Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 30 z 106 1 2 28 29 30 31 32 105 106
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by adingh
Originally Posted by tyson
ludzie na forach bukmacherskich to musża być jakies humanistyczne betony bo nigdy w dobrą strone ptaszka nie dają
od kilku lat to widze i ostro mnie juz wpienia laugh

zresztą nie tylko na forach bukmacherskich
Wybacz mi wink

Troicki bardzo solidnie ostatnio gra, a Mahut na takiej nawierzchni moim zdaniem nie ma czego szukać z dobrym, regularnym zawodnikiem.
w sumie to masz racje Troicki wyglada ostatnio bardzo solidnie a Mahut cholera wie czego mozna sie po nim spodziewac wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gajus_bonus
Originally Posted by tyson
ludzie na forach bukmacherskich to musża być jakies humanistyczne betony bo nigdy w dobrą strone ptaszka nie dają
od kilku lat to widze i ostro mnie juz wpienia laugh

zresztą nie tylko na forach bukmacherskich
Wybacz mi wink

Troicki bardzo solidnie ostatnio gra, a Mahut na takiej nawierzchni moim zdaniem nie ma czego szukać z dobrym, regularnym zawodnikiem.
w sumie to masz racje Troicki wyglada ostatnio bardzo solidnie a Mahut cholera wie czego mozna sie po nim spodziewac wink
no bet faktyczine pewny, troicki dobry i regularny defensor a mahut to zawodnik ktory nie lubi dlugich wymian, nie jego nawierzchnia, szkoda ze kursiwo takie male, nie ma co z nim zrobic

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok: Troicki, GGL, Federer, Djokovic, Nadal, Melzer, Tsonga, Nalbandian to będzie mój największy kupon w karierze smile ako ok 3 powinno wyjść, czekam tylko na kurs w gb i cmon smile

addict
addict
Haase @2,02
Over u Kubota 38,5 @1,95
Paire ugra seta @1,87

jakieś opinie do tych typów?

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Ok: Troicki, GGL, Federer, Djokovic, Nadal, Melzer, Tsonga, Nalbandian to będzie mój największy kupon w karierze smile ako ok 3 powinno wyjść, czekam tylko na kurs w gb i cmon smile

Po prawie 5 godzinach biegania Nalbandian moze byc wykonczony w 2 rundzie ...

Szkoda tylko ze Ivanovic (ponownie) troche popsula mi humor laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gust

Po prawie 5 godzinach biegania Nalbandian moze byc wykonczony w 2 rundzie ...

Dla grubasa takie maratony to norma.

S
member
member
S Offline
Witam wszystkich

Monfils ma jakąś kontuzje? Typ na Gila +8g @1,85 wydaję się być dość ciekawy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fro Lech

co na dzis polecasz?

wczoraj znow dobrze trafiales smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image] [img338.imageshack.us]

Tylko Ivanovic nie weszła mad

8056pln do zgarnięcia było frown

veteran
veteran
a widział ktoś Stacha w akcji?

bo dzisiaj wypadałoby zagrać go grubiej.

Kubot zaprezentował się mega przeciętnie, ogrywając Querreya, którego jedynym pomysłem na grę w poniedziałek było przebijanie balonów na drugą stronę.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Też mi pasuje Stakhovsky, ale martwi mnie trochę h2h. Muszę to jeszcze przemyśleć.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by spiwoor
Kubot zaprezentował się mega przeciętnie, ogrywając Querreya, którego jedynym pomysłem na grę w poniedziałek było przebijanie balonów na drugą stronę.

To my chyba inny mecz oglądaliśmy, jak to był wg Ciebie mega przeciętny mecz Łukasza.

A Staszek to przepraszam kogo ograł ? Przeciętnego faceta z challegnerów, który miał jeden dobry szlem, bo tak to nawet w turniejach ATP robi maks 2 rundę. Zresztą Brands to bardzo ubogi tenisista.

