|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boboek polec mi miejsce w warszawie klub sportowy taki gdzie widac ze siedza chore lby skoksowane co graja ostro, transmisje meczów 24 h moze cos w nocy nba istnieje cos takiego??
zaklad od okolo 15 wiec dawaj kontakt kasa u kogos na koncie wyniki na necie beda sledzone, jak bedziesz chcial bedziemy mogli podbic stawke do 50 kółek powaznie!!!! lubie adrealine a kase zdobede bez problemu tylko zeby ten mod byl okej zebym nie musial was wszytski szukac !!! istnieje istnieje... kafejka internetowa...  albo mozesz isc sobie na Nowolipki na konie do betako, tam od rana do wieczora siedza... o wlasnie nie bylem tam juz ze 2 lata, zawsze od papierochow to zygac sie chcialo, ciekawe jak tam teraz zakaz przyjeli  ni boj sie o modow - jak cos to kumpel bazyla Ci pomoze nas wszystkich znalezc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie gram na zwierzeta czytaj o co pytalem !!! nie interesuja mnie zule itp, transmisje meczów pilkarskich sportowych relacji i ze cos sie gra chociaz mnie to je.... nba w nocy cos 24 h i nie pie. mi o koniach i innych szczurach
dawaj kontakt jestes w stanie za 50 kola !!!!!????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze zacznijmy od poczatku zeby nie bylo pozniej ze w majty narobilem...
do 10 k wchodze, powyzej juz mnie zaklady nie interesuja... w sporcie nie ma nic pewnego to zasada numer jeden... numer dwa - nie graj za wiecej niz Cie stac... wiec otwarcie sie przyznam - nie wejde w jeden konkurs wyzej niz za 10k...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzizas trochę kultury! Bobki to robią owce w polu. Więc czytaj dokładnie jak kto się nazywa i potem wypisuj a nie przekręcasz Piostara, Boubsona nick itd.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
niech bedzie za 10 k okolo 15 ustalimy komu wplacic kase
liczysz ze ja bede dostepny na forum ? zeby zaden pajac mnie nie zbanowal!!!
powatarzam pytanie lokal mecze wóda piwo koks otwarty 24 h kojarzysz !!!!!?????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powatarzam pytanie lokal mecze wóda piwo koks otwarty 24 h kojarzysz !!!!!????? więzienie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Geremi spokojnie... minela 20.00 przepraszam ze zajalem Cie troche - miales wrzucic peffki na wieczor... chyba ze cos przeoczylem, mogly juz byc... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mu chodzi o to aby go nie zbanowali do 15.01 , a nie o zakład  w ogóle za 10 k ? kurdeeee sporo
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie mam sily tego przeczytac ledwo stukam w klawiature te wasz amerykanskie nazwy w czarnych braci sie bawicie jak jestescie konkretni koleszcy to Was ku... wsyztskich szanuje a odnosnie grania graj za ile jestes w stanie, to nie do mnie  ale dobrze ze sie oduczylem grac u ludzi na telefon, na kreske cale szczesnie Bobson zakonczmy temat liczysz na kontakt z mecz.pl ? tak nie podasz gg email czy cos koma ??? zaczynamy okolo 15 i ja sie odzywam tak ? stawka pasi 10 moze byc bez porblemu:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powatarzam pytanie lokal mecze wóda piwo koks otwarty 24 h kojarzysz !!!!!????? to moze u Ciebie, w koncu dla legendy powinni na glowie stanac zeby sie udalo...  a tak serio to po cholere mam sie z Toba spotykac? 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mu chodzi o to aby go nie zbanowali do 15.01 , a nie o zakład w ogóle za 10 k ? kurdeeee sporo żyją sobie ludzie na poziomie, nie to co my za 1/10 zagramy by na studia mieć, ubrania i by z kumplami wyjść do klubu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bobson zajeles mi czas i nie pisalem analiz z nba  beda do 22 00 Twoja wina !!! do 15 stycznia okolo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisas najpierw sie odezwij tego 15-ego gdy bedzie Ci pasowalo... mnie latwo znalezc, jestem tu od paru lat przynajmniej kilka razy w tygodniu... czekam, zyczac zdrowia w Nowym Roku...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Czyżby kolejny topowy temat w "to i owo" się szykował? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
młody gniewny dokładnie  były już jakieś tematy z zakładami o kasę ?  z chęcią poczytam sobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mlody zaden tam poziom... mnie na wiecej nie stac a Ty tez 10 k to miesieczny obrot pewnie robisz... i nie oszukuj! 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ktos mi odpisał ze to miejsce o które pytam to wiezienie
nie trafiles kolego, to jest klatka jak da psa, robisz cos jak ci pozwola (chodzi o procedury wiezienne )
wstajesz apel zresz stolica dalej kwadrat moze spacerniak i spac
i tak codziennie, i ku... o zycie codziennie walczysz, a jak jestes cienias to wyjdziesz po 2 latach jako wrak czlowieka
ale ja sie nie pie.... i wiedzialem ze lepiej atakowac pierszemu niz nastawiac jape
pozdrawiam takze tych z #
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyżby kolejny topowy temat w "to i owo" się szykował?  Bzyku a szczerze powiedz - wierzysz w to? kolega zawinie zagle i tyle go widzielismy... i pozostanie na zawsze tylko legenda w swej miejscowosci... ale jak cos jestem gotowy - nie to zebym byl taki kozak, ale nie lubie jak ktos wysmiewa innych za swe typy i twierdzi kim to on nie jest... ide na Ibisza 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|