|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie,przesadasz...a poza tym polecam zamowic tokena...wtedy nikt nie wejdzie na wasze konta.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mialem taki komunikat kilka dni temu na stronie Fortuny, tam chyba go zaakceptowalem, ale na MB nie pokazuje, uzywam Firefoxa
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam!!
Mam pytanie, chcę zlecić wpłatę do buka teraz i wyskakuje mi regułka że transakcje wychodzące oraz kartą zostały zablokowane w celu odblokowania proszę przejść do konta moneybookers i zmienić hasło i adres email zmieniłem i dalej to samo o co chodzi? Konto mam w pełni zweryfikowane nawet karte mastercard zamawiałem pare dni temu już otrzymałem i aktywowoałem wszystko ok nigdy nie było kłopotu i nagle dziś o co może im chodzić skoro mam w pelni i to dopiero co zweryfikowane konto oraz nigdy poza wpłatami do buków nie robiłem innych transakcji i wypłatami na konto z banku napisałem im maila ale pewnie za prędko nie odpiszą więc tu postanowiłem spytać? z góry dzięki za odpowiedź Ale są śmieszni dziś mi odpisali ze odblokują mi jak im wyśle scany dowodu osobistego i rachunku by potwierdzic mój adres zamieszkania, tylko ze ja im to słałem 3 tyg temu jak zamawiałem karte mastercard która otrzymałem tydzien temu i aktywowałem już oraz pin otrzymałem wiec odpisałem im czy robią sobie ze mnie żarty? ze skoro słałem im 3 tyg temu i karte i pin otrzymałem to chyba logiczne jest ze mam adres potwierdzony zobaczymy co odpiszą teraz.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Karim Benzema jesli moge Ci poradzic to poprostu tam zadzwon - dzisiaj skontaktowalem sie z nimi telefonicznie przekazałem ze zastosowalem sie do wytycznych z mailem i hasłem i po dwóch godzinach konto było aktywne.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
krak80 na jaki numer dzwoniłeś i czy po polsku rozmawiałeś oraz jaki koszt rozmowy za minute
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
długo tu nie zaglądałem a widzę temat się rozwija.
Są z nimi znowu jakieś problemy z wypłatami lub weryfikacją danych?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak tam wypłaty na konto od nich idą ostatnio ? Mojej z wtorku wieczorem nie widać ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sa rozne konta na jedne ida szybciej na inne wolniej jesli chodzi o Mbank to juz powinienes miec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi doszla wczoraj wyplata zlecona we poniedzialek. Takze wychodzi na to, ze pewnie jutro otrzymasz wtorkowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak teraz wypłaty z MB dochodzą? Dzisiaj zleciłem na wtorek będzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak teraz wypłaty z MB dochodzą? Dzisiaj zleciłem na wtorek będzie? maja opoznienia... wyplata normalnie szla max 48h, ostatnia zlecalem w srode rano i jeszcze nie mam na koncie, bank: multibank
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zlecalem 3k z MB na PEKAO SA w czwartek o 22:30 a w piatek o 14:00 kasa byla juz na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
11 lutego z samego ranca zlecona wypłata na ING i dalej nic . what a fuck ! 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
11 lutego z samego ranca zlecona wypłata na ING i dalej nic . what a fuck !  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
11 lutego z samego ranca zlecona wypłata na ING i dalej nic . what a fuck !   nie ma sie co śmiać, zawsze miałem na drugi dzień
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak teraz wypłaty z MB dochodzą? Dzisiaj zleciłem na wtorek będzie? maja opoznienia... wyplata normalnie szla max 48h, ostatnia zlecalem w srode rano i jeszcze nie mam na koncie, bank: multibank wyplata z 9.02 zostala dzisiaj zaksiegowana w 2 sesji przychodzacej czyli o godzinie 13:15
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja wlasnie dostalem przelew z Srody Wieczorem na mbank, do tej pory mialem wieczorem nastepnego dnia max:) wiec przy wyplacaniu teraz byc cierpliwym:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecona wczoraj dzis na Mbank nie ma zadnych opoznien [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam nie wysylam przez moneybookers tylko przez sportingbet, tam kasa idzie max 2-3 dni a ostatnio grubiej wyplacalem to nawet 1 dzien:) a bo mam komunikat ze konto mb zostalo zablokowane i nie mozna wyplat na buki wysylac ( odwrotnie mozna) co trzeba im wyslac i na jaki adres??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecona wczoraj dzis na Mbank nie ma zadnych opoznien [ Linked Image] Ja wczoraj o 8 rano wypłacalem i nie dostałem. I myślę że już dziś nic z tego. Ciekawe jakim systemem wyplacaja:) Też na mbank.
|
|
|
Link skopiowany do schowka