|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzieki Brator kurwa myslalem sobie: grac Colorado w regulaminowym czy ogolnie? myslalem a zagram bezpieczniej , ale patrze hmm fajny kurs na regulAMINOwe to zagram , przeciez remisy rzadkie. no i dobrze idzie 2-1 na poczatku 3 tercji, no i w minutke zaraz buffalo 2 wjebalo i chuj. mysle sobie kurwa zeby nie wygrali po dogrywce czasem bo sie zdeprymuje. wiec zaraz na 3-3 mysle duzo czasu to i wjebia ta 4 moze, ale nie 3-3 i ot. oczywiscie 4 minuty i zaraz na 4-3, no wkurwic sie mozna 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mowilem ze typ roku :), pozdrawiam Brator mega znafco 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Spurs są zdecydowanie overrated w tej chwili.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zna się lepiej od Ciebie, ty nawet nie starałeś się tego za argumentować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ja nic nie pisałem odnośnie tego typu, po prostu rozbawiło mnie że ktoś podaje typ roku argumentując to tylko tym że drużyna przeciwna grała wczoraj ciężki mecz a w dodatku wstawia to na międzynarodowe forum, i ciekawe czemu nie napisałeś do mnie nic wcześniej choć byłeś na forum ? np. w przerwie jak było +3 tylko ? najlepiej poczekać do końca meczu aż typ wejdzie a potem się mądrzyć a jak nie wejdzie to siedzieć cicho
no ale w tym temacie się wpisał nawet Professional1 więc trzeba przyznać też jest do dupy typerem, heh śmieszni są mega znafcy z coversow
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wade jednak zrobiło over 37.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 2 @1.55 powinno być izi, Lakers się otrzasnelo i teraz powinny byc wygrane, a w Phoenix kto tam postraszy Gortat? ;]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jeszcze sobie podsumujemy z pewnoscia sezon fantasy, ale panowie JEDZIEMY DALEJ. Jak co roku na czas PO gramy w NFL PLAYOFF CHALLENGE http://challengegames.nfl.com/landing/playoffchallenge?campaign=Ext_email_PC1231_PlayoffChallWiekszosc z was ma juz konto na nfl.com, wiec nie bedzie problemu. Logujemy sie na nasze konto i szukamy ligi mecz.pl Public mecz.pl Jest publiczna, wiec mozna od razu dołączy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale ja nic nie pisałem odnośnie tego typu, po prostu rozbawiło mnie że ktoś podaje typ roku argumentując to tylko tym że drużyna przeciwna grała wczoraj ciężki mecz a w dodatku wstawia to na międzynarodowe forum, i ciekawe czemu nie napisałeś do mnie nic wcześniej choć byłeś na forum ? np. w przerwie jak było +3 tylko ? najlepiej poczekać do końca meczu aż typ wejdzie a potem się mądrzyć a jak nie wejdzie to siedzieć cicho
no ale w tym temacie się wpisał nawet Professional1 więc trzeba przyznać też jest do dupy typerem, heh śmieszni są mega znafcy z coversow bo bylem w nocy w pracy, wrocilem rano i odpisalem  obserwowalem wynik z telefonu, ale wiedzialem ze bedzie dobrze przy prowadzeniu juz +10, bylo troche pudel, wynik moglby byc wiekszy. nie mialem czasu nic argumentowac, bo mam inne wazniejsze zadania, smieszy mnie tylko twoje zachowanie, wysmiales nie majac racji, ja podaje typ wazny to mowie ze prawie pewne, jakbys zerknac w moj temat w private pick bys zobaczyl ze tak gralem, bez zadnych argumentow.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Graty stoprocent  Paul Ch. (17.5) OVER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja cie wyśmiałem nie mając racji ? wczoraj nie podałem ani jednego typu a ktoś mnie od znafcow wyzywa  i nie miałem racji ? ludzie na coversach cie też wyśmiali... amatorzy, za to ty jesteś jedyny nieomylny p.s. zrozum wreszcie że nie śmiałem się z typu na Lakers tylko z całego tego "typ roku"
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
ja cie wyśmiałem nie mając racji ? wczoraj nie podałem ani jednego typu a ktoś mnie od znafcow wyzywa  i nie miałem racji ? ludzie na coversach cie też wyśmiali... amatorzy, za to ty jesteś jedyny nieomylny p.s. zrozum wreszcie że nie śmiałem się z typu na Lakers tylko z całego tego "typ roku" no chyba podawales do konkursu 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
na noc poszło:
Paul 18pkt lub więcej Carter 17pkt lub więcej Washington +12
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
na noc poszło:
Paul 18pkt lub więcej Carter 17pkt lub więcej Washington +12 wicelider podal zostalo wziete 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
na noc poszło:
Paul 18pkt lub więcej Carter 17pkt lub więcej Washington +12 podaj dwa pierwsze do konkursu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde, liczylem ze po wygranej POR z HOU dwa dni temu, na Rakiety bedzie dzis nieco mniejszy spread. A tak to nie wiem co robic 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Młody a co pewny ze nie wejdzie ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Washington  , igedala nie zagra w philadlefii
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja cie wyśmiałem nie mając racji ? wczoraj nie podałem ani jednego typu a ktoś mnie od znafcow wyzywa  i nie miałem racji ? ludzie na coversach cie też wyśmiali... amatorzy, za to ty jesteś jedyny nieomylny p.s. zrozum wreszcie że nie śmiałem się z typu na Lakers tylko z całego tego "typ roku" wysmiali, a potem siedzieli cicho, czesc mi gratulowala to raz dwa, to ze dzielilem sie typem ktorego bylem 1000% pewien, dlatego dalem go all in, zreszta niewazne, nie bede sie znizal do Twojego poziomu  ja w przeciwienstwie do Ciebie dziele sie jak cos mam dobrego, a nie nabijam setki bezsensownych postow 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|