Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Porucznik
Porucznik
Utah State Aggies vs Kansas State Wildcats

Wielkim znawcą tej ligi nie jestem ale postaram się dwa zdania napisać wink
Otóż Kansas St.(5) z bilansem 22-10, rywale Utah St.(12) bilans 30-3.
Tylko jakie drużyny miał zespół Kansas w konferencji a jakie Utah? Ci pierwsi świetny team Kansas Jayhawks, Texas Longhorns, Texas A&M Aggies czy choćby Missouri Tigers. Bardzo mocno obsadzona konferencja, gdzie zwycięstwa nie przychodziły łatwo. Koncówka w wynonaniu Wildcats była świetna, odnieśli 6 zwycięstw na koniec ulegając tylko Colorado Buffaloes.
Zespół Aggies wygrał ostatnich osiem meczów ale tak jak wcześniej wspomniałem rywali w konferencji mieli beznadziejnych, nikt im praktycznie nie zagroził. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z solidną obroną, rywalem, który będzie popełniał znacznie mniej błędów i nie widzę ich wygranej. Jacob Pullen powinien bez problemu poprowadzić swój team do zwycięstwa.

Typ: Kansas State -2.5 pkt @1,90 LB

Bonus: Unibet
B
member
member
B Offline

Oakland Golden Grizzlies (+10.5) - Texas Longhorns

Dokończenie drugiej rundy finałowego turnieju o mistrzostwo NCAA 2011r. Texas zakończył sezon zasadniczy w konferencji BIG 12 na miejscu drugim z bilandem 27 zwycięstw i 7 porażek.
W turnieju o mistrzostwo BIG 12 przegrali w finale 12 marca z Kansas 73-85. Drużyna o dużym potencjale na pewno faworyt tego meczu. Oakland pierwsze miejsce ale w jedenj z słabszych konferencji Summit z bilansem 25 - 9 .Wyraźnie odbiegali umiejętnościami od pozostałych drużyn na 18 meczy z drużynami z Summit wygrali 17. 8 marca Grizzlies zdobyło mistrzostwo konferencji pokonując w finale turnieju mistrzowskiego zespół Oral Roberts 90-76. Stawiam na handicap na Oakland gdyż punkty zdobywać potrafią to druga drużyna NCAA w średniej zdobytych punktów w meczu aż 85.6 pkt. także druga jeżeli chodzi o skuteczności 49.4%. Mój typ nie przegrają aż tyloma punktami.

Porucznik
Porucznik
UNLV Runnin' Rebels - Illinois Fighting Illini

Na początek może dwa zdania o UNLV. Ciekawa ekipa, która notuje przeciętną skuteczność ligową. Wynik 71.9 nie zachwyca ale nie jest tragiczny, patrząc na skuteczność z gry jest już lepiej. Illinois wynik bardzo podobny (71.3). Jednak kluczem do zwycięstwa w tym spotkaniu będzie wg mnie obrona a ta jest znacznie solidniejsza po stronie Rebels. Ekipa bez wielkich graczy, pod przewodnictwem Tre'Vona Willisa dziś nie powinna mieć większych problemów z uporaniem się z rywalem, który wg mnie jest gorszy i handi spokojnie powinno zostać pokryte.

Typ: UNLV - 2.5 @1,90

Z innych spotkań rzucił mi się over Kansas - Boston. Ten mecz właśnie się rozpoczyna. Kto może pograć na live to polecam. Zwycięzca jest raczej znany, porażka Kansas to by była mega wpadka. Na taką się nie zanosi, czołówka ligi jeśli chodzi o skuteczność i punkty nie powinna mieć problemów z tak mizerną ekipą. Handi wysokie ale też do rozważenia, jednak wg mnie over lepszą opcją.

Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, aker, rafal08, betowiec, Akhu, forty, ElNinho[mmdea], 11kera11, kamel), 2,816 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025