|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Zenit dziś budżet na kolejny sezon zbudował 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Verbatim Skoro tak chcesz to nie ma problemu  ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie tylko nie mówcie mi że to jest piekno sportu... w pierwszych 2 setach robili Turasy co chciały z Belgami...w 3 secie ze stanu 14-14 zrobiło sie 14-25...OK zdarza sie ale jak w drugim z 16-16 robi sie 16-26 cos jest nie tak.
W Tb to chyba trenerzy grali i masazysci u Turkow...
Przegrałem ok moja sprawa nikt mnie nie zmuszał grac itp itd...
Rozumieim gdyby przegrali pow alce...ale to jest czyste zlodziejstwo!
Za takie cos powinni zostac zawieszeni !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ukraincu spod Granicy prosze nie strasz mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaki byl kurs na tych Turkow?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru  NIe wiem Fanti czy to była ironia czy nie... za tysiące nie gram zagrałem 5 spotkań za kilka stów pobrałem typ od Korvera nie mam absolutnie do neiog pretensji nikt mnie do gry nie zmuszał ael jak sie widzi jak Cie Yebia w zywe oczy i sie smieja to człowiekowi sei cos dzieje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaki byl kurs na tych Turkow? @ 1,47
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru   Najwyżej nie pojedziesz na miesiąc na karaiby, Bahamy czy tym podobne tylko na 3 tygodnie -mistrzu.  Ochłoń, a dla tego pana Bana poprosze, jeżeli inni dostają za zwykłe przekleństwo na 3 dni to ten Pan zasłużył na dużo dłuższy wymiar kary.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru  NIe wiem Fanti czy to była ironia czy nie... za tysiące nie gram zagrałem 5 spotkań za kilka stów pobrałem typ od Korvera nie mam absolutnie do neiog pretensji nikt mnie do gry nie zmuszał ael jak sie widzi jak Cie Yebia w zywe oczy i sie smieja to człowiekowi sei cos dzieje. no ale do odbioru z 2k albo wiecej bylo... ja ucieklem z pod topora z Resovia pewnie max wkurwiony jestes,taki dobry dzien dzis byl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru  NIe wiem Fanti czy to była ironia czy nie... za tysiące nie gram zagrałem 5 spotkań za kilka stów pobrałem typ od Korvera nie mam absolutnie do neiog pretensji nikt mnie do gry nie zmuszał ael jak sie widzi jak Cie Yebia w zywe oczy i sie smieja to człowiekowi sei cos dzieje. no ale do odbioru z 2k albo wiecej bylo... ja ucieklem z pod topora z Resovia pewnie max wkurwiony jestes,taki dobry dzien dzis byl Na czysto ponad 1600... Srał Pies kase .. Jak mówi pewne przysłowie: "Pieniądz Jest Kluczem Lecz Nie Wszystkie Drzwi Otwiera"... Chodzi o zasady... Niech przegraja nawet 0-3 ale po WALCE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra nie banujcie nikogo emocje sa w kazdej dziedzinie zycia  panna Cie wyuja jestes wkurwiony kupon ci nie wszedl tez, zycie na weszlo wywiad z pilkarzem Polonii ktory mowi o walkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru   Najwyżej nie pojedziesz na miesiąc na karaiby, Bahamy czy tym podobne tylko na 3 tygodnie -mistrzu.  Ochłoń, a dla tego pana Bana poprosze, jeżeli inni dostają za zwykłe przekleństwo na 3 dni to ten Pan zasłużył na dużo dłuższy wymiar kary. kropa wyluzuj ,ma prawo do takich emocji ,nie chodzilo o 100 ,w puli bylo o wiele wiecej niech odkeaguje ,a Ty wiecej nie prowokuj sprobuj sie postawic w jego sytuacji to zrozumiesz jego wzburzenie
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
No ale z drugiej strony tak to jest jak się gra kwadratowe jaja. Dziś to ostatnio Finlandię kobiet, a pisałeś, że to 2 Grecka. Nawet w tabele nie spojrzałeś, żadnych wyników nic , byleby coś zagrać. Nie piszę tego, żeby Ci dopiec albo coś , tylko taka jest prawda. Dziś było dużo meczów ciekawych do których nawet miałeś video itp , można było obejrzeć ocenić, zagrać.
Ale to nie moje pieniądze nie moja sprawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru  NIe wiem Fanti czy to była ironia czy nie... za tysiące nie gram zagrałem 5 spotkań za kilka stów pobrałem typ od Korvera nie mam absolutnie do neiog pretensji nikt mnie do gry nie zmuszał ael jak sie widzi jak Cie Yebia w zywe oczy i sie smieja to człowiekowi sei cos dzieje. no ale do odbioru z 2k albo wiecej bylo... ja ucieklem z pod topora z Resovia pewnie max wkurwiony jestes,taki dobry dzien dzis byl Na czysto ponad 1600... Srał Pies kase .. Jak mówi pewne przysłowie: "Pieniądz Jest Kluczem Lecz Nie Wszystkie Drzwi Otwiera"... Chodzi o zasady... Niech przegraja nawet 0-3 ale po WALCE ja dzisiaj też w plecy na Turasów, luz  ale u mnie to kilka patyków, to tak dla pocieszenia  Złotego Seta jestem pewien, że wygrają. Cóż taki sport, nie zawsze się da przewidzieć kto kogo wydyma. Udało się z VfB, CSKA, Budvą, ale już tutaj to Turasy wydymały nas 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
dobra nie banujcie nikogo emocje sa w kazdej dziedzinie zycia  panna Cie wyuja jestes wkurwiony kupon ci nie wszedl tez, zycie na weszlo wywiad z pilkarzem Polonii ktory mowi o walkach  emocje emocjami. Trochę kultury potrzebne, słownictwa na normalnym poziomie również.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verbatim wspolczuje  ,pewnie maiales ktorys tam tysiac do odbioru   Najwyżej nie pojedziesz na miesiąc na karaiby, Bahamy czy tym podobne tylko na 3 tygodnie -mistrzu.  Ochłoń, a dla tego pana Bana poprosze, jeżeli inni dostają za zwykłe przekleństwo na 3 dni to ten Pan zasłużył na dużo dłuższy wymiar kary. kropa wyluzuj ,ma prawo do takich emocji ,nie chodzilo o 100 ,w puli bylo o wiele wiecej niech odkeaguje ,a Ty wiecej nie prowokuj sprobuj sie postawic w jego sytuacji to zrozumiesz jego wzburzenie Sam miałem postawione na Turasów, rozumiem emocje, ale ja ostatnio dostałem bana za przekleństwo, tutaj ma być tak samo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz pasuje ich murzynskim Ch*Ujem po pyskach wystrzelac nie wierze ze ten emcz jest czysty poprostu nie wierze !
a to forumz gory peirdole moge dostac bana an stałe:_/ same gowniarze jakies jebane:_/ emocje emocjami, kultura kulturą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wystarczy sobie  na tureckie mendy  Mnie tez udupili.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
sobra kropa daj na luz, kazdego sie zdarza pobluzgac co mamy do zakonu wstapic ? zycie, Verbatim glowa do gory, bedzie dobrze ps. tym wpisame o dzieciakach itp mnie uraziłes 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|