|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
laikiem
synku leb bym ci urwal jak bysmy sie fizycznie poznali
dyslekcja? japa nagrzana i skoksowana, ciemno w pokoju bo tak lubie i zazacy sie monitro z lapa i mala klawiatura pisze na raz aby taka ciotka to szybko zobaczyla
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
w meczu La, uwazam ze bedzie under cchesz wiedziec czemu? zastanow sie co Sanantonio musi zrobic aby myslec o zwyciestwie a jak la przeprowadzi spotkanie ja to wiem  przecież rano sie do mnie prułeś że byś nie grał undera w LA. o nadal mowie ze nie ale to bylo rano, pozniej analiza spotkania i pisanie scenariusza i kto co czemu co sie wydarzy na parkiecie nawet podejscie psychologiczne zawodnikow itp teraz wiem jak bym mial wybierac to under ale ja tego nie gram lepiej grac la i nie liczyc na zaklady typu 50/50 jak w tym przypadku undera overa(odnsnie tego zakladu)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
synku leb bym ci urwal jak bysmy sie fizycznie poznali Dosc dziwnie to zabrzmialo 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dziwnie to bedzie jak zajade do ostrowa wielkopolskiego chcesz?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
fajnie tutaj u was 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
synku leb bym ci urwal jak bysmy sie fizycznie poznali Dosc dziwnie to zabrzmialo  ostry jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
laikiem
synku leb bym ci urwal jak bysmy sie fizycznie poznali
dyslekcja? japa nagrzana i skoksowana, ciemno w pokoju bo tak lubie i zazacy sie monitro z lapa i mala klawiatura pisze na raz aby taka ciotka to szybko zobaczyla Ty uwazaj zebys sobie nie urwał czego innego po ciemku w tym swoim pokoiku. Faktycznie jak jedziesz na koksie to chyba troche zaczadziałes. Bym zapomniał, bo cos smeciłes, ze cos tam kiedys trenowales, koszykowke piszesz, tak ? Synku to były pewnie pilki lekarskie, jak oberwałes to musiało bolec, co niestety widac, az nadto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwnie to bedzie jak zajade do ostrowa wielkopolskiego chcesz? 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
oo buldog po peffki przyszedł Bos Orl i Chico 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
jedziecie po chłopaku a w przeciwieństwie do 99% tutaj siedzących potrafi się wychylić poza ten temat i napisać kilka zdań o meczu w odpowiednim temacie , a i skuteczność w miarę poprawna
reszta przesiedzi na QC całymi dniami i tylko żeruje, prosi się co tylko zagrać.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
przy 183 cm krecilem 360 bez problemu, i reke w obrecz wkladałem
jak bys sledzil polski kosz okolo 8-10 lat temu skojarzłbys pewana hstorie
ale za tempy jestes
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
oo buldog po peffki przyszedł Bos Orl i Chico  hehe
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzisas, powiem Ci jedno, umiesz chopie na siebie uwagę zwracać. lubisz jak jesteś w centrum i pasiesz się opiniami co inni o Tobie napiszą, jak skomentują to co napisałeś. masz kompleksy, to widać i słychać. heh takich postaci to przerabiali tutaj na pęczki. no kiedyś był stańczyk, dziś już stety bądź nie są tylko dzieci z neostradą. peace  ! psss. co do typu, chciałem wyłącznie potwierdzenia, czasem laicy z głupa palną coś mądrego. poza tym, nawet nie spytałeś o jaki mecz chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w meczu La, uwazam ze bedzie under cchesz wiedziec czemu? zastanow sie co Sanantonio musi zrobic aby myslec o zwyciestwie a jak la przeprowadzi spotkanie ja to wiem  przecież rano sie do mnie prułeś że byś nie grał undera w LA. rano to ona miala okres 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
oo buldog po peffki przyszedł Bos Orl i Chico  Ja bym polemizował 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
oo buldog po peffki przyszedł Bos Orl i Chico  Ja bym polemizował  śmiało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale za tempy jestes 183 cm i grales w kosza  to Ty kurdupel jestes 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale za tempy jestes 183 cm i grales w kosza  to Ty kurdupel jestes  nie zebym się czepiał ale ile wzrostu mają rozgrywający czy SG 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzisas, powiem Ci jedno, umiesz chopie na siebie uwagę zwracać. lubisz jak jesteś w centrum i pasiesz się opiniami co inni o Tobie napiszą, jak skomentują to co napisałeś. masz kompleksy, to widać i słychać. heh takich postaci to przerabiali tutaj na pęczki. no kiedyś był stańczyk, dziś już stety bądź nie są tylko dzieci z neostradą. peace  ! psss. co do typu, chciałem wyłącznie potwierdzenia, czasem laicy z głupa palną coś mądrego. poza tym, nawet nie spytałeś o jaki mecz chodzi  co ty lamusie napisales,powtarzam jak bys powiedzial alik mi w oczy to bym cie zabil doslownie jak by ktos mnie nie oderwal w pore kompleksy no mam pol zycia w hazardzie,masz mnie za swiezaka jestes ochlystkiem zasrancem i tempa pala głowke w dół opuszczasz jak idziesz ulica a pierdolisz o jakis dzieciach neostrady, co to za twierdzenie pajacu i grasz under over ku w takim meczu to znaczy kim ty jestes małym baczkiem i pewnie masz rudy leb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Dzisas]przy 183 cm krecilem 360 bez problemu, i reke w obrecz wkladałem
ale za tempy jestes tępy to jesteś:) grałeś chyba ze swoją ręką jedynie siedząc na kiblu:),kiedyś te forum prezentowało poziom a przez takich pajaców ci którzy naprawdę fajnie typują coraz rzadziej tu zaglądają bo coraz większy wysyp prostaków
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|