społecznościowy, a na pewno nie bukmacherski, ale zapewne oni się mylą...

Bonus: Unibet
H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by Bullet
Forum się rozwija, starsi użytkownicy wspaniale i na bogato prowadzili topiki tematyczne, a nowy narybek rośnie w oczach. Wobec powyższego QCZ całkowicie stracił na znaczeniu, a decyzja o przeniesieniu go do działów tematycznych na pewno świadczy o sile i poziomie topików z poszczególnymi sportami. Reasumując jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.

Serio tak uważasz? Ja tą wypowiedź odebrałem jako dobrze skonstruowaną ironię, zza której przebija smutna prawda. W moim odczuciu jest dokładnie odwrotnie, a forum od kilku lat jest na równi pochyłej.

Może jednak coś jest w tych opiniach o portalu społecznościowym, bo u nas bardziej od umiejętności typerskich liczy się poprawność polityczna zgodna z poglądami C. Bardzo jaskrawo było to widać, po 10.04, gdzie temat polityczny podzielił to forum na dwa obozy. Ludzie odchodzą i piszą na innych forach, co się tu dzieje...

W tym kontekście wypowiedź Bulleta zabrzmiała trochę jak propaganda sukcesu smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
btw. poprzenoszenie qc do poszczególnych działów - głupota totalna. Ile to się teraz trzeba naklikać puke Kiedyś wystarczyło zwykłe wstecz smile

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Czyli Malina 2010 tongue

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by Kameleon
btw. poprzenoszenie qc do poszczególnych działów - głupota totalna. Ile to się teraz trzeba naklikać puke Kiedyś wystarczyło zwykłe wstecz smile
dobrze prawisz wink

niestety Conrad, ale jest to kolejny maly kroczek wstecz, z biegiem czasu i quasi chat teraz umrze jak i inne tematy frown
nie wiem skad taka decyzja, wchodzilo sie na quasi (jedyny zyjacy dzial), odswiezalo, bylo cos nowego i sie patrzylo co ktos napisal (a czasami byly bardzo ciekawe wiesci smile ), a teraz...
dwa razy wiecej czasu zajmie przejrzenie..

coraz mniej bukmacherki w tym forum bukmacherskim smirk

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
zmiany Conrada, byle by coś pozmieniać blush do dupy

old hand
old hand
No to Oscary rozdane :-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Originally Posted by wojbest1987
Słuchamy z niecierpliwością Twoich propozycji zmian na forum.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Nic się nie dzieje w tematach - zero analiz typów itd. - tym posunięciem zwiększy liczbę tematów, postów i odwiedzin działów ale poza tym to totalna lipa... sorki ale kiedyś wchodziło się w quasi i było wszystko a teraz mi się nawet nie chce szukać i nie wchodzę...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by majner
Originally Posted by wojbest1987
Słuchamy z niecierpliwością Twoich propozycji zmian na forum.

Było już wielu, którzy przedstawiali swoje wizje zmian i większość nie została nawet skomentowana przez Conrada, więc wybacz koledze jego frustrację. wink

shaken not stirred
shaken not stirred
Nic Korver nie stoi na przeszkodzie żeby je tu w tym właśnie temacie zaprezentować (te wizje).

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Już dawno pojawiały się propozycje aby wszystkie konkursy i tematy rankingowe wrzucić do jednego worka - teraz śmietnik QC został rozrzucony po poszczególnych działach. Tak się zastanawiam czemu to ma służyc - chyba tylko temu, aby poprawiły się statystki wejść w danych działach bo wiadomo , które tematy są najbardziej oblegane na forum.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Boję się nawet myśleć co jaki płacz byłby gdyby zamknąć ten najważniejszy dział na forum czyli QC. Władze odważyły się ruszyć święty przybytek QC i już 90% ma pretensje że ciężko go znaleźć, ile to się trzeba naklikać, ale może dzięki temu zauważy przypadkiem że są też inne działy np. tematyczne. Szok!!!, ale są.

Każdego roku w grudniu pojawiają się wizje, że forum upada, że nie ma sensu itd itp, jednakże nikt z piszących nie poświęci choćby 5 minut w roku aby coś poprawić na forum a najważniejszy i tak QC, szybka i olewcza wymiana paru zdań i już boksujemy, księgujemy typy.

stop

To nie jest ta droga, wystarczy nie narzekać tylko poświęcić chwilę czasu o coś skrobnąć.