Niby też mi bliżej do Staszka, bo wiem na co go stać, ale nie odbierajmy cesarzowi co cesarskie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kubot gral dobrze, dobre returnu, w wymianach dużo strzałów taki ze albo ue albo wejdzi i winner, i przewaznie mu wchodziło

stachu ma chyba slabszy serwis od sama, wiec kubot moze tez go killim returnem

veteran
veteran
Originally Posted by młody gniewny
Originally Posted by spiwoor

To my chyba inny mecz oglądaliśmy, jak to był wg Ciebie mega przeciętny mecz Łukasza.

A Staszek to przepraszam kogo ograł ? Przeciętnego faceta z challegnerów, który miał jeden dobry szlem, bo tak to nawet w turniejach ATP robi maks 2 rundę. Zresztą Brands to bardzo ubogi tenisista.

Niby też mi bliżej do Staszka, bo wiem na co go stać, ale nie odbierajmy cesarzowi co cesarskie.

przeczytaj jeszcze co napisałem, bo żaden elaborat i nie naciągam faktów.

Kubot trafił w pierwszej rundzie na Sama, który był kompletnie bez formy.Orientujesz się chyba, że hard to żywioł Querreya i jest na nim jednym z groźniejszych zawodników.Tymczasem jedynym jego pomysłem na grę było przebijanie piłki przez środek i liczenie na to, że grający agresywniej Kubot się pomyli.I całkiem nieźle mu to wychodziło, bo udało mu się dobrnąć do 5 seta.Jeżeli mam pochwalić Łukasza za to, że szczęśliwie obił gościa, który leży na korcie i nic nie gra, to mamy dwa różne podejścia do oceny tego meczu.

Nie napisałem też, że Stakhovsky ograł jakiegoś mocarza, albo, że grał fenomenalnie, bo go nie widziałem po prostu.Twierdzę natomiast, że tak słaby Kubot powinien szybko popłynąć z jakimkolwiek średniakiem, którego by dostał w 2 rundzie.Trafiło na Stacha, kurs jest ładny i dlatego zastanawiam się nad tą opcją

M
Krecik
Krecik
M Offline
Co byś nie napisał, to Łukasz grał długimi momentami bardzo dobrze, a Querrey oczywiście nie jest w najwyższej formie, ale na korcie twardym zawsze trudno go ograć, bo jak sam napisałeś to jego żywioł, a serwował na dobrym poziomie, nie musiał tyle biegać co Kubot, gorzej wyglądał w wymianach, ale to przecież Querrey. Dla mnie tenisista schematyczny do bólu. Wczoraj wędrował bardzo często do siatki, za co Kubot nie raz karcił go lobami.

Kubotowi brakowało regularności, popełniał sporo niewymuszonych błędów, ale jego współczynnik do winnersów i tak był bardzo przyzwoity. Nie można powiedzieć, że Kubot wygrał na błędach Amerykanina.

A to, że walczył 5 setów zamiast trzech, zdarza się, Querrey to jednak nie Brands. Dwa zgarnął bardzo zdecydowanie, a w pierwszym moim zdaniem był lepszy, ale połamał się w głupi sposób, sam wcześniej miał przełamanie i był blisko breaka.

Bet ma rację bytu, ale w ocenie gry Kubota mam odmienne zdanie. A do Staszka napisałem, że nikogo wielkiego nie ograł, by się nie sugerować. Jego forma jest trochę zagadkowa.

Zbieram się i melduje o pierwszej.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
laugh

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Vendetta
laugh

to juz ma ponad rok przeciez, niezla afera pozniej byla, trener jeden glupia decyzja pozbawil sie pracy

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
cos na masze rosna kursy

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
co prawda serwis ma kulawy ale kursy coraz lepsze

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Davidhura

cały dzień w pracy oglądałem i musiałem wyjść przy meczowych hiułita

Strona 30 z 106 1 2 28 29 30 31 32 105 106

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, Sensei, burbon, latajaca_holenderka, wHiTe_StAr, Szuman, poozon, $-man, rafal08, 11kera11, alfa, rymoholik, Akhu), 3,484 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,009
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025