|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Pograłem sobie "Czteropak". AKO 8.55: Masza  Dasco  Wawrzyn  Dolgo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Owszem Boubson zgadzams sie z toba. Ale to nie znaczy ze trzeba ja gnoic i szukac kazdej potencjalnej okazji zeby jej przypierdolic. Troche szacunku dla numeru jeden na swiecie  A tak z innej beczki? Czy podobny szacun należy się również byłym numerom 1??? pytam powaznie To zapytaj wprost - czy należy się szacunek Juana Carlosa Ferrero? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nole jaki Monfils?  dzis Wawrinka go lyka, nie zdziwie sie jak pajac skreczuje ogromne value widzę na Monfilsa, Wawrin nic nie gra, nie tak dawno go wszyscy wokół jechali (zresztą słusznie) a teraz nagle stał się pewniakiem. Przejedziecie się wszyscy, Monfils się rozpędza i po trudnych początkach tutaj jest dla mnie dziś faworytem.  Jak nic nie gra? Odkąd ma nowego trenera wreszcie przeszedł do QF w szlemie, w 4r opierdolił Murraya. Teraz na poczatku wygrał turniej w Chennai, a w AO nie stracił seta z Dimitrovem, czy Gabashvilim. Monfilsa już w tym turnieju powinno nie być - gdyby nie głowa De Bakkera popłynąłby 3-0. W ostatniej rundzie stracił seta z taką pipką jak Gil. No to ja pytam - gdzie to rozkręcanie? no jak gdzie? w pierwszej rundzie stracił dwa sety, w drugiej jednego, a teraz nie straci żadnego wszystko trzeba Wam podać na tacy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehehehehehe
WŁASNIE TAK GO CHCIAŁEM PODPROWADZIĆ, ALE CHYBA SIĘ OBRAZIŁ BO NIE ODPISAŁ.
HEEHEHEHEH
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tsonga zniszczy Dolgopolova 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
ehehehehehe
HEEHEHEHEH Ja sie nie obrazam  Oczywiscie ze dla kazdego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehehehehehe
HEEHEHEHEH Ja sie nie obrazam  Oczywiscie ze dla kazdego. NOOOOOOOOO I O TO MI CHODZIŁO! ALE MÓJ jUANEK POWAŻNIE KONTUZJOWANY. I NIE WIADOMO CZY WYSTARTUJE W BRAZYLII I INNYCH TURNIEJACH. A TAM DUŻO PUNKTÓW DO OBRONY MA.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Amir, nie zauwazylem PW. Dzieki, chetnie przejrze. Pozdro i powodzenia wszystkim!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spadam może się troche prześpie  do zobaczenia po 1
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Widział ktoś Skośnego i Dasco ? Dosco zagrał z Tipsą piękny mecz! jak Hispanowi zaczęło wchodzić to Serb udawał ze potrzebuje pomocy medycznaj... Jak dla mnie człowiek bez honoru! dostał wpie.dol bo nie mia siły! Vrdasco mocny psychicznie wiec awansuje! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to nie chodzilo Ci o Dinare ?  jak juz napisalem szacunek mam dla Karoliny, szczerze jej kibicuje lecz nie do konca ufam... na dzisiaj Stasio plus Venus (lecz koniecznie tam gdzie krecz=zwrot)... i sie zastanawiam nad Ljuba... powaznie... widzialem go w meczu z Luczakiem, wygladal bardzo,bardzo poprawnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to nie chodzilo Ci o Dinare ?  jak juz napisalem szacunek mam dla Karoliny, szczerze jej kibicuje lecz nie do konca ufam... na dzisiaj Stasio plus Venus (lecz koniecznie tam gdzie krecz=zwrot)... i sie zastanawiam nad Ljuba... powaznie... widzialem go w meczu z Luczakiem, wygladal bardzo,bardzo poprawnie... Wasza jedyna szansa dziś to krecz Gaela 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co Wy tak o tym szacunku? a ja mam szacunek do wszystkich tenisistow z top 100. Zeby wejsc do setki trzeba duuuuuzo pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils to pajac, on bedzie widzial ze przegrywa i moze skreczowac nie mogac potrafic pogodzic sie z porazka... mam pytanko jak w unibecie podchodza do kreczu? bo nie grywam tam, ale potrzebne mi to do konkursu 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Monfils to pajac, on bedzie widzial ze przegrywa i moze skreczowac nie mogac potrafic pogodzic sie z porazka... mam pytanko jak w unibecie podchodza do kreczu? bo nie grywam tam, ale potrzebne mi to do konkursu  1 set rozegrany i później zaliczają zakłady
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co Wy tak o tym szacunku? a ja mam szacunek do wszystkich tenisistow z top 100. Zeby wejsc do setki trzeba duuuuuzo pracy  szacunek musi byc, nawet do kolegi vamo$a mam szacunek choc wszyscy wiedza ze nie przepadamy za soba... lecz przed chwila na siatkowce pogonilismy wspolnymi silami kolege do ktorego szacunku brak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok dzieki, w takim razie nie gram tam Venus bo to ambitna baba i przed koncem pierwszego seta nie skreczuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siema 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HENIN VERDI AND ROBREDO na dzis Tylko ten tripelek:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z meczow gdzie kursy wyrownane widze to tak --> Robredo +1,5 - Stachu wielki nie jest skoro co chwila sie z Lukaszem lamali Stasio - juz pisalem Schiavone - bo lubie to babe 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|