|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Korver podziel sie jakimis typami na Quasi z pucharow i z juniorskiej siatkowki  Sie Qrwa Troche Wysil ! wysilam sie !! ale nie porownuje swojej wiedzy do Korvera z siatkowki wiec zwyczajnie zapytalem a te Qrwa to sobie wloz :/ Verbatim i Grajus wielce madrzy bo sami dostana na priv a innych maja w d..pie, jestem tu nowy i nie rozumiem co szkodzi jak Korver poda na Quasi, widocznie taka polityka tutaj panuje :/ pajacu nie mów,że ktoś coś dostaje jak jesteś nowy i nie wiesz,trochę szacunku dla osób o których piszesz,bo sam będziesz o nich ciągnął typy Ale czemu go pajacujesz? Wcześniej grajus pisał, że nie ma pojęcia o juniorach i czy Korver coś podrzuci to luz  A tutaj gosć pyta i od razu by się wysilił itd  Spokojnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok. kupon sklejony  Davydenko-J.Nieminen (tenis) 1 1.35 Gulbis-Veic 1 1.15 Trentino-Bełchatów H (0-1,5) 1 1.35 Jastrzębie-Olympiakos 1 1.30 Fenerbahce-Tours 1 1.40 Kurs: 3.81 dziękuje Panowie za pomoc, oby wieczorem bez nerwów było 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ok. kupon sklejony  Davydenko-J.Nieminen (tenis) 1 1.35 Gulbis-Veic 1 1.15 Trentino-Bełchatów H (0-1,5) 1 1.35 Jastrzębie-Olympiakos 1 1.30 Fenerbahce-Tours 1 1.40 Kurs: 3.81 dziękuje Panowie za pomoc, oby wieczorem bez nerwów było  mam dokladnie to samo plus Kohliego i Bielsko, takze POWODZENIA 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Korver podziel sie jakimis typami na Quasi z pucharow i z juniorskiej siatkowki  Sie Qrwa Troche Wysil ! wysilam sie !! ale nie porownuje swojej wiedzy do Korvera z siatkowki wiec zwyczajnie zapytalem a te Qrwa to sobie wloz :/ Verbatim i Grajus wielce madrzy bo sami dostana na priv a innych maja w d..pie, jestem tu nowy i nie rozumiem co szkodzi jak Korver poda na Quasi, widocznie taka polityka tutaj panuje :/ pajacu nie mów,że ktoś coś dostaje jak jesteś nowy i nie wiesz,trochę szacunku dla osób o których piszesz,bo sam będziesz o nich ciągnął typy pajac ?? wczesniej Qrwa ?? czy tu sa sami ludzie bez kultury ?? to tylko swiadczy o Tobie jak sie wyrazasz a nie Twoje typy bukmacherskie robia z Ciebie czlowieka z klasa a odnosnie wysylania to sam powiedzial ze mu wysle a ja sie po prostu zastanawiam skoro to jest forum to po co jakies wysylanie na priv skoro mozna napisac to na Quasi a to ze ktos ma pretensje pozniej to jego sprawa co gra i za ile, bo z takim podejsciem to zadne porzadne forum nie ma racji bytu bo Ci lepszy typerzy co sie znaja moga rownie dobrze sobie pisac typy na GG pozdrawiam wszystkich tych zyczliwych innym typerow ktorzy nie boja sie podawac typow na Quasi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Slowacja 1 set izii  pewnie caly mecz wygraja 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Slowacja 4.2 narazie izii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pajac ?? wczesniej Qrwa ?? czy tu sa sami ludzie bez kultury ?? to tylko swiadczy o Tobie jak sie wyrazasz a nie Twoje typy bukmacherskie robia z Ciebie czlowieka z klasa a odnosnie wysylania to sam powiedzial ze mu wysle a ja sie po prostu zastanawiam skoro to jest forum to po co jakies wysylanie na priv skoro mozna napisac to na Quasi a to ze ktos ma pretensje pozniej to jego sprawa co gra i za ile, bo z takim podejsciem to zadne porzadne forum nie ma racji bytu bo Ci lepszy typerzy co sie znaja moga rownie dobrze sobie pisac typy na GG pozdrawiam wszystkich tych zyczliwych innym typerow ktorzy nie boja sie podawac typow na Quasi  kolego wybacz, ale było tu już tyle zje*** pokemonów ze świeżym kontem, że każda kolejna osoba jest automatycznie w ten sposób postrzegana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ZONK75---->jestes tutaj Nowy ( albo stary z nowym nickiem) Jesli chcesz aby ktos szanował Ciebie Ty szanuj innych. Jako nowy User powinienes dac cos z siebie a nie tlyko liczyc na skrobane. Pokaz mi obojetnie w ktorym dziale jakis Twoj post gdzie piszesz analize do jakiegos zdarzenia chocby 2 zdania.Watpie aby ujrzał...