Skoro ktoś nie rozróżnia najlepszych zawodniczek na świecie to jak nazwać taką osobę? Tyson i tak potraktował Ciebie łagodnie. Aż się boję co by zrobił amkwish
tu nie chodzi tylko o to ze pomylil zawodniczki ale ze jeszcze dywagował nad tym czy to reklama :|
dobra reklama superbowl. Co mnie ponadto ciekawi - cena nowego passa u nich 20k dolcow Jest jakas gwiazdka niby kolo ceny, to neich nawet te 25k bedzie, a u nas ile ? 100 tysiakow ?:P
wczorajszy mecz reprezentacji, kilka set zmarnowanych, bramkarz Mołdawii puścił szmatę, kopanina, królowały dwie przyśpiewki: PZPN... oraz zawsze i wszędzie policja..., boisko z łataną murawą na jakimś zadupiu, chyba niedaleko jest schronisko dla psów bo przez cały mecz było w tle słychać ujadanie i szczekanie...
ciekawi mnie jak z Norwegią będzie, czy ktoś prócz zapasowego bramkarza będzie siedział na ławce... ;D
wczorajszy mecz reprezentacji, kilka set zmarnowanych, bramkarz Mołdawii puścił szmatę, kopanina, królowały dwie przyśpiewki: PZPN... oraz zawsze i wszędzie policja..., boisko z łataną murawą na jakimś zadupiu, chyba niedaleko jest schronisko dla psów bo przez cały mecz było w tle słychać ujadanie i szczekanie...
ciekawi mnie jak z Norwegią będzie, czy ktoś prócz zapasowego bramkarza będzie siedział na ławce... ;D
Maciej Kurzajewski po raz 3 z rzędu komentatorem sportowym.
o k.wa dobrze ze nie ogladalem
Drugie miejsce zajął chyba Babiarz, który przynajmniej komentuje łyżwiarstwo figurowe. Ale za nic nie mogę sobie przypomnieć aby komentował coś Kurzajewski.