|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to juz nie mogles kurwa jego zajebana mac zrobic standardowe: mecz.pl ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli ktoś bo tak trzeba nazwać osobę która jest niekompetentna i nie potrafi rozmawiać z innymi użytkownikami forum zamyka dzial do dyskusji w konkursie tenisowym to jak później sie dziwic że w dziale tenisa brak analiz merytorycznych wypowiedzi itp. Koledzy Akhu Majner zrobiliście kupe i nie potraficie wytrzeć tyłków a szczytem tchórzostwa i braku argumentów jest zakładanie kłódki na temacie w którym zostaliśćie w 3 postach obnażeni ze swojej nieudolności.. Powtórzę jeszcze raz zrobiliście regulamin do konkursu w którym nie ma zasad ba jest on absurdem w którym 1 punkt zaprzecza 2 jeżeli tego nie rozumiecie poproście o pomoc kogoś bardziej kompetentnego... Jestem skromną osobą z takich czy innych przyczyn nie wypowiadam się juz od jakiegoś czasu na forum ale zapewniam Was że dla zasady nie odpuszczę bo czuje sie oszukany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to juz nie mogles kurwa jego zajebana mac zrobic standardowe: mecz.pl ? też się wkurwiałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jako ze rafał08 - mod ktorego naprawde cenie i szanuje - napisal do mnie priva z pewnym zapytaniem, postanawiam dla dobra konkursu nieco odpuscic...
nie wiadomo bowiem czy majner - tez mod ktorego wszyscy cenimy i szanujemy - w ramach przyplywu zlosci nie stwierdzi ze nie bedzie dyskusji, nie bedzie konkursu, niczego nie bedzie...
wiec odpuszczam... wiesz juz majner ze po raz n-ty w ciagu szesciu lat stworzyles idiotyczny regulamin, co do ktorego bardzo wielu z nas ma watpliwosci ( a zazwyczaj Ci co ich nie maja, wpisywali ze temat byl walkowany w poprzednich latach, wiec i oni go mieli)... i kolejny raz juz piszesz ze w ramach tego ze kogos skrzywdziles dasz mu wolny los w nastepnej edycji... rozwiazanie nieglupie, ale na raz, jak sytuacja sie powtarza to znaczy ze ktos po prostu nie ogarnia tego do czego sie zabral
ciesze sie z wyrazow poparcia, wiem doskonale ze nie jestem odosobniony w zdaniu jakie sobie dzis wyrobilem... majner - wysylasz mnie do piaskownicy, a to nie ja zaczalem wyzywac innych, poniewaz mieli inne zdanie... na przyszlosc - naprawde, nie pisze teraz tego zlosliwie, zapytajcie Rivy co w tym regulaminie jest nie tak, a on napewno chetnie pomoze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli ktoś bo tak trzeba nazwać osobę która jest niekompetentna i nie potrafi rozmawiać z innymi użytkownikami forum zamyka dzial do dyskusji w konkursie tenisowym to jak później sie dziwic że w dziale tenisa brak analiz merytorycznych wypowiedzi itp. Koledzy Akhu Majner zrobiliście kupe i nie potraficie wytrzeć tyłków a szczytem tchórzostwa i braku argumentów jest zakładanie kłódki na temacie w którym zostaliśćie w 3 postach obnażeni ze swojej nieudolności.. Powtórzę jeszcze raz zrobiliście regulamin do konkursu w którym nie ma zasad ba jest on absurdem w którym 1 punkt zaprzecza 2 jeżeli tego nie rozumiecie poproście o pomoc kogoś bardziej kompetentnego... Jestem skromną osobą z takich czy innych przyczyn nie wypowiadam się juz od jakiegoś czasu na forum ale zapewniam Was że dla zasady nie odpuszczę bo czuje sie oszukany i slusznie, lecz jak to napisal pewien mod - "masz problem" 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
noo panowie nareszcie majner poprawi regulamin i będziemy szczęsliwi wszyscy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boubson nie denerwuj się.. i tak byś mnie trafił prędzej czy później i odpadł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radwanska dzisiaj zjazd do bazy notuje? na Peng 2.50 trzeba sprobowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to juz nie mogles kurwa jego zajebana mac zrobic standardowe: mecz.pl ? też się wkurwiałem  no i ja sobie tez nie zagrałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy - ja sie nie denerwuje bo ja szczerze gratuluje koledze "zludna" awansu... w pelni zasluzyl trafiajac 4/5 ...
ale tak jak napisal Cukier - dla zasady nie odpuszcze...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zazdroszczę ludziom ich zajebistą problemów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy - ja sie nie denerwuje bo ja szczerze gratuluje koledze "zludna" awansu... w pelni zasluzyl trafiajac 4/5 ...
ale tak jak napisal Cukier - dla zasady nie odpuszcze... zludna to chyba koleżanka  nie kolega
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zazdroszczę ludziom ich zajebistą problemów  @Młody Aga dzisiaj chyba leci co? Z NBA coś będzie? Kozły trzeba odrobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem to ma ten mod a dzieki niemu Admin tego forum z którego sami najwięksi i najbardziej szanowani odeszli ... Mam honor który pozwala mi wyciągać wnioski z tego czego Wy nie potraficie zrozumieć..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kurka, z baba przegralem?! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boubson nie denerwuj się.. i tak byś mnie trafił prędzej czy później i odpadł  no wlasnie Ciebie to czeka teraz w deblu  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale tak jak napisal Cukier - dla zasady nie odpuszcze... kolega zludna to chyba kolezanka? nie zapoznawalem sie ze sprawa ale fakt faktem prowadzacy konkursy potrafia podniesc cisnienie  mega szacun za wlozona prace ale kwestia honoru jest Panowie umiejetnosc wziecia odpowiedzialnosci na siebie zludna tez objade 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Korver mam nadzieję, że nie i jeszcze uraczy nas dobrym meczem z Clijsters  a z NBA jest jeden mecz, więc nic nie gram i cciałbym pozdrowić Boubsona, może on coś poleci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem to ma ten mod a dzieki niemu Admin tego forum z którego sami najwięksi i najbardziej szanowani odeszli ... Mam honor który pozwala mi wyciągać wnioski z tego czego Wy nie potraficie zrozumieć.. po dzisiejszej jak to ladnie okresliles "kupie" majnera ja sie juz niczemu nie dziwie...
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
ale tak jak napisal Cukier - dla zasady nie odpuszcze... zludna to chyba koleżanka  nie kolega raczej nie chyba tylko na pewno 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|