|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
porto w 11 nie potrafi strzelic bramki ,puchary BLEEEE  Co mocno dziwi, bo to juz półfinały a oni u siebie grali... W Lizbonie róznie może być, ale "Orły" nie wdupią trzema. Porto, finał mają już "z głowy".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
porto ...  za o2,5 moze jeszcze cos wpadnie  seta benfy i w bramkarza  ustawka na 0-2 
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
sorki muli mi komp a to R było haha
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kubi oglądałem 1 połowe, 2 razy Hilton dał ciała. 2 karne powinny być podytkowane dla Porto. sedzia sprzyjal benfice a trybun lecialy butelki. w tym sezonie grali juz ze soba bylo 5-0 w lidze. spodziewalem sie pewnego zwyciestwa porto, o romie juz nie wspominam. nic nie grali a w 90 min brescia miala szanse na 1-2, ale rome uratowala poprzeczka. żałuję, że śmiałem się z Liverpoolu, który wygrał pewnie. Chelsea-Liverpool na weekend chyba strach stawiać na 1, chociaż ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masakra, złapałem w 70' over 2,5 a tu nawet sytuacji nie umieją zrobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benzema jaki ten koleś jest daremny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real trzymać remis 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
kubi oglądałem 1 połowe, 2 razy Hilton dał ciała. 2 karne powinny być podytkowane dla Porto. sedzia sprzyjal benfice a trybun lecialy butelki. w tym sezonie grali juz ze soba bylo 5-0 w lidze. spodziewalem sie pewnego zwyciestwa porto, o romie juz nie wspominam. nic nie grali a w 90 min brescia miala szanse na 1-2, ale rome uratowala poprzeczka. żałuję, że śmiałem się z Liverpoolu, który wygrał pewnie. Chelsea-Liverpool na weekend chyba strach stawiać na 1, chociaż ... "Gładkie" zwycięstwo Chelsea. Bez żartów, panowie. The Blues też już przestali się "pier.dolić w tańcu". Arsenal i tak zdobędzie majstra 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie oglądałem 2 połowy, ale w pierwszej Porto wyglądało mimo 0-2 nie najgorzej. jak zawsze w pucharach coś nie tak. niech Sevilla chociaż strzeli, bo jak się bawić to na całego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kubi oglądałem 1 połowe, 2 razy Hilton dał ciała. 2 karne powinny być podytkowane dla Porto. sedzia sprzyjal benfice a trybun lecialy butelki. w tym sezonie grali juz ze soba bylo 5-0 w lidze. spodziewalem sie pewnego zwyciestwa porto, o romie juz nie wspominam. nic nie grali a w 90 min brescia miala szanse na 1-2, ale rome uratowala poprzeczka. żałuję, że śmiałem się z Liverpoolu, który wygrał pewnie. Chelsea-Liverpool na weekend chyba strach stawiać na 1, chociaż ... "Gładkie" zwycięstwo Chelsea. Bez żartów, panowie. The Blues też już przestali się "pier.dolić w tańcu". Arsenal i tak zdobędzie majstra  to chyba bardziej serce niż rozum 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
kubi oglądałem 1 połowe, 2 razy Hilton dał ciała. 2 karne powinny być podytkowane dla Porto. sedzia sprzyjal benfice a trybun lecialy butelki. w tym sezonie grali juz ze soba bylo 5-0 w lidze. spodziewalem sie pewnego zwyciestwa porto, o romie juz nie wspominam. nic nie grali a w 90 min brescia miala szanse na 1-2, ale rome uratowala poprzeczka. żałuję, że śmiałem się z Liverpoolu, który wygrał pewnie. Chelsea-Liverpool na weekend chyba strach stawiać na 1, chociaż ... "Gładkie" zwycięstwo Chelsea. Bez żartów, panowie. The Blues też już przestali się "pier.dolić w tańcu". Arsenal i tak zdobędzie majstra  to chyba bardziej serce niż rozum  Zgadłeś  Ale poparte rozumowym dochodzniem: Jeśli odpadną z Barcą, co jest bardzo prawdopodobne, to skupią się na lidze. A mając o wiele mniej meczółw od rywali, będą mogli "szafować" siłami. Chociaż ławka nie jest najmocniejsza, może w ten sposób się uda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apollyon pisałeś w temacie o Knasmullerze. Dziś Primavera Interu grała półfinał z Romą. Knasmuller debiutował. Wynik 0-0, w pierwszym meczu 2-1 dla Was i zagracie w finale z Fiorentiną 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam właśnie taką nadzieję na wygraną Chelsea. Maszyna chyba zaczęła już działać i powoli się rozpędza. chelsea powinna wygrać, ale zawsze jest jakieś "ale". Liverpool od 4 meczy nie pokonany, ale nikogo znaczącego nei pokonał. powinni dostać baty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real 1 over 0,5 @ 1,7 izi 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Apollyon pisałeś w temacie o Knasmullerze. Dziś Primavera Interu grała półfinał z Romą. Knasmuller debiutował. Wynik 0-0, w pierwszym meczu 2-1 dla Was i zagracie w finale z Fiorentiną  Szybko się szkopiątko wprowadziło się do zespołu. Oby narybek wyrzucił jakiegoś "Tottiego II"  A tak w ogóle, to nie pisałem nic od półfinałów Coppa Italia. Finał znowu Inter - Roma  I ostrzegam: Pisałem, że robimy Puchar Włoch i Ligę Mistrzów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kubi oglądałem 1 połowe, 2 razy Hilton dał ciała. 2 karne powinny być podytkowane dla Porto. sedzia sprzyjal benfice a trybun lecialy butelki. w tym sezonie grali juz ze soba bylo 5-0 w lidze. spodziewalem sie pewnego zwyciestwa porto, o romie juz nie wspominam. nic nie grali a w 90 min brescia miala szanse na 1-2, ale rome uratowala poprzeczka. żałuję, że śmiałem się z Liverpoolu, który wygrał pewnie. Chelsea-Liverpool na weekend chyba strach stawiać na 1, chociaż ... "Gładkie" zwycięstwo Chelsea. Bez żartów, panowie. The Blues też już przestali się "pier.dolić w tańcu". Arsenal i tak zdobędzie majstra  to chyba bardziej serce niż rozum  Zgadłeś  Ale poparte rozumowym dochodzniem: Jeśli odpadną z Barcą, co jest bardzo prawdopodobne, to skupią się na lidze. A mając o wiele mniej meczółw od rywali, będą mogli "szafować" siłami. Chociaż ławka nie jest najmocniejsza, może w ten sposób się uda. Niby ma to sens, ale nie do końca. Wciąż brakuje im mentalności zwycięzców, która jest niezbędna do wygrywania trofeów. Niestety w tym sezonie MU pozamiata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Półfinał jest Inter - Roma W niedziele też się będzie działo 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Półfinał jest Inter - Roma W niedziele też się będzie działo  No, racja  ACM - Palermo, drugi.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
501 na zwycięstwo Sevilli, aż się pokuszę za zeta 
|
|