|
|
veteran
|
|
veteran
Szanowny Ryszardzie! Uprzejmie informuję Cię, że od niedawna poszerzyłem swój wąski repertuar. Rok temu byłem jej zagorzałym przeciwnikiem, teraz wciąż gram głównie przed gwizdkiem, ale nie gardzę już nią, czyli grą in-play.
Na dzień dzisiejszy pykam głównie wyścigi konne przed i piłkę nożną po starcie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszedłeś w hazard?  (żart)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witajcie, Panowie po dwóch latach przerwy wróciłem do bf i tak się składa, że chcąc wypłacić środki wymagają ode mnie ponownej weryfikacji konta. Przeczytałem listę rzeczy jaką należy im przesłać. Faktycznie aż tyle dokumentów wymagają czy jest jakiś prostszy sposób? Depozyt składałem za pomocą karty. Z góry dziękuję za pomoc 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
podziękował. 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
UWAGA: Wszystkie przesyłane kopie dokumentów muszą być potwierdzone przez władze lokalne. Dokumenty muszą być potwierdzone przez jedną z niżej wymienionych osób;
* Prawnik/Radca prawny * Księgowy / Menadżer banku * Strażnik prawa (policja, straż miejska, straż pożarna, itp.) * Doktor / dentysta / farmaceuta * Nauczyciel / profesor
probował ktos wysłac im dokumenty potwierdzone np. przez profesora?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheh prze dentyste potwierdzonego im wyslij
jakby co to moaj siostra ma dr. to Ci moze podpisac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaja se robicie? co to za kpina?  ja wogole nie pamietam zebym weryfikowal jakos konto, mam konto od 3+ lat i wplaty/wyplaty non stop. Jesli juz to keidys skan dowodu wyslalem ale za cholere nie pameitam
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
heheh prze dentyste potwierdzonego im wyslij
jakby co to moaj siostra ma dr. to Ci moze podpisac no własnie jak mozna przez Profesora to moge to zrobic bez wychodzenia z domu  tylko ze ten ich support to odpisuje jak im sie zachce kuffa fa, profesionalna firma.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
jaja se robicie? co to za kpina?  ja wogole nie pamietam zebym weryfikowal jakos konto, mam konto od 3+ lat i wplaty/wyplaty non stop. Jesli juz to keidys skan dowodu wyslalem ale za cholere nie pameitam Pewnie chodzi o konto australijskie.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
jaja se robicie? co to za kpina?  ja wogole nie pamietam zebym weryfikowal jakos konto, mam konto od 3+ lat i wplaty/wyplaty non stop. Jesli juz to keidys skan dowodu wyslalem ale za cholere nie pameitam Pewnie chodzi o konto australijskie. dokladnie o to chodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weryfikowlaem bo gralem cos tam (Australian open? nie pamietam) ale nie mialem takich problemow 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
A kto to mówi o problemach?
Również zweryfikowałem bez problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej.Czy wyplata na mb jest tylko raz dziennie?Zauwazylem, ze o ktorej nie zlece to srodki wplywaja mi do mb okolo 5 rano.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakład nie może zostać obstawiony z jednego z dwóch powodów:
- Nie masz wystarczająco dużo środków do przeznaczenia na tym koncie. Użyj "Prześlij" aby przesłać środki na konto.
- Przekroczony został limit ryzyka bądź strat.
Wyskakuje mi taki komunikat srodki mam a sytuacja jest taka ja chce zagrać tenis
pomocy niech ktos po wie o co chodzi bo w betfair jestem poczatkujacy
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Masz w BF dwa konta: angielskie i australijskie.
Grając obecnie tenis podlega on kontu australijskiemu i tam muszą się znajdować środki. Konto to służy do turniejów granych w Australii i innych sportów również.
Musisz przesłać z konta głównego pieniądze na australijskie, ale uwaga jeśli nie weryfikowałeś konta australijskiego nie będziesz mógł do czasu weryfikacji przelać z powrotem kasy na konto główne. Możesz grać ale nie pozwolą wypłacić. Weryfikacje przechodziłem kilka lat temu, potrzebowali dowodu potwierdzone notarialnie, obecnie pewnie jest podobnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki za informacje nie mam jeszcze zweryfikowanego konta brak czasu aby wybrac sie do notariusz. Szkoda bo chciałem na AO troszke ich z kasy ogolic a jak bede miał od noratiusza to gdzie to wyłac jakis adres mailowy straczy czy listownie?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Na maila skan, po kilku godzinach jest zweryfikowane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betfair ociąga się z tym rozliczaniem piłki ręcznej. Do tej pory Islandii i Polski nie rozliczyli.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|