|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze bym to dokładnie sprawdził bo nie wiem czy aby nie tylko dla nowych, ale coś tam przysłali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dla nowych i niekoniecznie z Polski. Mi liczą 4.75% w zalaznosci od punktow jak w BF.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obstawianie na betdaq ok,ale sklalpowac w koncowce  to se moge
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spoko, nie ma stron, które nie zaliczają padów, dobrze, że chociaż ładnie wchodzi wszystko, bo bym się pochlastał;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos kombinuja ze strona ,rok temu bylo dokladnie to samo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla nowych i niekoniecznie z Polski. Mi liczą 4.75% w zalaznosci od punktow jak w BF. Tak, mój błąd. Sprawdziłem właśnie. 5% policzyli 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ludzki dramat. Ale będą popływki. Już dość długo nie działa.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
cos kombinuja ze strona ,rok temu bylo dokladnie to samo Racja. Znowu styczeń.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taka niby "firma" a bezpiecznenstwo gry jak w kasynie,"tarafisz na awarie,albo nie"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betfair mobile przez telefon działa, jak ktoś nie może wytrzymać bez hazardu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest qqq..wa skandal, swiadomie podejmuja proby jakis remontow,poprawek jak tam zwal,bez poinformowania graczy,szkoda im stracic zysk z kilku dni i przeprowadzic gruntowne zmiany. Robia prowizorke na zywym organizmie tj.kasie graczy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wszedłeś w hazard?  (żart) Pozdro serdeczne  To było dobre.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa Wam?
Bo coś od kilku minut strona nie chce się wczytać. ja nie miałem żadnych problemów, aczkolwiek z tego co wiem osoby starające się zalogować do Betfair z polskiego terytorium miały spore trudności, już myślałem, że po zablokowaniu możliwości oglądania spotkań live poblokowali możliwość logowania się dla Polski  ale wieczorem znowu ruszyło, w każdym razie pewnie coś testowali :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze instalowali tzw "guzik" ktory wylacza polakow z betfair  ustawa ktora jest w drodze wejdzie w zycie, minuta pozniej guzik zostanie wlaczomy i bam, nie bedzie niczego!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"by zylo sie lepiej" Czy Wy tego nie widzicie ze Kaplica i Rudy chca Was wyleczyc z tego nalogu,nie bedzie juz stresow czy BF ma zawieche ,czy nie. Wszyscy beda siedziec przed telewizorami ogladajac seriale i wyczekiwac na upragnione losowane lotto.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,
mam pytanie do osób korzystających z konta australijskiego:
czy Betfair blokuje ( po kilku godzinach, dniach) konta australijskiego które nie zostały zweryfikowane ?
Chciałbym z najbliższy weekend zagrać kilka meczy z AO i nie wiem czy po pierwszej wpłacie i kilku zakładach nie zablokuja konta i poproszą o weryfikację - wiem, że przy pierwszej wypłacie z konta australijskiego weryfikacja jest konieczna, ale jak sprawa wygląda w trakcie gry , przed wypłatą ?
Zdarzyła się komuś "blokada" konta w czasie gry, przed zleceniem pierwszej wypłaty ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
mam pytanie do osób korzystających z konta australijskiego:
czy Betfair blokuje ( po kilku godzinach, dniach) konta australijskiego które nie zostały zweryfikowane ?
Chciałbym z najbliższy weekend zagrać kilka meczy z AO i nie wiem czy po pierwszej wpłacie i kilku zakładach nie zablokuja konta i poproszą o weryfikację - wiem, że przy pierwszej wypłacie z konta australijskiego weryfikacja jest konieczna, ale jak sprawa wygląda w trakcie gry , przed wypłatą ?
Zdarzyła się komuś "blokada" konta w czasie gry, przed zleceniem pierwszej wypłaty ? konto nie zostanie nigdy zablokowane w mysl zasady nie grasz ni placisz prowizji  !! zablokuja jedynie transfer srodkow z konta australijskiego na konto glowne do czasu weryfikacji...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzięki kacperek...
wiem, do czasu weryfikacji transfer środków z konta australijskiego na konto główne nie będzie możliwy.
Zastanawiam się czy w przypadku kolejnych transferów ( drugiego, trzeciego, czwartego....) z konta głównego na australijskie nie będzie żadnych problemów ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
W sumie od niedawna handluje na BF i mam takie, pewnie banalne pytanie.
Ustawiłem się na jednym rynku z backiem na kursie 4,7. W tym momencie na giełdzie back 4,4, lay 4,5. Czy da się wycofać część kwoty z tego 4,7? Czy tylko całość?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|