|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostal ktos dzis jakas wyplate zlecona przez weekend?  ja znowu czekam z wypłata od czwartku w nocy bank bankowi nie rowny, na MB wyplacaja bardzo szybko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
glupoty gadasz, bank bankowi nierowny to moze byc jesli chodzi o przesuniecie maksymalnie o jedna sesje.. nie wiem jakimi regulami sie kieruja przy kolejnosci zlecania wyplat ale wydaje mi sie ze jest to raczej przypadek nie reguly, zauwazylem to porownujac moje wyplaty i wypaty brata, korzystam z tego samego banku..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy jeżeli przeleje z Mb na bank kwotę większą niż 2000 złotych,to się może Mb przyczepić lub zainteresować?Dodam że konto mam zweryfikowane na mb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niz 2 000 raczej nie ale wiecej niz 20 000 to i pewnie moze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ok dzięki,wolałem zapytać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
glupoty gadasz, bank bankowi nierowny to moze byc jesli chodzi o przesuniecie maksymalnie o jedna sesje.. nie wiem jakimi regulami sie kieruja przy kolejnosci zlecania wyplat ale wydaje mi sie ze jest to raczej przypadek nie reguly, zauwazylem to porownujac moje wyplaty i wypaty brata, korzystam z tego samego banku.. wlasnie ta jedna sesja moze decydowac  wyplacal w czwartek wieczorem to powinien miec w poniedzialek przy pierwszej sesji i jak widac nie dostal, to pewnie dostanie we wtorek skoro piszesz ze jedna sesja kiedys wyplaty na MBANK byly w ten sam dzien a teraz zawsze sa na drugi przy pierwszej sesji (okolo godz 12.20)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
glupoty gadasz, bank bankowi nierowny to moze byc jesli chodzi o przesuniecie maksymalnie o jedna sesje.. nie wiem jakimi regulami sie kieruja przy kolejnosci zlecania wyplat ale wydaje mi sie ze jest to raczej przypadek nie reguly, zauwazylem to porownujac moje wyplaty i wypaty brata, korzystam z tego samego banku.. wlasnie ta jedna sesja moze decydowac  wyplacal w czwartek wieczorem to powinien miec w poniedzialek przy pierwszej sesji i jak widac nie dostal, to pewnie dostanie we wtorek skoro piszesz ze jedna sesja kiedys wyplaty na MBANK byly w ten sam dzien a teraz zawsze sa na drugi przy pierwszej sesji (okolo godz 12.20) coraz gorzej jest widac, wyplata z MB wczoraj ok 8 rano, do dzis kasy nie ma na mBank :/ druga wyplata ok 14, tej tez nie ma co raczej oczywiste ale ta pierwsza powinna byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy z konta MB mogę przesłać przelew na konto bankowe kolegi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, dane musza byc te same.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos powiedziec ile trwa weryfikacja konta bankowego? Skonczyl mi sie limit transakcji, wczoraj zrobilem od razu przelew za pomoca przelewow24 (mtransfer) i czekam. support standardowo - brak odezwu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konta bankowego nie zweryfikujesz przez mTransfer, należy wykonać normalny przelew.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fakt zrobiłem teraz przelew z pekao sa, oni też maja w tym banku konto. długo to potrwa? wysłałem im potwierdzenie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co podochodziły wam wypłaty ?
bo moja z poniedziałku z 10 rano jeszcze nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja z poniedzialku dotarla, multibank
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwie wyplaty z poniedzialku doszly. O dziwo, pierwsza zaksiegowana w historii jest wyplata z poniedzialku ok 14, a jako druga wyplata z godziny 8 rano. Wszysko dzis o 12:25 bylo na koncie  a juz sie powoli martwilem bo chodzilo o wieksza sumke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
glupoty gadasz, bank bankowi nierowny to moze byc jesli chodzi o przesuniecie maksymalnie o jedna sesje.. nie wiem jakimi regulami sie kieruja przy kolejnosci zlecania wyplat ale wydaje mi sie ze jest to raczej przypadek nie reguly, zauwazylem to porownujac moje wyplaty i wypaty brata, korzystam z tego samego banku.. wlasnie ta jedna sesja moze decydowac  wyplacal w czwartek wieczorem to powinien miec w poniedzialek przy pierwszej sesji i jak widac nie dostal, to pewnie dostanie we wtorek skoro piszesz ze jedna sesja kiedys wyplaty na MBANK byly w ten sam dzien a teraz zawsze sa na drugi przy pierwszej sesji (okolo godz 12.20) Tak jak Kuerten napisał, kasa na koncie przy wtorkowej sesji około godziny 12. Dlaczego nie dzień wcześniej? Nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie milo zaskoczyli kaska w ten sam dzien co zlecona duze brawa i trzeba wspomniec, ze tuz przed Swietami takze nie bylo zadnych problemow [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszego muppet . Jak ma calkiem inne haslo to co moze miec buk do tego . A wyjasniales juz cos z MB ? Przeciez jest e-mial na jaki przelał kase i konto bankowe ,ktore dodal wiec to chyba calkiem sporo by taka osobe namierzyc W moim przypadku jedyne co wywalczylem to tokena Namierzyc sie da, ale trzeba by sprawe zglosic na policje, zeby sie tym zajeli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli was okradli to dlaczego nie podacie maili na ktore poszla wasza kaska ??
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
szybkie pytanie:
Czy konto MB moze doladowac inna osoba via konto bankowe ? np. brat ma konto MB ale ja chcialbym mu doaladowac via P24...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|