Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6
B
addict
addict
B Offline
o boże to ja myślałem że ze mną jest kiepsko laugh

Bonus: Unibet
AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by APOLLYON
Originally Posted by weed
ja jak robilem sobie przerwę po mega moralniaku, to zalożyłem bez oszukiwania samego siebie, że nie pije przez wrzesień. 1 października kupiłem 7 piw tylko dlatego, że czas postanowienia minał i mam sporo zaległości. robienie jednej przerwy jest bez sensu, chyba ze to przerwa na zawsze. baba, sport, likwidacja nudy, zmuszanie sie do niepicia w tygodniu jak najbardziej za. właśnie wstałem i dopijam piwo z wczoraj to jest przegiecie ale w tyg. bedzie 0 alkoholu.
No a ja właśnie nalałem sobie ćwierć szklanki brandy i popijam, czekając aż mi się kiełbasa na śniadanie usmaży. Ale od jutra koniec z alkoholem przez tydzień. Chcę sprawdzić czy dam radę wytrwać, choćby bez browara wink

ja po dzisiejszym dniu muszę dziś troszkę wypić
moje nerwy w pracy

nadrabiać muszę straty w % dziś.żebym ja w halloween był trzeźwy nie do pomyślenia

dziś dam sobie czadu
dobrze,że ciekawy mecz jest na SKY to obejrzę

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Bezdomny
nadrabiać muszę straty w % dziś.żebym ja w halloween był trzeźwy nie do pomyślenia

dziś dam sobie czadu
dobrze,że ciekawy mecz jest na SKY to obejrzę

1 listopada to jedna z najwazniejszych dat w Polsce, kazdy odwiedza groby bliskich, przyjaciol, znajomych.
Zapala swieczke, na grobach, a nie w dyni i nie schlewa sie w ten dzien jak swinia na farmie smile

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
w Barcelonie też tak macie?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by cassapian
w Barcelonie też tak macie?

Uch...wali przytykiem na kilometr grin

Nie "macie", a "maja", mala roznica.

Po prawdzie to nie maja i kiedy pokazywalem im zdjecia z polskich cmentarzy bardzo sie podobaly.
Mysle, ze tylko w Polsce tak sie obchodzi Swieto Zmarlych, ale to juz "zasluga" naszej historii i tradycji.

Zaluje, ze w tym roku nie moglem przyjechac.
Wieczorny spacer, rozswietlony cmentarz, odaple liscie, magiczna atmosfera, niepowtarzalna.

A dla poprawniackich kretynow...halloween papa

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
ja nie lubię halloweenu... zupełnie nie jest w moim guście, ale nie lubię też jak ktos moralizuje... jak ktoś lubi się napić to jego sprawa, a to kiedy to robi również
w końcu dorosły człowiek jest i pije sie za swoje

Twoje zdrowie Bezdomny smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ja nie lubię halloweenu... zupełnie nie jest w moim guście, ale nie lubię też jak ktos moralizuje...

..a ja, jak sie ktos wpierdala i szuka zaczepki smile

Bezdomny zrobi co chce, ale jak go znam to mysle, ze siedzi sobie teraz trzezwy i tak jak ja zaluje, ze nie ma go dzis w Polsce.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
ja nie lubię halloweenu... zupełnie nie jest w moim guście, ale nie lubię też jak ktos moralizuje... jak ktoś lubi się napić to jego sprawa, a to kiedy to robi również

kiedy ja ostatni raz byłem na cmentarzu w PL smirk

może z 5 lat temu smirk

w UK zniczy się nie pali tongue

człowiek stara się o lepszą pracę a tu lipa

i list thank you etc....

więc trzeba jakoś uspokoić się wink

ż

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Od dzisiaj miałem sobie zrobić przerwę... I nie wyszło. 2 piwa po południu a teraz "raczę" sie pysznym grzanym winem z dodatkiem cynamonu, wanilii i innych aromatycznych cudów.

Do dupy z tym. Po prostu lubię się napić, oglądając film, mecz wink
Gorsze jest to, kiedy jak dzisiaj, sięgam po alkohol z nudów...

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC

może z 5 lat temu smirk

i list thank you etc....

