|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nagrywasz ISO, ten 3ci plik to nie wiadomo nawet jakie rozszerzenie wiec nie jest to wazne. Jesli nie chcesz nagrywac sciagnij sobie daemon toolsa i wrzuc w niego w/w pliki ISO.
Daemon dziala jak cdrom, oszukasz komputer i bedziesz mogl elegancko zainstalowac sobie gre.
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
ok dzięki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam.Wie ktos cos o jakims w miare korzystnym kredycie na 1 500-2000zł. Tylko najlepiej zeby nie trzeba bylo oswiadczenia o zarobkach;) Oczywiscie providenty itp. odpadaja Prosze o pomoc bo na swieta pieniazki potrzebne. Ponawiam.Interesuje mnie kredyt na ok.2000zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje jakies namiary na sklepy a`la Urban City. Jest w ogole cos podobnego? Chcialbym zakupic jakies bluzy z kapturem. Z gory thx.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Może ktoś się orientuje w którym sklepie (sieciówka) można kupić najtaniej wódkę Wyborową?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy ktoś mnie oświeci czemu pasterka jest o 24? Skąd to się bierze, ...no ta godzina? 22 nie lepsza? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wg mojej wiedzy sprawa wygląda tak... Pasterka otwiera w liturgii obchody wcielenia Chrystusa. Dlaczego o północy ? Bo podobno to w środku nocy ( północ? ) anioł zwiastował pasterzom narodzenie Jezusa, którzy później udali się w drogę, by złożyć Mu pokłon... Wesołych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuje dobrego szampana/winka do 100zł potrzebne na rocznice slubu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
istnieją jakieś oferty pracy, legalne, na okres 1 miesiąca ? Jak ktoś ma np do wykorzystania 20 dni urlopu i chciałby to aktywnie wykorzystać ? Ktoś z was miał doświadczenie z czymś takim ?
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
witam ,
Czy jest możliwość zablokowania telefonu BlackBerry lub jego namierzenie?
Właśnie został mi skradziony..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Namierzenie na pewno, ale na policji. Zablokowanie w jakim sensie? Karty? Pewnie operator moze zablokowac.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Myślisz ze policja będzie namierzać telefon ? Bo nie wiem czy jest sens sie 'droczyć'.
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
policja jest w stanie namierzyc telefon, ale stosuja to tylko w przypadku poważnych przestepstw, przy kradziezach nikt się w to nie bawi
jest mała szansa ze znajdzie sie gdzieś podczas rewizji w lombardzie, lub znajdą go u kogos po numerze IMEI
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
policja jest w stanie namierzyc telefon, ale stosuja to tylko w przypadku poważnych przestepstw, przy kradziezach nikt się w to nie bawi
jest mała szansa ze znajdzie sie gdzieś podczas rewizji w lombardzie, lub znajdą go u kogos po numerze IMEI Właśnie tam myslalem , a wiec zgłoszenie to tylko 'papierek' i liczenie ze ktoś wpadnie w kontrole i oni sprawdza mu IMEI ... Dzieki za info..
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
dokladnie tak jak pisza powyzej, kiedys na imprezie skradziono mi dwa telefony a na policji (musialem zglosic bo jeden był sluzbowy) powiedziano mi zebym im nie zawracał dupy bo tylko w przypadku jakiegoś pobicia czy czegoś powazniejszego cos beda z tym robic... wiec szkoda zachodu...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
to ja z takim prośb dość nietypowych...
znajomi nawalili... i nie mam się gdzie podziać w sylwestra, a będę we wrocławiu. Rynek odpada bo nie bede stał na mrozie tyle godzin, klub też bo samemu to troche głupio, więc potrzebuję osoby która mnie wkręci na jakąs domówkę - wiek imprezowiczów nie gra roli ale oby to były osoby do 25 roku życia. Wiem, że nasuwa się ze jestem obcy i ciezko kogoś obcego wpuścić..ale może jakoś ktoś z z was ma takich znajomych dośc otwartych na integracje i nowe znajomosci, w koncu to sylwester... jeśli ktoś może pomóc, to prosiłbym o podanie namiarów, moge się z organizatorem skontaktować osobiście i że tak powiem poprosić. Głupio siedzieć w domu w taki dzień gdy cały świat się bawi...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie korzystaćie z serwisów internetowych, które oferują odbitki zdjęć? Polecicie firmę, adres strony internetowej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie korzystaćie z serwisów internetowych, które oferują odbitki zdjęć? Polecicie firmę, adres strony internetowej? http://www.fotoprint.com.pl/ mozliwa dostawa kurierem jak i odbior w jednym z 5000 punktow.szybko i bezproblemowo. polecone przez slubnego fotografa a i gratis wpadl tez 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|