Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 17 1 2 11 12 13 14 15 16 17
W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
czołem smile

pomoc pilnie potrzebna.

Po podłączeniu dysku (SEAGATE BARRACUDA 7200.9 80 GB) do innego kompa w celu zgrania danych, poszedł dym, smrodek i dysk przestał działać frown

Jego zawartość jest dla mnie,delikatnie ujmując, ważna.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
są firmy ktore zajmują sie odzyskiwaniem danych

jak poszedł dym i smrodek to samemu juz nic nie zrobisz

W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
a nie można podmienić elektroniki, czy coś w tym stylu? Interwencja takiej firmy,to masa pieniędzy.

old hand
old hand
Jest możliwość, że może się udać podmienić ale trzeba się na tym znać. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by włodar
a nie można podmienić elektroniki, czy coś w tym stylu? Interwencja takiej firmy,to masa pieniędzy.
i od tego są wlasnie te firmy, nikt sie w domu w takie rzeczy nie bawi , za tanie są dzisiaj dyski (jak i ogolnie elektronika) by zepsute samemu naprawiac - stad niepraktykowane, popytaj na fachowych forach jak forum.pclab.pl - moze ktos cos ciekawego doradzi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by włodar
czołem smile

pomoc pilnie potrzebna.

Po podłączeniu dysku (SEAGATE BARRACUDA 7200.9 80 GB) do innego kompa w celu zgrania danych, poszedł dym, smrodek i dysk przestał działać frown

Jego zawartość jest dla mnie,delikatnie ujmując, ważna.

Szukaj na allegro identycznego dysku może być z bad sektorami ważna dla ciebie jest elektronika ,przekładasz wszystko odmawiasz paciorek aczy zadziałało i odpalasz.
Sam się tak bawiłem ze swoim hdd (3 lata temu tongue ) kupiłem 3 inne uszkodzone dyski aby naprawić swój udało się .Jednak gwarancji nie masz za dużych .
Co do firm to koszt odzyskania danych z HDD wacha się od 100zl w górę im bardziej dysk zabezpieczony tym odzyskanie droższe .

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Kto biegły w Facebooku?

Chcę zmienić nazwę strony i.. wchodzę

http://www.facebook.com/username/ [klik]

należy zweryfikować konto [klik]

zamiast pola w które wpisuję numer telefonu mam "wprowadź kod"..

O co chodzi?!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam

Pewno wielu uzywa programiku Internet Download Manager. Ktos wie jak sciagac z filesonica pliki? za kazdym razem chce sciagac pusta stronke?! Hotfile premium smiga ok, fileserver free smiga tez a fs nie chce frown

Pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Siemers
Witam

Pewno wielu uzywa programiku Internet Download Manager. Ktos wie jak sciagac z filesonica pliki? za kazdym razem chce sciagac pusta stronke?! Hotfile premium smiga ok, fileserver free smiga tez a fs nie chce frown

Pzdr
jDownloader obsluguje wszystko w tym filesonic

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
taaa ... tylko, ze to tak jak jezdzic oplem mogac jezdzic porsze wink transfer nieporownywalny

-
veteran
veteran
Witam panowie, mam problem z Firefoxem, w ogóle nie mogę go uruchomić.
Wszystko zaczęło się od tego, że wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy wyłączył mi się lapek. Najprawdopodobniej z przegrzania, bo praktycznie cały dzień chodził.
No to nic, cyk włączam jeszcze raz, system załadował, odpalam neta, klikam ikonkę firefoxa, włącza się aktualizacja flashgeta. No dobra, niech aktualizuje. Skończyło i cyk, komputer znów się wyłącza. No to ja znowu włączam komputer i firefox. Znowu gaśnie. I tak jeszcze z raz.
Dla odmiany odpaliłem internet explorera i przeglądarkę otwierało. Zostawiłem to w czorta, poszedłem spać i od rana kombinuję. Odinstalowywałem firefoxa, instalowałem na nowo, robiłem przywracanie systemu i gówno. Klikam na ikonkę firefoxa i zero reakcji, nic się nie włącza.
Jakieś pomysły??

-
veteran
veteran
Originally Posted by -Adrian-
Witam panowie, mam problem z Firefoxem, w ogóle nie mogę go uruchomić.
Wszystko zaczęło się od tego, że wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy wyłączył mi się lapek. Najprawdopodobniej z przegrzania, bo praktycznie cały dzień chodził.
No to nic, cyk włączam jeszcze raz, system załadował, odpalam neta, klikam ikonkę firefoxa, włącza się aktualizacja flashgeta. No dobra, niech aktualizuje. Skończyło i cyk, komputer znów się wyłącza. No to ja znowu włączam komputer i firefox. Znowu gaśnie. I tak jeszcze z raz.
Dla odmiany odpaliłem internet explorera i przeglądarkę otwierało. Zostawiłem to w czorta, poszedłem spać i od rana kombinuję. Odinstalowywałem firefoxa, instalowałem na nowo, robiłem przywracanie systemu i gówno. Klikam na ikonkę firefoxa i zero reakcji, nic się nie włącza.
Jakieś pomysły??

