|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moge juz szukać.. podaj tylko parametry  Skąd wylot, jaki budżet, jaki standard..
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dzięki, parametry poszły na Twojego mejla.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panKa$a - kupiles ten kupon w orangetravel?  to dobry pomysl, duzo ludzi szuka podobnych bonusow 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
teraz wczasy w Tunezji powinny potanieć  niestabilna sytuacja - ciekawe jaka będzie cena biletów na lato?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A według mnie Twój kupon rabatowy byłby nieciekawy, bo:
-> trzeba znaleźć cztery osoby (lepiej przygotuj wersję na dwie - jest bardziej standardowa), -> minimalną cenę wycieczki też bym zniósł i dał po prostu mniejszy rabat (wolę przeglądać wszystkie oferty, a nie tylko te od 2 tys.)
Jak już chcesz robić minimalną cenę, to po prostu nie pisz tego, a napisz, że Kupon do wykorzystania tylko w ofercie specjalnej z tej strony (a tam wrzucisz wszystkie wycieczki od 2 tys.). Lepiej się takie coś wedlug mnie sprzeda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panKa$a - kupiles ten kupon w orangetravel?  ta
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
wwwujek - jak sytuacja na rynku? wywróciło się do góry nogami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z mojego punktu widzenia, jest źle.. Nawet bardzo. Nie ma co ukrywać, że drogie wycieczki mniej się sprzedają, tym bardziej, jeśli chodzi o Rodziny z dziećmi.. Egipt i Tunezja, to były najpopularniejsze kierunki. Ciepłe i stosunkowo tanie..
Co teraz? Sam nie wiem.. Tunezja już wróciła, jeszcze nie cała. Wątpię, by ludzi decydowali się od razu na wyjazdy. Każdy czeka na rekomendacje itp. Niby MSZ zapowiedział, że na północy jest bezpiecznie, ostrzegł tym samym, by unikać zgromadzeń itp..
Pozostaje Turcja (już są organizowane wyloty, przyśpieszone niż w poprzednich sezonach, tylko jeszcze "zimno"), Grecja, Cypr, Malta, Hiszpania, Chorwacja, Włochy, Bułgaria..
Ta ostatnia ma szanse na sukces IMO.
No i jeszcze pozostaje Maroko. Uważam, że jeśli nie dojdzie tam do fali protestów, to w tym sezonie na tym wygrają.
Nie wklejam póki co ofert, bo.. super atrakcyjnych cen brak..
Cały sezon będzie dziwny, trzeba uważać na Touroperatorów, którzy żyją głównie z Egiptu i Tunezji.
IMO najwięcej będzie zależało właśnie od Touroperatorów. Skoro najpopularniejsze kierunki (i najtańsze) odpadają, to ja na ich miejscu zrobiłbym wszystko, by zapobiec wysokim cenom w innych rejonach. Może tak być, bo ludzie gdzieś na wakacje polecieć muszą. Najlepszą opcją byłoby, gdyby Touroperatorzy zmniejszyli marże, licząc tym samym na zbliżony obrót. Taki, jaki można było uzyskać, kiedy dostępny był Egipt i Tunezja.
Przy okazji. O jakich krajach myślicie Wy sami? Co najchętniej byście wybrali?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
z tych co wymieniłeś to najchętniej odwiedziłbym Hiszpanię i Grecję, z czego ta pierwsza na pewno jest dużo dużo droższa niż Tunezja czy Egipt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pozostaje Turcja (już są organizowane wyloty, przyśpieszone niż w poprzednich sezonach, tylko jeszcze "zimno"), Grecja, Cypr, Malta, Hiszpania, Chorwacja, Włochy, Bułgaria.. A jak to wygląda cenowo? Tam gdzie płaci się w euro jest drożej, tak? Czy jak to się kształtuje?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przy okazji. O jakich krajach myślicie Wy sami? Co najchętniej byście wybrali?
