|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro pogramy przeciw SOPOTOWI i znając życie wygrają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świeniewicz wywalić z boiska, Turczynkę tez i jeszcze byłaby szansa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro pogramy przeciw SOPOTOWI i znając życie wygrają  Tu sie od rana gra przeciw Sopotowi i jak anrazie dorbze na tym wychodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieje ze naszym odechce sie grac juz na dzis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rzuccie streamem do tych atomowych cipek 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie było mnie cały dzień na necie, a widząc, że kilka osób o mnie wspomniało odniosę się do kilku wypowiedzi. to czyli Korver pogral ATOM >> Do końca nie wiadomo, poczytaj sobie qcz od razna i zobacz, że żarty sobie robili. Szczerze mówiąc zawiodłem się na poziomie inteligencji co poniektórych. Fakty były jasne i dziwią mnie takie pytania. A trochę ich było również i na PRIV. Cóż pozostaje przyklasnąć tym, którzy załapali o co chodzi  po meczu i tak napisze izi co to za roznica co gral gracie po swojemu  Wygrało Volero, więc nie napiszę. Jest to QC i pozwól, że będę pisał to na co będę miał ochotę. A zwykły napinacz internetowy, jakim Ty bez wątpienia jesteś, nie będzie mi wypominał co jest wg niego poprawne. Wypraszam sobie. Beka co tu sie wyrabia Korver chyba zatacza sie ze smiechu  Nie zataczam, bo ci którzy sami nie pomyśleli i ślepo zagrali, tym razem liczą kasę, bo Volero wygrało. Nie będą mieli nauczki i kolejny raz postąpią tak samo, co jest smutne. Skoro pracuje w buku to musi teraz duzo zartowac i wprowadzac w blad  Nie pracuję dla żadnego buka, raz w życiu miałem ofertę, ale odpuściłem. Mam póki co inne zobowiązania, nie związane z bukmacherką, ale może kiedyś... tak jest przyklaskujcie sobie nawzajem blazny i caly jutro znow caly dzien na forum... jeeee  Trochę nie na miejscu jest krytykowanie pettersena, co miało miejsce dzisiaj przez kilka stron na QC, bo on akurat pokazał kawałek swojej gry i przede wszystkim się nią dzielił. A że to było kiedyś i teraz tego nie robi to już inna para kaloszy, jemu akurat nie można zarzuć żerowania na innych. poziom tego forum juz chyba spadl ponizej zenujacego W rzeczy samej. Korvera cos nie widac  podobno gral Atom  ale on czesciej pisze jak wygrywa  Kolejny post pana napinacza skierowana do mnie. Nie uczono, że nie wypada mówić o nieobecnych? Zazdrościsz czegoś? Bo nie rozumiem tych ataków. Jak masz coś do mnie to zapraszam na PRIV, ewentualnie jak masz zamiar dalej zgrywać kozaka to do typerskiej konfrontacji. Dłuższy okres czasu, duża kasa (od 2 tys wzwyż) i jedziemy. Albo masz jaja albo schowaj się przed komputerkiem i zejdź z mojej osoby.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
mloda Śliwa w rekawiczkach? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sopot z taką grą to w naszej lidze w 4 nie będzie
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Atom teraz 3 sety z rzędu bierze baby widzą jak dorobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Atom teraz 3 sety z rzędu bierze baby widzą jak dorobić  przegrają 2-3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie było mnie cały dzień na necie, a widząc, że kilka osób o mnie wspomniało odniosę się do kilku wypowiedzi. to czyli Korver pogral ATOM >> Do końca nie wiadomo, poczytaj sobie qcz od razna i zobacz, że żarty sobie robili. Szczerze mówiąc zawiodłem się na poziomie inteligencji co poniektórych. Fakty były jasne i dziwią mnie takie pytania. A trochę ich było również i na PRIV. Cóż pozostaje przyklasnąć tym, którzy załapali o co chodzi  po meczu i tak napisze izi co to za roznica co gral gracie po swojemu  Wygrało Volero, więc nie napiszę. Jest to QC i pozwól, że będę pisał to na co będę miał ochotę. A zwykły napinacz internetowy, jakim Ty bez wątpienia jesteś, nie będzie mi wypominał co jest wg niego poprawne. Wypraszam sobie. Beka co tu sie wyrabia Korver chyba zatacza sie ze smiechu  Nie zataczam, bo ci którzy sami nie pomyśleli i ślepo zagrali, tym razem liczą kasę, bo Volero wygrało. Nie będą mieli nauczki i kolejny raz postąpią tak samo, co jest smutne. Skoro pracuje w buku to musi teraz duzo zartowac i wprowadzac w blad  Nie pracuję dla żadnego buka, raz w życiu miałem ofertę, ale odpuściłem. Mam póki co inne zobowiązania, nie związane z bukmacherką, ale może kiedyś... tak jest przyklaskujcie sobie nawzajem blazny i caly jutro znow caly dzien na forum... jeeee  Trochę nie na miejscu jest krytykowanie pettersena, co miało miejsce dzisiaj przez kilka stron na QC, bo on akurat pokazał kawałek swojej gry i przede wszystkim się nią dzielił. A że to było kiedyś i teraz tego nie robi to już inna para kaloszy, jemu akurat nie można zarzuć żerowania na innych. poziom tego forum juz chyba spadl ponizej zenujacego W rzeczy samej. Korvera cos nie widac  podobno gral Atom  ale on czesciej pisze jak wygrywa  Kolejny post pana napinacza skierowana do mnie. Nie uczono, że nie wypada mówić o nieobecnych? Zazdrościsz czegoś? Bo nie rozumiem tych ataków. Jak masz coś do mnie to zapraszam na PRIV, ewentualnie jak masz zamiar dalej zgrywać kozaka to do typerskiej konfrontacji. Dłuższy okres czasu, duża kasa (od 2 tys wzwyż) i jedziemy. Albo masz jaja albo schowaj się przed komputerkiem i zejdź z mojej osoby. nie jestem napinaczem  na chwile obecna mnie nie stac na taka konfrontacje  nie placz i sie nie tlumacz  nie zazdroszcze tylko ty popadasz w samo zadowolenie , jestes dobry ale Bogiem siatkowki nie jestes 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver mam nadzieje ze to zdanie : Nie zataczam, bo ci którzy sami nie pomyśleli i ślepo zagrali, tym razem liczą kasę, bo Volero wygrało. Nie tyczy sie mnie bo wiesz ze od rana pisałem ze gram Volero ?:> 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Uaaaa no teraz ladne dlugie granie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sopot dawać po tego seta i wracać do meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dorota jest prze śmieszna, na tyle piłek co ona dostaje wypadałoby jakąś skończyć a nie oddawać na 2 strone WSZYTSKIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dorota jest prze śmieszna, na tyle piłek co ona dostaje wypadałoby jakąś skończyć a nie oddawać na 2 strone WSZYTSKIE Woj prawda ale w koncowce 2 seta Bełcik zaczeła wystawiac 2cm nad siatka 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Atom teraz 3 sety z rzędu bierze baby widzą jak dorobić  przegrają 2-3  może i tak też być czekam na 2:2 i kontra leci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holland Kurr Gramy po 3-0 !
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
ta atakujaca Sopotu chyba caly czas atakuje pod gore albo stream na bet365 cos kreci?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|