|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose odchodzi do MU po zakończeniu sezonu, żeby w 2012, poprowadzić Anglię do Mistrzostwa Świata. Taki jest jego plan. Chciałem przyjąć taki zakład w WH: Mou obejmie reprę Anglii i zrobi z nimi majstra w 2012. Ale nie odpowiedzieli na mój list. Żeby przyjąć taki skomplikowany i długodystansowy zakład, trzeba wysłać swoją propozycję listownie. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi... Boją się, czy co? APOLLYON mój drogi kolego witam cię serdecznie.  Mou jeszcze z dwa lata i jego następny klub to Inter !
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jose odchodzi do MU po zakończeniu sezonu, żeby w 2012, poprowadzić Anglię do Mistrzostwa Świata. Taki jest jego plan. Chciałem przyjąć taki zakład w WH: Mou obejmie reprę Anglii i zrobi z nimi majstra w 2012. Ale nie odpowiedzieli na mój list. Żeby przyjąć taki skomplikowany i długodystansowy zakład, trzeba wysłać swoją propozycję listownie. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi... Boją się, czy co? Szkoda kasy. Mou jest zdania, że praca selekcjonera jest dla emerytów i jak sam mówi nudziłby się. Kiedyś obejmie jakąś reprezentacje, ale nie w 2012  Ani trochę nie wierzę w jego słowa. To jest "ukoronowanie" pracy trenerskiej. Zwłaszcza z taką reprą.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jose odchodzi do MU po zakończeniu sezonu, żeby w 2012, poprowadzić Anglię do Mistrzostwa Świata. Taki jest jego plan. Chciałem przyjąć taki zakład w WH: Mou obejmie reprę Anglii i zrobi z nimi majstra w 2012. Ale nie odpowiedzieli na mój list. Żeby przyjąć taki skomplikowany i długodystansowy zakład, trzeba wysłać swoją propozycję listownie. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi... Boją się, czy co? APOLLYON mój drogi kolego witam cię serdecznie.  Mou jeszcze z dwa lata i jego następny klub to Inter ! Powitać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cesenaaaaa goooool , lololololoolololoo ,loolollollollo, loololooloolo , lololooloo , Cesena goooooool lolololololo ,lollololollollollol , hej Cesena goooool loloolollolololololollo ! myslalem ze sie cieszysz ze strzelila
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jose odchodzi do MU po zakończeniu sezonu, żeby w 2012, poprowadzić Anglię do Mistrzostwa Świata. Taki jest jego plan. Chciałem przyjąć taki zakład w WH: Mou obejmie reprę Anglii i zrobi z nimi majstra w 2012. Ale nie odpowiedzieli na mój list. Żeby przyjąć taki skomplikowany i długodystansowy zakład, trzeba wysłać swoją propozycję listownie. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi... Boją się, czy co? Jaki kurs zaproponowałeś ? ..  Żaden, Vecchio, bo to się odbywa tak, że ja proponuję zaklad a oni potem szacują kurs... I jeśli ja się zgodzę, to wtedy "dobijamy targu". Niestety nie odpisali mi...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak Sociedad tego nie strzelił to nie wiem
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose odchodzi do MU po zakończeniu sezonu, żeby w 2012, poprowadzić Anglię do Mistrzostwa Świata. Taki jest jego plan. Chciałem przyjąć taki zakład w WH: Mou obejmie reprę Anglii i zrobi z nimi majstra w 2012. Ale nie odpowiedzieli na mój list. Żeby przyjąć taki skomplikowany i długodystansowy zakład, trzeba wysłać swoją propozycję listownie. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi... Boją się, czy co? APOLLYON mój drogi kolego witam cię serdecznie.  Mou jeszcze z dwa lata i jego następny klub to Inter ! Powitać  APOLLYON mogłeś tam jeszcze napisać aby wystawili kursy na to czy The Special One wróci do Interu ?  Znowu z Akhu zarobieni. 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jose odchodzi do MU po zakończeniu sezonu, żeby w 2012, poprowadzić Anglię do Mistrzostwa Świata. Taki jest jego plan. Chciałem przyjąć taki zakład w WH: Mou obejmie reprę Anglii i zrobi z nimi majstra w 2012. Ale nie odpowiedzieli na mój list. Żeby przyjąć taki skomplikowany i długodystansowy zakład, trzeba wysłać swoją propozycję listownie. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi... Boją się, czy co? APOLLYON mój drogi kolego witam cię serdecznie.  Mou jeszcze z dwa lata i jego następny klub to Inter ! Powitać  APOLLYON mogłeś tam jeszcze napisać aby wystawili kursy na to czy The Special One wróci do Interu ?  Znowu z Akhu zarobieni.  A to wcale nie taka "szalona myśl". Według mnie to możliwe... Tylko czy opłaca się "dwa razy wchodzić do tej samej rzeki"...
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Strzelac w Mediolanie :Boks: jazda po over 1.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dalem Milan x/1 wiec pewnie zaraz walna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apollyon, to że Mou wróci to jest peffa peff kwestia tylko kiedy  A tak by the way, Milan się wzmocnił 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Wróci wróci. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
corinthians ku.. grac ronaldo i carlos po golu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Cię, Vecchio  Tabela już ładnie wygląda  Jeszcze tylko jedna mała poprawka i będzie pięknie  Jest dobrze. LM, Puchar i Scudetto, ciągle w zasięgu. Ja skromnie, chcę tylko te pierwsze dwa trofea. Cześć Amigo  Mam naprawdę dobry humor w ten weekend , dziś jeszcze potknięcie Milanu i jest bene
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Apollyon, to że Mou wróci to jest peffa peff kwestia tylko kiedy  A tak by the way, Milan się wzmocnił  Jak się już rozpakuję, to usiądę porządnie do neta i nadrobię transferowe zaległości  A o kim mówisz, Akhu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apollyon, to że Mou wróci to jest peffa peff kwestia tylko kiedy  A tak by the way, Milan się wzmocnił  Jak się już rozpakuję, to usiądę porządnie do neta i nadrobię transferowe zaległości  A o kim mówisz, Akhu? Urby Emanuelson dziś przyszedł.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Apollyon, to że Mou wróci to jest peffa peff kwestia tylko kiedy  A tak by the way, Milan się wzmocnił  Jak się już rozpakuję, to usiądę porządnie do neta i nadrobię transferowe zaległości  A o kim mówisz, Akhu? Urby Emanuelson dziś przyszedł. Ło, qrwa... Nieźle... Widziałem potencjalną listę Bosmana na koniec sezonu. Kilku niezłych grajków będzie do "wzięcia". Ja się najbardziej martwię tym Mexesem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
villareal  milan pewnie tez nie wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
villareal milan pewnie tez nie wygra To jest cel przynajmniej czwórki ludzi tutaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|