|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak spadniemy z ligi ( a spadniemy ) to zeby to mnie bolalo i zebym sie czul troszke spelniony to chce urwac punkt Legii za ta porazke 2-1 w Wawie bo przezylem traumatyczne chwile na pieknym stadionie i drugi rok z rzedu przyczynic sie do braku mistrzostwa po niewlasciwej stronie Blon  nigdy w życiu 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mam nadzieję,że PASY się utrzymają razem z POLONIĄ  my cos zrobimy razem z Polonia - obie spadniemy nie kracz mam nadzieję,że PASY się utrzymają razem z POLONIĄ  my cos zrobimy razem z Polonia - obie spadniemy
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
craax, Kaczmarek będzie u Was pierwszym bramkarzem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak spadniemy z ligi ( a spadniemy ) to zeby to mnie bolalo i zebym sie czul troszke spelniony to chce urwac punkt Legii za ta porazke 2-1 w Wawie bo przezylem traumatyczne chwile na pieknym stadionie i drugi rok z rzedu przyczynic sie do braku mistrzostwa po niewlasciwej stronie Blon  Legii każdy chce coś urwać - craax. Nie Ty pierwszy, nie ostatni. Normalka. Niektórym się udaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax, Kaczmarek będzie u Was pierwszym bramkarzem? ciezko mi powiedziec kto przyjdzie drugi, bo Merdy maja sie pozbyc a tego Kaczmarka nie znam zupelnie, wcozraj na REMES CUP widzialem go pierwszy raz cos tam gadaja o Norbercie Witkowskim z Arki lub jakims zagraniczym bramkarzu, bramka ma byc zmieniona calkowicie - nawet trener bramkarzy nowy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Juvcio chyba się obraził? albo Mama kazała mu iść spać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak spadniemy z ligi ( a spadniemy ) to zeby to mnie bolalo i zebym sie czul troszke spelniony to chce urwac punkt Legii za ta porazke 2-1 w Wawie bo przezylem traumatyczne chwile na pieknym stadionie i drugi rok z rzedu przyczynic sie do braku mistrzostwa po niewlasciwej stronie Blon  Legii każdy chce coś urwać - craax. Nie Ty pierwszy, nie ostatni. Normalka. Niektórym się udaje. nie nie, tylko za ten wynik 2-1 ( juz o okolicznosciach i ich uczciwosci nie rozmawiajmy ) po prostu chcialbym zebysmy "swoje" odebrali w Krk a waga punktow ? taka sama jak kazda inna, Legia stracila troche "na magii" przez te ostatnie lata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juvcio chyba się obraził? albo Mama kazała mu iść spać  Ale po co te głupie docinki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
licze na Piotrka, widac bylo juz wczoraj ze Piotrek w Pasy to inny Piotrek niz z L na piersi 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Legia jest cienka jak szelki murzyna!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
bądźmy poważni, straciła na magii ? Ludzie elektryzują się na Legię bardziej niż na Lecha i Wisła razem wziętą. Zobacz co się działo u nas na forum  PZPN, który nienawidzi nas od dawna, nagle został uznany za naszego przyjaciela 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Akagi nie rób za adwokata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się boję - craax - tego pierwszego meczu.
Legia przyjedzie do " spadkowicza" i może dostać pstryczka w nos.
To dla Was szansa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bądźmy poważni, straciła na magii ? Ludzie elektryzują się na Legię bardziej niż na Lecha i Wisła razem wziętą. Zobacz co się działo u nas na forum  PZPN, który nienawidzi nas od dawna, nagle został uznany za naszego przyjaciela  mowie o sytuacji w Krakowie na Cracovii, nie wypowiadam sie jak to jest w kraju - wiem jak jest u nas - wiem ze sasiadka na Legie sie mobilizuje niesamowicie zawsze i jara Waszym przyjazdem strasznie - moze dlatego, ze cele sportowe sa zblizone wiem, ze Legia 5 lat temu wywolywala duzo wieksze emocje na Kałuży niz obecnie - ale po kilku latach przyjada kibice L wiec pewnie sytuacja powoli wroci "do normy"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trza wziąść ciupażkę i osobicie przypilnować naszych.Jak we wtorek-czwartek zobaczycie gościa w góralskim kapeluszu i dupną flagą Nowy Sącz to znaczy że się doturlałem do Geteborga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia jest cienka jak szelki murzyna!!!!!!!!!!  U siebie na blokach, takimi tekstami imponujesz panienkom ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam za Legią nie przepadam  sialalala pamiętam jak mnie w cm0102 ojechali w meczu o Majstra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się boję - craax - tego pierwszego meczu.
Legia przyjedzie do " spadkowicza" i może dostać pstryczka w nos.
To dla Was szansa. chcielibyscie poczuc to uczucie, gdy na kazdy mecz idziesz tylko i wylacznie z ogromna nadzieja, ze moze tym razem sie uda i jak sie udaje to usmiech nie znika Ci z twarzy i gdy wracasz do domu to kobieta sie pyta czy cos cpales  ale Wy obecnie takich chwil nie doczekacie  choc cos podobnego znam z hokeja heh
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja tam za Legią nie przepadam  sialalala pamiętam jak mnie w cm0102 ojechali w meczu o Majstra  dziś moja Nara wiezie twoją Rus 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|