Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 33 1 2 3 4 5 6 7 32 33
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Bombel_
a haslo "mecz"..
to juz nie mogles kurwa jego zajebana mac zrobic standardowe: mecz.pl ?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli ktoś bo tak trzeba nazwać osobę która jest niekompetentna i nie potrafi rozmawiać z innymi użytkownikami forum zamyka dzial do dyskusji w konkursie tenisowym to jak później sie dziwic że w dziale tenisa brak analiz merytorycznych wypowiedzi itp. Koledzy Akhu Majner zrobiliście kupe i nie potraficie wytrzeć tyłków a szczytem tchórzostwa i braku argumentów jest zakładanie kłódki na temacie w którym zostaliśćie w 3 postach obnażeni ze swojej nieudolności.. Powtórzę jeszcze raz zrobiliście regulamin do konkursu w którym nie ma zasad ba jest on absurdem w którym 1 punkt zaprzecza 2 jeżeli tego nie rozumiecie poproście o pomoc kogoś bardziej kompetentnego... Jestem skromną osobą z takich czy innych przyczyn nie wypowiadam się juz od jakiegoś czasu na forum ale zapewniam Was że dla zasady nie odpuszczę bo czuje sie oszukany

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by tyson
a haslo "mecz"..
też się wkurwiałem laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
jako ze rafał08 - mod ktorego naprawde cenie i szanuje - napisal do mnie priva z pewnym zapytaniem, postanawiam dla dobra konkursu nieco odpuscic...

nie wiadomo bowiem czy majner - tez mod ktorego wszyscy cenimy i szanujemy - w ramach przyplywu zlosci nie stwierdzi ze nie bedzie dyskusji, nie bedzie konkursu, niczego nie bedzie...

wiec odpuszczam... wiesz juz majner ze po raz n-ty w ciagu szesciu lat stworzyles idiotyczny regulamin, co do ktorego bardzo wielu z nas ma watpliwosci ( a zazwyczaj Ci co ich nie maja, wpisywali ze temat byl walkowany w poprzednich latach, wiec i oni go mieli)... i kolejny raz juz piszesz ze w ramach tego ze kogos skrzywdziles dasz mu wolny los w nastepnej edycji... rozwiazanie nieglupie, ale na raz, jak sytuacja sie powtarza to znaczy ze ktos po prostu nie ogarnia tego do czego sie zabral

ciesze sie z wyrazow poparcia, wiem doskonale ze nie jestem odosobniony w zdaniu jakie sobie dzis wyrobilem... majner - wysylasz mnie do piaskownicy, a to nie ja zaczalem wyzywac innych, poniewaz mieli inne zdanie... na przyszlosc - naprawde, nie pisze teraz tego zlosliwie, zapytajcie Rivy co w tym regulaminie jest nie tak, a on napewno chetnie pomoze...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Cukier
Jeżeli ktoś bo tak trzeba nazwać osobę która jest niekompetentna i nie potrafi rozmawiać z innymi użytkownikami forum zamyka dzial do dyskusji w konkursie tenisowym to jak później sie dziwic że w dziale tenisa brak analiz merytorycznych wypowiedzi itp. Koledzy Akhu Majner zrobiliście kupe i nie potraficie wytrzeć tyłków a szczytem tchórzostwa i braku argumentów jest zakładanie kłódki na temacie w którym zostaliśćie w 3 postach obnażeni ze swojej nieudolności.. Powtórzę jeszcze raz zrobiliście regulamin do konkursu w którym nie ma zasad ba jest on absurdem w którym 1 punkt zaprzecza 2 jeżeli tego nie rozumiecie poproście o pomoc kogoś bardziej kompetentnego... Jestem skromną osobą z takich czy innych przyczyn nie wypowiadam się juz od jakiegoś czasu na forum ale zapewniam Was że dla zasady nie odpuszczę bo czuje sie oszukany

i slusznie, lecz jak to napisal pewien mod - "masz problem" grin

Profesor
Profesor
noo panowie nareszcie smile

majner poprawi regulamin i będziemy szczęsliwi wszyscy wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Boubson nie denerwuj się.. i tak byś mnie trafił prędzej czy później i odpadł smirk

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Radwanska dzisiaj zjazd do bazy notuje? na Peng 2.50 trzeba sprobowac

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Jimmy
Originally Posted by tyson
a haslo "mecz"..
też się wkurwiałem laugh

no i ja sobie tez nie zagrałem grin

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Jimmy - ja sie nie denerwuje bo ja szczerze gratuluje koledze "zludna" awansu... w pelni zasluzyl trafiajac 4/5 ...

ale tak jak napisal Cukier - dla zasady nie odpuszcze...

M
Krecik
Krecik
M Offline
zazdroszczę ludziom ich zajebistą problemów piwo

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by Boubson
Jimmy - ja sie nie denerwuje bo ja szczerze gratuluje koledze "zludna" awansu... w pelni zasluzyl trafiajac 4/5 ...

zludna to chyba koleżanka wink nie kolega

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
zazdroszczę ludziom ich zajebistą problemów piwo

@Młody Aga dzisiaj chyba leci co?

Z NBA coś będzie? Kozły trzeba odrobić wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
problem to ma ten mod a dzieki niemu Admin tego forum z którego sami najwięksi i najbardziej szanowani odeszli ... Mam honor który pozwala mi wyciągać wnioski z tego czego Wy nie potraficie zrozumieć..

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
o kurka, z baba przegralem?! grin wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Jimmy
Boubson nie denerwuj się.. i tak byś mnie trafił prędzej czy później i odpadł smirk

no wlasnie Ciebie to czeka teraz w deblu boks

piwo

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

kolega zludna to chyba kolezanka?
nie zapoznawalem sie ze sprawa ale fakt faktem prowadzacy konkursy potrafia podniesc cisnienie smile mega szacun za wlozona prace ale kwestia honoru jest Panowie umiejetnosc wziecia odpowiedzialnosci na siebie

zludna tez objade grin

M
Krecik
Krecik
M Offline
Korver mam nadzieję, że nie i jeszcze uraczy nas dobrym meczem z Clijsters wink

a z NBA jest jeden mecz, więc nic nie gram i cciałbym pozdrowić Boubsona, może on coś poleci

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Cukier
problem to ma ten mod a dzieki niemu Admin tego forum z którego sami najwięksi i najbardziej szanowani odeszli ... Mam honor który pozwala mi wyciągać wnioski z tego czego Wy nie potraficie zrozumieć..

po dzisiejszej jak to ladnie okresliles "kupie" majnera ja sie juz niczemu nie dziwie...

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by wojbest1987

zludna to chyba koleżanka wink nie kolega

raczej nie chyba tylko na pewno laugh laugh

Strona 5 z 33 1 2 3 4 5 6 7 32 33

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, alfa, latajaca_holenderka, Szuman, poozon, Akhu, Sensei, bukma, betowiec), 2,409 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,489
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025