|
|
too much love will kill you 
|
|
no i nie ma kasy na koncie, w poniedziałek depozyt i w czwartek nic... na czat szkoda zdrowia i nerwów, co za idioci... uciekłem z expu do fajnego live w tej firmie ale juz sie zastanawiam czy to nie było błedne podejscie...ja im ze wpłaciłem i chce kase a oni ze nie dotarła, poslałem prt/screena poszedł do działu finansowego i mi pisza ze do kilku dni beda szukac moich pieniedzy, czyli tam depozyt ile trwa, 2 tygodnie łącznie ? palanty...
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Mb/Neteller/Karta/Paysafecard a Ty wpłacasz zwykłym przelewem? 
|
|
|
|
|
|
|
no i moje "5zł" ciągle nie dotarło, nie chce mi sie juz gadać z ludzmi na czacie bo to nic i tak nie daje, szkoda czasu i nerwów, czekam cierpliwie na depozyt który ponoc przy pomyslnych wiatrach dotrze i bedzie zaksiegowany w poniedziałek...odpoczywam od grania, jedyne co sie dowiedziałem ze to wina po stronie BOSiu... faktycznie mogłem wpłacic wszystko z expu na netellera a nie konto bankowe i przelac do bet365... mam nauczke na przyszłosc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luc Nilis ja również przeniosłem się całkowicie na b365 z expektu zero odpowiedzi (konkretów) kiedy mają zamiar naprawić stronkę. Rzeczywiście zawaliłeś sprawę ja przelewałem właśnie przez Netletter cała operacja zrobiona w kilka minut.
Mam pytanie dotyczące bet365. Czy wprowadzą mi jakiś limit, a może nawet zamykają konta po graniu czegoś takiego:
Aktywny kupon z dużym ako >10 i zostaje ostatni mecz. Czy mogę bez problemu grać kontrę na live. Czy może nie lubią takich graczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli nie ma to wpływu na obrót bonusem to możesz. Na limit mają wpływ:
-granie pomyłek kursowych -wypłaty z konta buka -granie syndykatów
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
-granie pomyłek kursowych -wypłaty z konta buka -granie syndykatów dwoch ostatnich nie rozumiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi o to że nie zawsze buk limituje po tym że jesteś dobry ,czasem ma spóźnioną reakcję i limituje jak wypłacasz. Syndykat do granie tego samego co ktoś inny .
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam,
mam pytanie do osób grających w bet365 odnośnie ich szybkości w korygowaniu zmieniających się kursów. Czy bet365 jest w tym szybki tak jak np. pinnacle lub 12bet, czy może bliżej im do eurobetu lub interwetten?
Dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
-granie pomyłek kursowych od tego to oni mają "oczywisty błąd" czyli zmiana kursów przed, w trakcie i po meczu. Nawet jak są jedynym bukiem, który wystawia dane zdarzenie. Po prostu takie mają zabezpieczenie w regulaminie przed błędami oddsmakerów.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Mam mały problem chciałbym wypłacić kasę ale chcą ode mnie kodu bezpieczeństwa i skanu dowodu. Skan zrobiłem ale nie pamiętam swojego kodu bezpieczeństwa. Gdzieś go mogę znaleźć na koncie czy trzeba do nich pisać?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
OK, dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drugi tydzień otwierają mi konto, które sobie kiedy zamknałem wykonaem juz 5 telefonów....  przestrzegam...
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
pisałem o tym, u nich to STANDARD
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
qrva co oni odpierdalają ?
zakład w hokeju na zwycięstwo traktują jako DNB ?
byłem pewien że gram H/A
coś mi tu qrva nie gra , chyba się jebnęli .
np w NHL nie mają opcji na zwycięstwo wliczając ewentualną dogrywkę i karne ?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Mają ML i mają reg time. W hokeju europejskim jest 60' + HCP, w NHL ML, 60' i HCP 
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Olimpija Ljubljana vs Salzburg (Zakład na zwycięstwo)
czyli co zakład na zwycięstwo co innego u nich oznacza w lidze austriackiej a co innego w NHL ?
ja pierdole
była tylko jedna opcja zakład w tym meczu zakład na zwycięstwo i nie przypuszczałbym że jest to opcja DNB do 60' skoro ta sama nazwa inaczej funkcjonuje w przypadku NHL u nich :/
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
nie było dwóch opcji: zakład na zwycięstwo 60' i zakład na zwycięstwo in OT sądziłem że zakład na zwycięstwo to jest typowe H/A a nie typowe DNB , tym bardziej że w NHL to funkcjonuje jako H/A , to qrva kręcą 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Na pewno nie ma w hokeju europejskim nie ma ML ani tym bardziej DNB  . Jest 1x2 typowe. Chyba,że jest dogrywka wtedy jest OT+PS
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Z tą dogrywką mi chodzi,że podczas dogrywki można obstawiać 1/2 
|
|