Roddick to dla mnie jest idiota... nie wiem jak taki gosc utrzymuje sie od tylu lat w scislej czolowce ATP... choc z drugiej strony - mozna o nim powiedziec, ze to jeden z najbardziej przewidywalnych zawodnikow... zazwyczaj z kim ma wygrac to wygrywa, a z kim przegrac z tym przegrywa... co nie zmienia faktu ze go nie lubie
z tych co ich lubie to przede wszystkim - Radzio S. , Nikos D., Sebastian G.
inna sprawa ze Simon wciaz po tej kontuzji nie moze wrocic do formy...
co ciekawe pamieta sie glownie mecze mezczyzn... a WTA? do glowy mi tylko trzy przychodza...
Hingis i RG gdy serwowala od dolu
Pierce i jej koszmarna kontuzja w Luksemburgu
no i Serena vs liniowa
pamietam ze bardzo blisko przejscia do historii byla Radwanska jak z 5*:0 (badz 5:1) w 3 secie 40*:15 z Rezai bodajze , doszla do TB gdzie bronila nawet meczowe (choc nie jestem na 100% pewien co do meczowych)
radwanska za to przegrala seta z safiną , z 5-0 w gemach na 5-7, to bylo jakos rok temu
Roddick to dla mnie jest idiota... nie wiem jak taki gosc utrzymuje sie od tylu lat w scislej czolowce ATP... choc z drugiej strony - mozna o nim powiedziec, ze to jeden z najbardziej przewidywalnych zawodnikow... zazwyczaj z kim ma wygrac to wygrywa, a z kim przegrac z tym przegrywa... co nie zmienia faktu ze go nie lubie
roddick to potworne chamidlo, dziwie sie ze sedziowie mu za te jego odzywki ostrzezen nie dają
tez nie bardzo o tym slyszalem, pamietam jedynie jak kiedys sie wyklocal... panowie, bo nie chce mi sie otwierac stronki, na kogo nasz Federer trafi dalej jezeli przejdzie Kunicyna
O co kaman ? Ktoś przybliży sytuację ? Może jakiś link na youtubie ?
To pewnie nic w porównaniu do tańca Mannarino z naszą liniową we Wrocławiu 2 lata temu Francuzki ćwok podbiegł do niej i zamachnął się przed jej twarzą rakietą. Srogi sędzia okazał staropolską gościnność nawet tego nie komentując
roddick to potworne chamidlo, dziwie sie ze sedziowie mu za te jego odzywki ostrzezen nie dają
Roddick jest solidny, duzo nie potrafi ale serwis zmienia wszystko, wiekszosc gemow serwisowych wygrywa na lajcie co pozwala mu na swobodne podchodzenie do serwisow rywala, tam tez sie spisuje slabo ale przebija ta pileczke jak idiota aby nie popelnic jakiegos bledu czychajac na bledy rywala a ten przynajmniej raz w kazdym secie sie przydarza w zawodnikow spoza TOP 25 rankingu. A z czolowka to A-Rod moze powalczyc jedynie w Australii, Kanadzie no i przede wszystkim u siebie w Stanach oraz na trawie w Anglii(i innych trawiastych kortach) dla mnie osobiscie w innych krajach totalnie sie nie liczy A-Rod. A co do zachowania to chyba wiekszosc amerykanow tak ma.
O co kaman ? Ktoś przybliży sytuację ? Może jakiś link na youtubie ?
To pewnie nic w porównaniu do tańca Mannarino z naszą liniową we Wrocławiu 2 lata temu Francuzki ćwok podbiegł do niej i zamachnął się przed jej twarzą rakietą. Srogi sędzia okazał staropolską gościnność nawet tego nie komentując