|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
E, nie ta buźka miała być  Ładny run. Heat , Bobki +10.5! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miami w koncowce 0:9 i wjebka bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HEat leci kontra House trafia layupa, wraca do obrony i sie obraca gadajac z kims a Hwaks wyprowadzaja akcje i maja cala prawe strone wolna i 3pkt w plecy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cale OT, Miami 12pkt = LBJ 12pkt a reszta nie gra, w obronie rowniez puszczajac bez problemow JJ i Crawforda pd kosz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heat  nie w tym sezonie leszcze, nie w tym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heat  nie w tym sezonie leszcze, nie w tym  co nie w tym ? przecież to tylko jeden mecz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heat  nie w tym sezonie leszcze, nie w tym  co nie w tym ? przecież to tylko jeden mecz... Przeciez nie wnosze tego po dzisiejszym jednym juz z wielu przegranych spotkan... pomysl troche.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LOL czyli równie dobrze można napisać tak np. o Lakers którzy w ciągu kilkunastu dni dostali wpierd*l od tego Miami, Bucks i Memphis we własnej hali nie ma to jak z frustracji po przegranym zakładzie pisać głupoty, do PO jeszcze 3 miesiące i tam będzie się liczyła gra a nie teraz porażki z jakimiś Atlanta Hawks czy Memphis Grizzlies
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, czy w Slam Dunk Contest podczas ASW beda liczyly sie glosy wyslane poprzez SMS, tak jak w poprzednim roku?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeziorowcy graja jutro na wyjeździe w Dallas. Gospodarze po raz kolejny bez kontuzjowanego lidera i nie wydaje mi sie żeby bez Dirka mieli zbyt duże szanse na pokonanie miejących mimo wszystko gorsze dni mistrzów. Kurs wygląda smakowicie 1.61 w baw. Tylko cos dolożyć i grubo...:)Pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeziorowcy graja jutro na wyjeździe w Dallas. Gospodarze po raz kolejny bez kontuzjowanego lidera i nie wydaje mi sie żeby bez Dirka mieli zbyt duże szanse na pokonanie miejących mimo wszystko gorsze dni mistrzów. Kurs wygląda smakowicie 1.61 w baw. Tylko cos dolożyć i grubo...:)Pozdro Bez Dirka? Skąd takie info? Ja nic takiego nie widzę
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jednak powrócil...mój błąd...ale myśle,że i z nim faworytem są laczkersi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LOL czyli równie dobrze można napisać tak np. o Lakers którzy w ciągu kilkunastu dni dostali wpierd*l od tego Miami, Bucks i Memphis we własnej hali nie ma to jak z frustracji po przegranym zakładzie pisać głupoty, do PO jeszcze 3 miesiące i tam będzie się liczyła gra a nie teraz porażki z jakimiś Atlanta Hawks czy Memphis Grizzlies Uwazaj bo Ci zylka peknie  Dalej nie rozumiesz o co chodzi dlatego polecam Ci odkopac tematy QC z poczatku sezonu i poczytac. Wtedy sie dowiesz czemu tak twierdze. POszczegolne porazki danych zespolow mnie jebia, tak sam o jak uwalony kupon. Nie pierwszy i nie ostatni. Chciales zablysnac i ojebac frustrata, ktory postawil a nie ma zielonego pojecia o danym sporcie ale trafiles akurat na nie ta osobe co trzeba takze albo sobie daruj takie kolejne wypowiedzi lub szukaj cwokow w innych dzialach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widać znalazłem idealnego w tym dziale, i nie pisz że masz pojęcie o tym sporcie bo raczej osoba która miała by pojecie nie skreślała by jednego z contenderów na początku sezonu, no chyba że jesteś jednym z tych frustratów którym żal dupę ściska że Miami ma trzech super starów w składzie [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Niezła akcja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widać znalazłem idealnego w tym dziale, i nie pisz że masz pojęcie o tym sporcie bo raczej osoba która miała by pojecie nie skreślała by jednego z contenderów na początku sezonu, no chyba że jesteś jednym z tych frustratów którym żal dupę ściska że Miami ma trzech super starów w składzie
[quote=Brator]widać znalazłem idealnego w tym dziale, i nie pisz że masz pojęcie o tym sporcie bo raczej osoba która miała by pojecie nie skreślała by jednego z contenderów na początku sezonu, no chyba że jesteś jednym z tych frustratów którym żal dupę ściska że Miami ma trzech super starów w składzie Dalej idioto nie rozumiesz? Powiedzialem Ci idz poczytaj co mialem na temat do powiedzenia w sprawie Heat poczawszy od betu na bilans po rundziej zasadniczej Heat, przez sklad i dziury jakie maja, przez trenera az po poszczegolnych zawodnikow w szczegolnosci LBJ i jaka role i wplyw bedzie miec na druzyne. I do Twojej lepetyny niech dojdzie taka o to wiadomosc: nie mam preferencji co do poszczegolnych klubow NBA, kibicuje dobrej koszykowce i dobrym spotkaniom a zarazem tesknie za latami 90-tymi. Gdybys tu byl dluzej i czesciej to bys o tym wiedzial a nie wymadrzal sie, takze fotke wsadz sobie gleboko w .....
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
bluzgi 
|
|