Uff, działa. Pomogło odinstalowanie, później czyszczenie wszystkiego cc cleanerem (zwłaszcza rejestr) + ręczne usunięcie wszystkiego związanego z firefoxem wygrzebanego z czeluści windowsa.
Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jaka jest najlepsza wetsja gadu gadu? Starsze nie rozmawiaja z duzymi numerami a nowsze wkurwiajace reklamy I dodawanie nieusuwalnych znajomych do listy
jaka zatem wersja jest najlepsza?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jakim programem moge zmieniac format w jakim sa zapisane napisy do filmu ?

Zauwazylem ze TV czyta mi jedynie te ktorych czas podany ejst w "{}", nie czyta "[]" oraz sekundowego - "00:01:12:.
A jesli czyta to nie wiem jak to wlaczyc ;]
Chodzi o jakis szzybki sposob, przy 20 odcinkach seriali moze byc troche nie spoko wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,
Wątek powtórzony w dziale aukcje.Może ktoś podpowie:

Może ktoś podpowie jaka cena jest realna.Do sprzedania dwa laptopy:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mvY-aw1t61cJ:allegro.pl/show_item.php%3Fitem%3D1331370126+toshiba+satellite+L300-11l&cd=9&hl=pl&ct=clnk

To oczywiście nie moja aukcja ale laptop jest taki sam jak ten wystawiony kilka miesięcy temu.Kupiony w lipcu 2008
w salonie Balty za 1540zł.Do tego dokupiłem dwa tygodnie temu nową baterię za 180.Może ktoś podpowie za ile mogę go wystawić?

Drugi to:
http://allegro.pl/acer-aspire-one-zg5-i1417956676.html

Dwuletni,w zasadzie nieużywany a mimo to poważna wada.Na kablu działa idealnie,jak odłączę zasilanie komp "pada".Komp został wysłany z USA jako nowy(prezent)i prawidłowo działał może dwa miesiące.Myślałem że to bateria i kupiłem nową baterię za prawie 250 stówki:( i lipa.
Miejscowy serwis twierdzi że to wina elementu na płycie głównej odpowiadającej za ładowanie baterii.Komp w zasadzie nowy a niesprawny.Może ktoś podpowie jaka cena będzie adekwatna?
Dzięki:)

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Sprawa dla kogoś może blacha ale dla mnie już lekko irytująca...

Często przeglądając livebetting w bet365 bądź ub mamy do czynienia z transmisją tv chcąc ja wyłączyć bądź przechodząc do innej zakładki strona wyłącza się a na środku pojawia komunikat:
"Wtyczka Adobe Flash uległa awarii
Wyślij zgłoszenie awarii
Odśwież stronę aby spróbować ponownie"

Ściągnięcie najnowszej wersji Adobe Flesha nie rozwiązuje problemu, co więc powinienem zainstalować / bądź odinstalować żeby pozbyć się problemu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam pododbnie gdy mam w tle odpalony live unibetu a do tego uruchomione zakladki na jutubie lub inne strony z fleshem

nie wiem co adobe zrobilo z tym fleshem ale od pol roku spor takich bledow, szczegolnie przy duzej ilosci zakladek

ja sciagnalem sobie opere portable (czyli taka co jej nie trzeba inbstalowac) i tam odpalam czasem live, streamy czy inne rzeczy z fleshem, jednoczesnie normalne strony przegladajac na ff - pomaga

Ana <3
Ana <3
jaką macie temp. procka?
jaka jest optymalna temp. athlona xp 2.2GHZ z doświadczenia? za niska nie jest niebezpieczna? pewno w gugle wszystko znajdę, ale doświadczeni uzerzy z pewnością służą radą.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ciągutka
jaką macie temp. procka?
jaka jest optymalna temp. athlona xp 2.2GHZ z doświadczenia? za niska nie jest niebezpieczna? pewno w gugle wszystko znajdę, ale doświadczeni uzerzy z pewnością służą radą.

40 C w spocynku jak windows jest bezczynny tylko sam pulpit
jak nie przekracza 60-65C w stresie czyli pod pełnym obciążeniem np jakimś programem testującym wydajnosć /stabilność procka to są to wręcz idealne/wzorowe temp .

Napisz jaką masz tą temp ze niby za niska ?

Ana <3
Ana <3
22, kuźwa. wiem, że zima i w pokoju koło 20 jest, no ale na litość, nie przeziębi się? laugh
fakt, że za obudowę swego czasu dałem parę stówek (12 kg miedzi) a na wiatraka też się szarpnąłem... kurde, nie za zimno mu? frown

Strona 13 z 17 1 2 11 12 13 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, $-man, burbon, aker, Lukasz111), 1,937 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,830,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025