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z kadetów/kadetek nic nie grałem. Zmiana generacji, najmłodsza kategoria wiekowa, początek roku - zbyt wiele niewiadomych na jakiekolwiek analizowanie. Potypowałem sobie na sucho. Trzeba śledzić wyniki i myśleć na bieżąco. Inna sprawa niż z juniorami, tam przynajmniej można znaleźć masę informacji o przeszłości w kadetach, bo większość zawodników z młodszych roczników konsekwentnie jest pchana do starszych drużyn. A tutaj jest zonk.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z kadetów/kadetek nic nie grałem. Zmiana generacji, najmłodsza kategoria wiekowa, początek roku - zbyt wiele niewiadomych na jakiekolwiek analizowanie. Potypowałem sobie na sucho. Trzeba śledzić wyniki i myśleć na bieżąco. Inna sprawa niż z juniorami, tam przynajmniej można znaleźć masę informacji o przeszłości w kadetach, bo większość zawodników z młodszych roczników konsekwentnie jest pchana do starszych drużyn. A tutaj jest zonk. dlatego trzeba probowac dogi  jak np Slowacja..tak jak mowisz brak zabrdzo informacji wiec analitycy tez nie wiedza jak zestawic kurs.. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
kolego wybacz, ale było tu już tyle zje*** pokemonów ze świeżym kontem, że każda kolejna osoba jest automatycznie w ten sposób postrzegana. wiem ze moze sa ludzi ktorzy nie potrafia sie zachowac gdy przegraja typ polecony przez jakiegos typera ale nie mozna generalizowac ze od razu kazdy taki jest i odnosic sie w stosunku do niego w sposob wulgarny, po prostu zobaczylem ze w tipsport maja wszystkie mecze z juniorskiej siatki wiec sie zapytalem czy masz moze cos na oku nie mialem przeciez zlych intencji bo Ty na tym nie stracisz podajac typ na Quasi przeciez 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Slowacja 2-0..oj trzeba pograc tam dogi  na slowacje kurs 4.2 byl 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
po wigilii to nawet zwierzęta starają się mówić ludzkim głosem
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ZONK75---->jestes tutaj Nowy ( albo stary z nowym nickiem) Jesli chcesz aby ktos szanował Ciebie Ty szanuj innych. Jako nowy User powinienes dac cos z siebie a nie tlyko liczyc na skrobane. Pokaz mi obojetnie w ktorym dziale jakis Twoj post gdzie piszesz analize do jakiegos zdarzenia chocby 2 zdania.Watpie aby ujrzał... sorry ale nie moge tych bzdur czytac :/ sory ale do kazdej osoby ktora sie obojetnie o co pyta piszesz w taki sposob?? nie mam juz zamiaru dyskoutowac z Toba bo dla Ciebie zebys Ty mnie zaczal szanowac musze sie zaczac udzielac na forum?? :/ nie widzisz ze dopiero sie zajerestrowalem i najpierw robie rozpoznanie ?? dobra koniec zasmiecania tematu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na cevie powinno być cev.lu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Slowacja 2-0..oj trzeba pograc tam dogi  na slowacje kurs 4.2 byl  no dogi to generalnie jest dobry pomysl przy mlodszych rocznikach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oo widzę że masz  dziś siatka BKS 1,70  Fenerbace 1,45  Galatasaray 1,17  Beauvais 1,55 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|