Zdaje sobie sprawę, że znów wywoła się jałową dyskusję, że jednym się nie chce pisać, dla drugich nie ma sensu, bo się szanują i żaden typ nie będzie ich obrażał jak nie wejdzie itd itp.

Ale w końcu to forum i trzeba być na to gotowym, a że ktoś ma jakiś problem że podałem zły typ to mam to najzwyczajniej w dupie. Piszę dalej bo tak mi się chce i po to tu jestem.

Zresztą żaden z Was nie miał takich problemów z napinaczami jak ja co jakiś czas z miedziem. Akcje z smsami, akcje z dzwonieniem po nocach, akcje z podszywaniem pode mnie na innych forach, akcje z wklejaniem zdjęć mojej rodziny po różnych debilnych portalach. Mam podkulić ogon?

Ruszyć tyłki a jak się nie chce to nie piepszyć i nie marnować czasu na podobne tematy.

PS. od razu wyjaśnię, że do nikogo nie pije, nikogo nie obrażam, do nikogo nie zwracam się bezpośrednio lub pośrednio, wyrażam swoją tylko swobodną opinie, bo się zdenerwowałem takimi pierdołami. Nie mam zamiaru też kontynuować tematu dalszymi wpisami, wolę coś podać na forum. My przynajmniej próbujemy coś zmienić, jak się nie uda to się wróci do poprzedniego wyglądu, a teraz zobaczymy jak będzie i
co wyjdzie.

PS2. inne zmiany też będą, ale trzeba dać trochę czasu na przygotowania w końcu nie robi to się w kilka sekund.

Pozdrawiam. piwo

Last edited by Piostar; 27/12/2010 17:20.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kiedy ostatnio coś napisałeś Piostar w dziale tematycznym? grin

Kto chce ten będzie pisał, ale żeby jeszcze utrudniać wchodzenie na qc? laugh

Już dawno pojawiały się propozycje aby wszystkie konkursy i tematy rankingowe wrzucić do jednego worka - teraz śmietnik QC został rozrzucony po poszczególnych działach. Tak się zastanawiam czemu to ma służyc - chyba tylko temu, aby poprawiły się statystki wejść w danych działach bo wiadomo , które tematy są najbardziej oblegane na forum.

Oj tam zaraz do jednego worka, można np. zmienić formę konkursów. Tylko, że gdyby do typy ktoś miałby dorzucić analizę to o ile zmniejszyłaby się liczba kliknięć...

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Sprawdź akurat regularnie staram się podawać typy które są według mnie interesujące, zwykle w dziale Inne Dyscypliny (akurat sporty typu snooker, szachy, golf mi podchodzą).

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Piostar, jak by został zamknięty QC to liczba użytkowników online by spadła z 500 do 20, a Conradowi raczej zależy na tym, żeby było tu jak najwięcej osób. Tylko po co poprzenoszone te tematy? Tak mają się rozwinąć działy tematyczne? Jak ktoś nie chce pisać tam to nie będzie pisał. Trzeba zachęcić jakoś inaczej, a jak to już inna sprawa.

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Kerogh, jeśli masz jakieś propozycje, to podziel się nimi ze światem, jeśli leży Ci na sercu dobro forum smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
można np. zmienić formę konkursów. Tylko, że gdyby do typy ktoś miałby dorzucić analizę to o ile zmniejszyłaby się liczba kliknięć...

Bardzo cenna uwaga Kameleon , przykład konkurs POD na BA za krótka analiza - typ nieważny. Ciekawe ile osóh by się zgłosiło do PlayOff gdyby taka formuła była tutaj.

Niestety chyba nie ma sensu nawet w tym temacie się produkować, bo wiadomo że od jakiegoś czasu chodzi o ilość a nie o jakość na forum.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
majner, nie mam żadnych pomysłów, odniosłem się tylko do wypowiedzi Piostara o zamykaniu QC, bo to jedyne miejsce gdzie ludzie wymieniaja sie typami i cos od czasu do czasu napisza.

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, rymoholik, $-man), 3,486 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,141
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026