|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ja sobie dzisiaj tylko Fulham pograłem.  Bezdomny jak widzisz ten mecz ?
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
ode mnie cardiff bts man u -1 fulham over 1.5
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Fulham - WBA over 10.5 kornerów nieźle wygląda 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Ja sobie dzisiaj tylko Fulham pograłem.  Bezdomny jak widzisz ten mecz ? willhill proponuje ten mecz na win fulham  takie jakieś promo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Panowie a MU jak dzis widzicie ? Overek czy lepiej win zagrac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aris Kavala brameczke poprosze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do MU to bym gral na over z racji kursu...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
taka wskazówka co do Citizens meczu  Bójka na treningu Citizines Napięcie przed arcyważnym spotkaniem z Kanonierami, jak widać rośnie w obozie Manchesteru City. Co ciekawe nie jest to pierwszy tego typu przypadek. Już niegdyś od słów do czynów na zajęciach przeszli dwaj inni gracze tego klubu - Mario Balotelli i Jerome Boateng. Jeżeli chodzi o Adebayora to na pieńku miał już z Vincentem Kompany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, ja nie widzę dziś nic szczerze powiem. Man Utd bez Rooneya, prawdopodobnie osłabienia także w defensywie tj. brak Ferdinanda, a na urazy narzekali Evra i Gibson. W 1 meczu strasznie się męczyli przeciwko Stoke i w końcówce uratowali 3 pkt... . Ja poczekam zobaczę pierwsze 5 minut. Jak się okarze, że Stoke mądrze broni, a Man Utd rwie się do ataku jak stary dziadek do babci to kupię DW 1:0 albo 2:0 i sprzedam kilka ticków niżej.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Witam, ja nie widzę dziś nic szczerze powiem. Man Utd bez Rooneya, prawdopodobnie osłabienia także w defensywie tj. brak Ferdinanda, a na urazy narzekali Evra i Gibson. W 1 meczu strasznie się męczyli przeciwko Stoke i w końcówce uratowali 3 pkt... . Ja poczekam zobaczę pierwsze 5 minut. Jak się okarze, że Stoke mądrze broni, a Man Utd rwie się do ataku jak stary dziadek do babci to kupię DW 1:0 albo 2:0 i sprzedam kilka ticków niżej. ale zauważ jak się gra na Brittania Stadium ekipom z góry tabeli z ''kelnerami'' Stoke rozczarowuje u siebie jeszcze takie małe info : w premiership we wszystkich 5 pojedynkach pomiędzy Stoke a Man Utd 5-krtonie górą byli gracze Fergusona
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 mała akcja promocyjna Oskary 2010 Kto jeszcze nie nominował, to do roboty. Dużo czasu Wam to nie zajmie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 mała akcja promocyjna Oskary 2010 Kto jeszcze nie nominował, to do roboty. Dużo czasu Wam to nie zajmie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, ja nie widzę dziś nic szczerze powiem. Man Utd bez Rooneya, prawdopodobnie osłabienia także w defensywie tj. brak Ferdinanda, a na urazy narzekali Evra i Gibson. W 1 meczu strasznie się męczyli przeciwko Stoke i w końcówce uratowali 3 pkt... . Ja poczekam zobaczę pierwsze 5 minut. Jak się okarze, że Stoke mądrze broni, a Man Utd rwie się do ataku jak stary dziadek do babci to kupię DW 1:0 albo 2:0 i sprzedam kilka ticków niżej. ale zauważ jak się gra na Brittania Stadium ekipom z góry tabeli z ''kelnerami'' Stoke rozczarowuje u siebie jeszcze takie małe info : w premiership we wszystkich 5 pojedynkach pomiędzy Stoke a Man Utd 5-krtonie górą byli gracze Fergusona dzisiaj jednak Stoke gra na wyjezdzie ;>
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
nie obstawiajcie sparingów ! ustawka [ legia.net] ładnie to sobie wymyślili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, ja nie widzę dziś nic szczerze powiem. Man Utd bez Rooneya, prawdopodobnie osłabienia także w defensywie tj. brak Ferdinanda, a na urazy narzekali Evra i Gibson. W 1 meczu strasznie się męczyli przeciwko Stoke i w końcówce uratowali 3 pkt... . Ja poczekam zobaczę pierwsze 5 minut. Jak się okarze, że Stoke mądrze broni, a Man Utd rwie się do ataku jak stary dziadek do babci to kupię DW 1:0 albo 2:0 i sprzedam kilka ticków niżej. ale zauważ jak się gra na Brittania Stadium ekipom z góry tabeli z ''kelnerami'' Stoke rozczarowuje u siebie jeszcze takie małe info : w premiership we wszystkich 5 pojedynkach pomiędzy Stoke a Man Utd 5-krtonie górą byli gracze Fergusona dzisiaj jednak Stoke gra na wyjezdzie ;> hehe, a czy ja mówie że graja u siebie ?  Mówie tylko że jak ladnie się zamurują i nie zagrają jak Levante z Realem na wyjeździe tylko jak Athletic z Barca w Pucharze Króla to są w stanie jakiś tam opór w tych pierwszych minutach postawić  . Bo zakładam że kupuje dw 1-0 lub 2-0 w 5 minucie.... . Poza tym wszystko wskazuje na to, że Man Utd dziś wyjdzie lekko przemeblowana, a to też sprzyja spokojnemu początkowi spotkania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mu najlepiej dziś odpuścić po takim kursie poprostu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja sobie dzisiaj tylko Fulham pograłem.  Bezdomny jak widzisz ten mecz ? willhill proponuje ten mecz na win fulham  takie jakieś promo  4 ostatnie mecze domowe Fulham wygrało z zespołami na literę W. 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
rzeczywiście Tomek znów gra. to Stoke bramka  Kuszczak tylko miał jednego clean sheat w barwach MU Rooney,Ferdinand i Neville też poza kadrą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sobie dzisiaj tylko Fulham pograłem.  Bezdomny jak widzisz ten mecz ? willhill proponuje ten mecz na win fulham  takie jakieś promo  4 ostatnie mecze domowe Fulham wygrało z zespołami na literę W.  a west ham?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|