|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Olsztyn lol rywal "liczony" grają u siebie i dają się mu podnieść, jakoś nie było widać tej mobilizacji dopóki szło to szło im dalej w las tym ciemniej a tego Cretu to chyba z kapelusza wyciągnęli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysio Wanio + jego komentarze = bezcenne Nigdy nie zapomnę MŚ we Włoszech i meczu Rosja - Hiszpania (odpuszczony przez Ruskich) z komentarzem Krzysztofa Wanio  Poezja.  wlasnie ma ktos jakies linki do tego meczu w necie z komentarzem krzysia chetnie bym zobacyl polsat wroclaw jak jezdzil na zuzlu za czasow protasa tam tez krzysiu brylowal zna sie chlopak na wszystkim 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
@Luc Nillis wspolczuje 1800pln i kurs 1,2
zal.pl ale on chyba gral Dzieci Pireusu mi sie wydaje... hmm..cos o AZS wspominal ale nie wiem.. jebnac se zyły to mało, 2-0 i 18-14 jakos i wdupili a wez mi nawet nie mow...z dzisiejszym meczem Plusliga od weekendu 0/3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysio Wanio + jego komentarze = bezcenne Nigdy nie zapomnę MŚ we Włoszech i meczu Rosja - Hiszpania (odpuszczony przez Ruskich) z komentarzem Krzysztofa Wanio  Poezja.  wlasnie ma ktos jakies linki do tego meczu w necie z komentarzem krzysia chetnie bym zobacyl polsat wroclaw jak jezdzil na zuzlu za czasow protasa tam tez krzysiu brylowal zna sie chlopak na wszystkim  Ja go pamiętam z lat dzieciństwa kiedyś jakieś audio-tele czy inne konkursy na polsacie prowadził  A teraz się dorobił, w CEVie posadkę złapał.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
dał sporo zarobic ostatni tydzien to 1 bet zabrał zarobek z nawiazka  gram 90% live, szybko mozna zbudowac spory kapitał ale takie babole sie trafiaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysio Wanio + jego komentarze = bezcenne Nigdy nie zapomnę MŚ we Włoszech i meczu Rosja - Hiszpania (odpuszczony przez Ruskich) z komentarzem Krzysztofa Wanio  Poezja.   Ja pamietam tez quasi w tamtym dniu i lapane przez ogladajacych mecz kursy @ 17 @ 11 itd  Usmieszki ruskich i spogladanie na trenera przy serwisie, trener kiwa glowa, a serwujacy z usmiechem na ustach 10m out 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz wiem czemu unibet trzymal do konca olsztyn 1.72 a w innych spadalo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
magia Superoferty Fortyny dziala... \o/ Olsztyn był 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Mefis]Krzysio Wanio + jego komentarze = bezcenne Nigdy nie zapomnę MŚ we Włoszech i meczu Rosja - Hiszpania (odpuszczony przez Ruskich) z komentarzem Krzysztofa Wanio  Poezja.  wlasnie ma ktos jakies linki do tego meczu w necie z komentarzem krzysia chetnie bym zobacyl polsat wroclaw jak jezdzil na zuzlu za czasow protasa tam tez krzysiu brylowal zna sie chlopak na wszystkim  Ja go pamiętam z lat dzieciństwa kiedyś jakieś audio-tele czy inne konkursy na polsacie prowadził  A teraz się dorobił, w CEVie posadkę złapał. i tak najlepszy jest gosc z polsat sport od tenisa z angielsko jezycznym akcentem ,dobre ma teksty ,,i pobiegli chlopcy do siatki"  albo nestor komentatorow Tomaszewski: ,,Dementieva coz za urocze zjawisko" ,,Pani Kasiu jaki score?" ,,i za chwile znow wracamy,nie powiem za moment bo monent to nie polskie slowo ,wiec mowie za chwile"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wanio pamietam Kalambury na polsacie prowadzil  A co do najlepszych komentatorow to ci od tour de france przebijaja wszystkich. Ja przeliczali spalone kalorie przez kolarzy na ilosc bananow, ale jak jeden wyskoczyl z tekstem 'o przepraszam bardzo wlasnie spadlem z krzesla' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysio Wanio + jego komentarze = bezcenne Nigdy nie zapomnę MŚ we Włoszech i meczu Rosja - Hiszpania (odpuszczony przez Ruskich) z komentarzem Krzysztofa Wanio  Poezja.   Ja pamietam tez quasi w tamtym dniu i lapane przez ogladajacych mecz kursy @ 17 @ 11 itd  Usmieszki ruskich i spogladanie na trenera przy serwisie, trener kiwa glowa, a serwujacy z usmiechem na ustach 10m out  Ajaj to były czasy. Największa jednorazowa wygrana w mojej historii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysio Wanio + jego komentarze = bezcenne Nigdy nie zapomnę MŚ we Włoszech i meczu Rosja - Hiszpania (odpuszczony przez Ruskich) z komentarzem Krzysztofa Wanio  Poezja.   Ja pamietam tez quasi w tamtym dniu i lapane przez ogladajacych mecz kursy @ 17 @ 11 itd  Usmieszki ruskich i spogladanie na trenera przy serwisie, trener kiwa glowa, a serwujacy z usmiechem na ustach 10m out  Ajaj to były czasy. Największa jednorazowa wygrana w mojej historii  to mieli tyle wyplacic ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to mieli tyle wyplacic ?  Aż takiej kasy nie wygrałem, żeby buk splajtował 
|
|
|
|
|
a.k.a. "blondyn211"
|
|
a.k.a. "blondyn211"
witam ma ktos moze wynik z dzisjeszego meczu iraklis - olimpiakos bo nie moge tego na sieci nigdzie znalezc
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
0:3 , Iraklis Thessaloniki przegrał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz wiem czemu unibet trzymal do konca olsztyn 1.72 a w innych spadalo ile jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz wiem czemu unibet trzymal do konca olsztyn 1.72 a w innych spadalo ile jest? Olsztyn przegrał 2-3
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w tym sezonie siatkarze olsztyńscy mieli zająć miejsce tak w srodku ligowej tabeli. W klub olsztyński zainwestowała miejscowa firma indykpol, zespół został wzmocniony takimi zawodnikami jak gromadowski, mierzejewski, tuia, toobal, cedic, oraz młodzi włodarczyk, ferens, hain. Zespół miał małymi kroczkami z sezonu na sezon grać lepiej, zajmować wyższe miejsca w lidze, tymczasem AZS gra padlinę straszną. Duzo lepiej zespół wyglądał w zeszłym sezonie gdzie nie było sponsora, ogólnie była możliwośc że klub do rozgrywek nie przystąpi. Zawodnicy sprzed roku tacy jak józefacki, paulo, andrzejewski, kowalczyk, oczko dużo więcej wkladali serca do walki i bardziej im się po prostu chciało, chociaż na papierze wydają się być zawodnikami o klasę słabszymi od tych obecnie grających. Dzisiejszym meczem AZS "zapewnił" sobie spadek klasę niżej ale o czym tu mówić jak przy stanie 2-0 w setach i 18-14 w trzecim przegrywa się mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do teraz nie mogę się pozbierać , musiałem wyjść przy stanie 2-0 i 23-21. Oczywiście to wjebali. ja pierdolee. Zakłady jednak mogę pokrzyżować ładnie plany. eh...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do indykpolu to jaki wyroby taka druzyna choc musze przyznac ze filet z piersi indyka piersza klasa  ale jedna jaksolka wiosny nie czyni zamalo produktow z najwyzszej polki podobnie jak sponsorowana ekipa
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|