|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Styl podobny do Guccione. Po kazdym serwisie biegnie do siatki. bardzo dużo asów i winnerów. nie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ma ktos linka do ramow? chodzi mi o stream.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze mi ktos opisac gre Raonica? to co mi zostało w głowie to dobry serwis, solidna gra, i dobra gra pod siatką ... cieżko go złamać ... małe poprawki: jego styl opiera się na mocy uderzenia, serwis ma demolujący. Solidnie gra tylko wtedy, gdy złapie rytm, nie ma planu B - naparza z FH ile ma energii, a jeśli ktoś nie zmienia tempa gry, jest słabym defensorem, to może go łatwo zdominować. i tu właśnie pytanie czy Youzny jest takim dobry strategiem , wydaje mi sie że raczej nie i będzie grał swoje także Roanić szanse jakieś ma ale to już jego 6 mecz :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i dalej ich serwisem zamiatają
szykuje się znowu tb
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
i tu właśnie pytanie czy Youzny jest takim dobry strategiem , wydaje mi sie że raczej nie i będzie grał swoje także Roanić szanse jakieś ma ale to już jego 6 mecz :/ jak najbardziej. Slajsy, dobry return, krosowy BH obijający marny BH rywala, precyzyjne uderzenia rozrzucające. Tak, to powinien być koniec przygody młodziana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zvonareva- safarova 1 -1,5 ? jak uwarzacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.set: ilosc gemow Youzhnyi-Raonic (9.5) + , takie coś powinno wejść ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
podbijam, ma ktos linka na Ramy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tu właśnie pytanie czy Youzny jest takim dobry strategiem , wydaje mi sie że raczej nie i będzie grał swoje także Roanić szanse jakieś ma ale to już jego 6 mecz :/ jak najbardziej. Slajsy, dobry return, krosowy BH obijający marny BH rywala, precyzyjne uderzenia rozrzucające. Tak, to powinien być koniec przygody młodziana. PEwnie tak będzie ... ale wydaje mi sie że jakiś TB też powinien być i jeden set chociaż ugrany ... coś powalczy a Youzny powoli weźmie swoje ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O Tsondze się nie wypowiadam, bo nie wiem, jaki styl gry prezentuje Dolgopolov.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Moze mi ktos opisac gre Raonica? to co mi zostało w głowie to dobry serwis, solidna gra, i dobra gra pod siatką ... cieżko go złamać ... Czyli idealny przeciwnik dla Miszy  Moze mi ktos opisac gre Raonica? Fro chyba krótko podsumował jego mecz z Llodrą w dziale obejrzane mecze. Check it out. O spoko spoko, z pewnoscia to zrobie, ale po obronie pracy licencjackiej 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie mam problem. Prosze o pomoc. Otoz chcialem wyplacic kase z Moneybookers. Pojawil mi sie taki komunikat: "Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.
Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast) Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Opcja 3: Zweryfikuj swój adres (wciągu 2-5 dni roboczych) Po otrzymaniu Twojego polecenia wyślemy Ci list na adres zarejestrowany na Twoim koncie. List ten będzie zawierał kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie. Jeśli wybierzesz tę opcję, zostaniesz przekierowany do sekcji weryfikacji adresu.
Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers."
Moge wyplacic tylko 45 zl a chcialem troche wiecej. Czy po zweryfikowaniu konta bede mogl wyplacic wiecej czy moze po wyplaceniu tych 45 zl zniknie ten limit? Jak to dziala prosze o odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Raonica będe szukał fajnego handi gemowego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe lamac, bez taja mi tu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będzie TB  ADV Izrael, niemal jak Puchar Davisa dzisiaj
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Paewel 89 pierwsza opcja jest najlepsza,natychmiast jak zrobisz depo odblokuja ci konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak wdupią w TB tylko ciekawe ile SP zmarnują 
|
|