|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie wkurza nie to ze cos mam do gogeta ale obojetnie co on napisze to ktos zacytuje i goget mistrz albo bedzie zadawal jakies pytania o nadalu jakby on z nim spal ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vamo$ nie masz wrazenia ze jedziesz na starej, zdartej plycie ktora juz nie bawi nikogo? i tylko czekasz az ktos zacytuje i zrobi  --> wtedy to poczujesz sie dowartosciowany i zycie nabierze zupelnie innych barw Vamos o 5 rano wstaje zeby komus dojebac na QC, ale najsmiejszniejsze o 5 rano jest jego lustro przed ktorym stoi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra panowie mam dubelek Wegry + Reska... Madziary ewidentnie mecz odpuszczaja wiec ... Wawa jazda  Resovia win a Madziary ogarnely dupe i prowadza 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A co się dzieje z Wojtasem? Czemu ostatnio nic nie typuje?
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
vamo$ nie masz wrazenia ze jedziesz na starej, zdartej plycie ktora juz nie bawi nikogo? i tylko czekasz az ktos zacytuje i zrobi  --> wtedy to poczujesz sie dowartosciowany i zycie nabierze zupelnie innych barw Vamos o 5 rano wstaje zeby komus dojebac na QC, ale najsmiejszniejsze o 5 rano jest jego lustro przed ktorym stoi. Vamo$ w przeciwieństwie do ciebie o 5 pije kawę przed wyjsciem do pracy. Ja kolego nie biorę po 50k kredytów, żeby później to w kilka dni przegrać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra pogoń i jest 3-1 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Reska ładny run z 19:22 na 25:23. Oby tak z Bełchatowem w sobotę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vamo$ nie masz wrazenia ze jedziesz na starej, zdartej plycie ktora juz nie bawi nikogo? i tylko czekasz az ktos zacytuje i zrobi  --> wtedy to poczujesz sie dowartosciowany i zycie nabierze zupelnie innych barw Vamos o 5 rano wstaje zeby komus dojebac na QC, ale najsmiejszniejsze o 5 rano jest jego lustro przed ktorym stoi. akurat z Toba to gadac mi sie nie chce ... juz wole vamo$a ktory jest non-stop uczczypliwy jak rzep na dupie, ale przynajmniej nie pisze ze konczy z graniem, pol forum mu wspolczuje co to on nie narobil a kolega wraca po paru miesiacach i pokazuje takie same kupony jak przed zalozeniem pewnego slynnego tematu... ot tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vamo$ nie masz wrazenia ze jedziesz na starej, zdartej plycie ktora juz nie bawi nikogo? i tylko czekasz az ktos zacytuje i zrobi  --> wtedy to poczujesz sie dowartosciowany i zycie nabierze zupelnie innych barw Vamos o 5 rano wstaje zeby komus dojebac na QC, ale najsmiejszniejsze o 5 rano jest jego lustro przed ktorym stoi. Vamos idz juz spac bo sie sciemnia. Vamo$ w przeciwieństwie do ciebie o 5 pije kawę przed wyjsciem do pracy. Ja kolego nie biorę po 50k kredytów, żeby później to w kilka dni przegrać 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
vamo$ nie masz wrazenia ze jedziesz na starej, zdartej plycie ktora juz nie bawi nikogo? i tylko czekasz az ktos zacytuje i zrobi  --> wtedy to poczujesz sie dowartosciowany i zycie nabierze zupelnie innych barw Vamos o 5 rano wstaje zeby komus dojebac na QC, ale najsmiejszniejsze o 5 rano jest jego lustro przed ktorym stoi. akurat z Toba to gadac mi sie nie chce ... juz wole vamo$a ktory jest non-stop uczczypliwy jak rzep na dupie, ale przynajmniej nie pisze ze konczy z graniem, pol forum mu wspolczuje co to on nie narobil a kolega wraca po paru miesiacach i pokazuje takie same kupony jak przed zalozeniem pewnego slynnego tematu... ot tyle  Ta  A ja Ci nawet kibicowałem, żeby Skra ugrała tego seta z Trentino, a Ty mnie tak nienawidzisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20.01.2011 - trza to pogrubic, bo pierwszy raz z vamo$em mamy to samo zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Cie nie nienawidze... ja po prostu nie akceptuje Twojego stylu bycia... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz Bubson ewidentnie problem ze zrozumieniem pewnych rzeczy ale juz nie bede nic na ten temat pisal bo mi to k. ch lata co ty myslisz i czy sie chce ze mna pisac. robie to co bede uwazal za stosowne.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
vamo$ nie masz wrazenia ze jedziesz na starej, zdartej plycie ktora juz nie bawi nikogo? i tylko czekasz az ktos zacytuje i zrobi  --> wtedy to poczujesz sie dowartosciowany i zycie nabierze zupelnie innych barw Vamos o 5 rano wstaje zeby komus dojebac na QC, ale najsmiejszniejsze o 5 rano jest jego lustro przed ktorym stoi. Vamo$ w przeciwieństwie do ciebie o 5 pije kawę przed wyjsciem do pracy. Ja kolego nie biorę po 50k kredytów, żeby później to w kilka dni przegrać  dokładnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a robta co chceta, pol roku temu sie nawet tym przejmowalem, teraz mam to gdzies...
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
a robta co chceta, pol roku temu sie nawet tym przejmowalem, teraz mam to gdzies... To idziemy na tenisa  Rzuć coś zagram przeciwnie  A poważnie to Cygan Ljubę chyba powiezie?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A kto mądry powie mi co się dzieje z Wojtasem? Gdzie jego typy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pieknie sie wszystko powoli odwraca... Reska win a Madziary ida po win, z -5 na +2 i gra w przewadze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a robta co chceta, pol roku temu sie nawet tym przejmowalem, teraz mam to gdzies... To idziemy na tenisa  Rzuć coś zagram przeciwnie  A poważnie to Cygan Ljubę chyba powiezie? no to chodzta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
+24.5 na Gorzow warto...GTPS stac by ugrac przynajmniej 17 pkt w secie...Skra da pograc zapewne rezerwowym a gorowianie nie beda mieli nic do stracenia..Bedzie to mecz Skra kontra Paweł Maciejewicz( ktory juz sam wyeliminowal Farta Kielce)  . Sadze ze Gorzowianie przykryja bardzo wysokie handi punktowe. Jak sie nie boisz limitow to w Betclick masz Gorzow+30,5pkt @ 1.85 Wtedy wystarczy, po 15 pkt na seta - co wydaje sie dosc pewne. W ogole BC cos sie wyglupil dzisiaj, inni handi -24,5 ci 30,5 W pozostalych meczach to samo; w meczu Zaksy 12,5pkt inne buki 8,5pkt u Reski daja 13,5pkt inni 8,5pkt. Podobnie mieli o wiele wyzsze kursy na -1.5 itd grubo pospadaly i dalej sa najwyzsze w sieci. Kto chce niech korzysta, ja tam sie boje limitow  dzięki za przypomnienie o betclicu  izunia 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|