Pozdrawiam Zgadzam się z tym, że trzeba uważać na operatorów, którzy mieli w ofercie w poprzednich latach Egipt Tunezję jako dominujące w swojej ofercie. Na pewno nie zaszkodzi dmuchać na zimne. Co do tego gdzie byśmy się najchętniej wybrali, to pewnie każdy wg swoich upodobań na to odpowie. Ja polecam i wybiorę na pewno Grecję, z uwagi na niższe ceny niż w Hiszpani czy Włoszech i pewniejszą pogodę niż w Bułgarii. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wwwujek do Chorwacji masz cos ciekawego? Dojazd wlasnym autem na 4 osoby. Termin ostatnie dni sierpnia początek wrzesnia. Północna lub środkowa Chorwacja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy okazji. O jakich krajach myślicie Wy sami? Co najchętniej byście wybrali? ja od dłuższego czasu myślę o filipinach, wietlamie albo kambodży
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przy okazji. O jakich krajach myślicie Wy sami? Co najchętniej byście wybrali? ja od dłuższego czasu myślę o filipinach, wietlamie albo kambodży Bardzo dobry pomysł, głównym plusami takiego wyjazdu jest to, że to są bardzo tanie miejsca jak na kieszeń Polaka, tyle że podróż tam jest bardzo kosztowna. Warto pojechać tam na własną rękę, zarezerwować dużo wcześniej lot, hotel/hotele i nic tylko wypoczywać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dobry pomysł, głównym plusami takiego wyjazdu jest to, że to są bardzo tanie miejsca jak na kieszeń Polaka, tyle że podróż tam jest bardzo kosztowna. Warto pojechać tam na własną rękę, zarezerwować dużo wcześniej lot, hotel/hotele i nic tylko wypoczywać. myślę, że ponad 90% osób, które decydują się na wypad z tamte rejony, nie leci tam po to, żeby wypoczywać i leżeć na plaży :] tam jest na prawdę wiele miejsc do zobaczenia, i już nie mówię tylko o nocnych wojażach 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wypoczynek czynny to też wypoczynek. To miałem między innymi na myśli. Na pewno jest to fajny pomysł, tylko żeby pojechać w tamtą stronę globu trzeba mieć odłożone troche grosza na podróż (bo ona jest najdroższa niestety). Jeśli kasa nie stanowi problemu i odwagi nie brakuje, a chęć zobaczenia świata wywołuje przyspieszone bicie serca i gęsią skórkę to WHY NOT ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyjazd na Azje najlepiej zrobic dluzszy, bo tak jak kolega pisal bilet jest drogi, ale zycie czesto smiesznie tanie. Ja sie szykuje na Tajlandie pare miechow i zachacze cos w miedzyczasie, acz to jeszcze odlegla perspektywa  A z tym lezeniem na plazy to jednak troche osob tam jezdzi w takim celu Baqu  Sporo ludzi z pokera polecialo, mozna poballerowac, panny boskie hehe Acz oczywiscie masz racje- jest tez co zobaczyc.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wyjazd na Azje najlepiej zrobic dluzszy, bo tak jak kolega pisal bilet jest drogi, ale zycie czesto smiesznie tanie. Ja sie szykuje na Tajlandie pare miechow i zachacze cos w miedzyczasie, acz to jeszcze odlegla perspektywa  A z tym lezeniem na plazy to jednak troche osob tam jezdzi w takim celu Baqu  Sporo ludzi z pokera polecialo, mozna poballerowac, panny boskie hehe Acz oczywiscie masz racje- jest tez co zobaczyc. hehe, no to już wiemy m.in. po co kolega się tam wybiera  Tylko nie złap czegoś  jak już tam pojedziesz i wrócisz to opowiedz jak było, chyba że będziesz zdawał relację LIVE  Ja tak czy siak końcówka września ->podróż poślubną z Żonką ->Grecja ->Rodos 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|