|
|
addict
|
|
addict
Prokom rozwiązał kontrakty z Polakami : Iwo Kitzingerem, Pawłem Kowalczukiem, Dawidem Przybyszewskim, Sebastianem Balcerzakiem oraz Arkadiuszem Kobusem wyrzucili również Wilksa ciekawe kogo teraz na jedynce będą mieli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prokom rozwiązał kontrakty z Polakami : Iwo Kitzingerem, Pawłem Kowalczukiem, Dawidem Przybyszewskim, Sebastianem Balcerzakiem oraz Arkadiuszem Kobusem wyrzucili również Wilksa ciekawe kogo teraz na jedynce będą mieli  z tej zbieraniny szkoda mi Iva ,dobrze sie zapowiadal napet reprezentacja sie o niego upominala ale chlopakowi troche sodowka odbila i sie zatracil w tym wszystkim
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Prokom rozwiązał kontrakty z Polakami : Iwo Kitzingerem, Pawłem Kowalczukiem, Dawidem Przybyszewskim, Sebastianem Balcerzakiem oraz Arkadiuszem Kobusem wyrzucili również Wilksa ciekawe kogo teraz na jedynce będą mieli  z tej zbieraniny szkoda mi Iva ,dobrze sie zapowiadal napet reprezentacja sie o niego upominala ale chlopakowi troche sodowka odbila i sie zatracil w tym wszystkim te cała polityka klubu to wielkie nieporozumienie nabrali przed sezonem zawodników teraz prawie wszystkich zwolnili zostali tylko videnov witka i eldrige, te całe zamieszanie pokazuje jacy "fachowcy" sa w tym klubie i jak "świetną" mają politykę transferową
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prokom rozwiązał kontrakty z Polakami : Iwo Kitzingerem, Pawłem Kowalczukiem, Dawidem Przybyszewskim, Sebastianem Balcerzakiem oraz Arkadiuszem Kobusem wyrzucili również Wilksa ciekawe kogo teraz na jedynce będą mieli  z tej zbieraniny szkoda mi Iva ,dobrze sie zapowiadal napet reprezentacja sie o niego upominala ale chlopakowi troche sodowka odbila i sie zatracil w tym wszystkim te cała polityka klubu to wielkie nieporozumienie nabrali przed sezonem zawodników teraz prawie wszystkich zwolnili zostali tylko videnov witka i eldrige, te całe zamieszanie pokazuje jacy "fachowcy" sa w tym klubie i jak "świetną" mają politykę transferową to nie o to chodzilo Prokom liczyl ze w lidze dostana wolny los i zaczna od playoff a bylo wiadomo ze beda beda grac w eurolidze i vtb ,potem sie okazalo ze liga sie wypiela na prokom i musza grac w lidze od poczatku,wtedy prokom nasciagal szrotu zeby szachowac silami niektorych graczy i wybierac sobie mecze w ktorych bede grac na powanie a ktore beda odpuszczac ze tak powiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale Lampe spotkal sie z obrecza  haha 2-3m do kosza a kazan pudla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prokom rozwiązał kontrakty z Polakami : Iwo Kitzingerem, Pawłem Kowalczukiem, Dawidem Przybyszewskim, Sebastianem Balcerzakiem oraz Arkadiuszem Kobusem wyrzucili również Wilksa ciekawe kogo teraz na jedynce będą mieli  z tej zbieraniny szkoda mi Iva ,dobrze sie zapowiadal napet reprezentacja sie o niego upominala ale chlopakowi troche sodowka odbila i sie zatracil w tym wszystkim te cała polityka klubu to wielkie nieporozumienie nabrali przed sezonem zawodników teraz prawie wszystkich zwolnili zostali tylko videnov witka i eldrige, te całe zamieszanie pokazuje jacy "fachowcy" sa w tym klubie i jak "świetną" mają politykę transferową Qyntel wrócił,podobno... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Woods, Adams, Ewing, Burell stykną na naszą ligę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panellinios niezły come back było już -20... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazan bedzie dogrywka 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Woods, Adams, Ewing, Burell stykną na naszą ligę  solidny zawodnik na jedynkę potrzebny od zaraz, taki żeby się ograł z drużyną i na następny sezon został chyba że pacek planuje eldriga zostawić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazan bedzie dogrywka  graj na remis, w czym problem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macie linka do galatasaray?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luis, jeżeli nikt więcej nie dojdzie to Ewing będzie rozgrywał. W pewnych momentach pomoże mu Adams  poradzą sobie w PLK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazan bedzie dogrywka  graj na remis, w czym problem ? zaden poszla kontra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macie linka do galatasaray? galata poracha mój HT/FT poszedł się yebać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sracz 3mać +5.5 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kazan trzymaj kuzwaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
macie linka do galatasaray? galata poracha mój HT/FT poszedł się yebać... u mnie HT/FT kończyło dubla  no ale jak z wyniku 25:23 robi się nagle 25:36 to o czym my mówimy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panellinios co za szmaty...brakło 1 pkt.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|