ż
Bezdomny,
Złożyłeś podanie o awans na lepsze stanowisko w firmie i nic z tego nie wyszło czy składałes CV gdzieś indziej? Ja jestem aktualnie "niby" bezrobotny i u nas w rejonie, lipa z pracą. Jedynie fabryki... Ciężko coś fajnego wyłapać.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by APOLLYON

może z 5 lat temu smirk

i list thank you etc....

ż
Bezdomny,
Złożyłeś podanie o awans na lepsze stanowisko w firmie i nic z tego nie wyszło czy składałes CV gdzieś indziej? Ja jestem aktualnie "niby" bezrobotny i u nas w rejonie, lipa z pracą. Jedynie fabryki... Ciężko coś fajnego wyłapać.

tam gdzie pracuję złożyłem
i dziś z nerwów % +papieros w ruch

wiem jedynie,że następnym razem interview 100%
angielski już niezły mam,ale jeszcze troszkę muszę englisha załapać

i jak tu się nie zdenerwować

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja to dzisiaj na stacje z 3km boczkami bo nie pewny za kierownicą. Zakup browarów oraz fajek i kontynuacja z piciem. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja tam obecnie mam postanowione picie tylko i wylacznie raz w tygodniu (w weekend).
W tym tygodniu niestety wypadlo mi 2 razy i czuje sie zle...

A powiem wam, ze miewalem juz okresy picia co 2 dzien (picie codzienne moim zdaniem to juz patologia wiec unikalem jak ognia).

Obecnie najtrudniej mi po 2-3 dniach abstynecji, potem juz leci jak z gorki, gdyby nie namowy znajomych po tygodniu lecialy byc juz miesiace bez kropelki.. wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Sphinx
Ja to dzisiaj na stacje z 3km boczkami bo nie pewny za kierownicą. Zakup browarów oraz fajek i kontynuacja z piciem. wink

Jednym slowem PIER***** FRAJER

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
APOLLYON, kto nie lubi? tongue
jakbys bardzo chcial, to bys nie pil grin no, chyba ze to juz alkoholizm, wtedy od tak malo osob przestanie.. ;>

ja kiedys po mega moralniaku cale 46 dni przerwy, mimo ze znajomi nie byli chetni do pomocy i namawiali, nie ugialem sie tongue ciezko siedziec w barze z osobami ktore pija, ale uparlem sie ze nie bede i dalem rade cool to moj duzy sukces ktorym malo kto moze sie pochwalic laugh

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by amkwish
A dla poprawniackich kretynow...halloween papa
"poprawniacki"? a coz to za neologizm? a tak w ogole to tu sie o alkoholizmie rozmawia a nie o katolickich swietach

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by xqwzts
APOLLYON, kto nie lubi? tongue
jakbys bardzo chcial, to bys nie pil grin no, chyba ze to juz alkoholizm, wtedy od tak malo osob przestanie.. ;>

ja kiedys po mega moralniaku cale 46 dni przerwy, mimo ze znajomi nie byli chetni do pomocy i namawiali, nie ugialem sie tongue ciezko siedziec w barze z osobami ktore pija, ale uparlem sie ze nie bede i dalem rade cool to moj duzy sukces ktorym malo kto moze sie pochwalic laugh

46 dni... aplauz Nieźle. Ja swoja najdłuższą przerwę, jaką sobie przypominam, to miałem dwutygodniową. To było jakieś 3 lata temu. Ja i moja była narzeczona, lecieliśmy na wakacje a ja powiedziałem sobie, że podczas wypoczynku i tak będę cały czas "znieczulony", więc pokażę jej, że przez te 14 dni przed wyjazdem mogę wytrzymać, choćby bez piwa. No i wytrzymałem smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
od dzisiaj nie pije

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
mozna wytrzymac wiecej niz 14 dni tylko pytanie: po co sie tak dlugo meczyc?? grin

Io sono Interista
Io sono Interista
U mnie czteropak już drugi tydzień się mrozi (normalnie by jednego wieczoru nie przetrwał grin) teraz mi się wkręciło , że jak wypije to coś mi się stanie i koniec...

Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, rymoholik, betowiec, JelineK, aker, alfa), 2,219 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025