|
|
veteran
|
|
veteran
Odincovo wygrywa zlotego a Sisley tie-break 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem z wami, Zurich po zlotego  Kara dla ruskich za ich frajerstwo nalezy im sie i to bardzo. Ooo. Wytrzeźwiałeś?  A wez, niedawno dopiero mnie kac przestal meczyc..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[quote=aker][quote=videl][quote=kkkrrrooopppaaa]
mysle ze zmniejszenie stawkowania moze ograniczyc wysokie porazki ... mnie tez cos ostatnio nie idzie ale zmniejszylem stawki i tego tak nie odczuwam ...
mnie dzis udupil Murray (pedalisko) Mnie czasami własnie gubi po dotkliwej porażce zwiekszanie stawki aby sie odbić. Ogolnie zbieram kase i czekam na zagranie mega grubasa, odegranie sie i kończe z tym gównem tez tak probowalem i grubo w plecy...a z tym gownem szybko nieskonczysz... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zurych po zlotego...pokazac tym ruskim kurwa miejsce w szyku!!!!!!!! Jaką ty misiu masz skuteczność? SAMQ , Cornet, Zariecze 0-2 , 0-2 , 0-3 Czego się nie dotkniesz to nawet set nie ugrywają. Nie szkoda ci pieniedzy wywalac? zależy jakie to sumy bo sądząc po zachowaniu to myślę,że to przedział 2-10 zł,ale w sumie też pieniądz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Nie sadzilem, ze Cortese bedzie az tak drewniane  Muszyna powinna izi awansowac.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zurych po zlotego...pokazac tym ruskim kurwa miejsce w szyku!!!!!!!! Jaką ty misiu masz skuteczność? SAMQ , Cornet, Zariecze 0-2 , 0-2 , 0-3 Czego się nie dotkniesz to nawet set nie ugrywają. Nie szkoda ci pieniedzy wywalac? @wiesniak do budy...myslisz ze tylko to gralem fajansie??? idz na pole orac buraku
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zurich 2-0:) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze zmniejszenie stawkowania moze ograniczyc wysokie porazki ... mnie tez cos ostatnio nie idzie ale zmniejszylem stawki i tego tak nie odczuwam ...
mnie dzis udupil Murray (pedalisko) ale jakie grubasy grałes bo ja planuje za 10 - 20 tysiaków na AKO koło 5 Mnie czasami własnie gubi po dotkliwej porażce zwiekszanie stawki aby sie odbić. Ogolnie zbieram kase i czekam na zagranie mega grubasa, odegranie sie i kończe z tym gównem tez tak probowalem i grubo w plecy...a z tym gownem szybko nieskonczysz... 
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
mnie dzis udupil Murray (pedalisko) Mnie czasami własnie gubi po dotkliwej porażce zwiekszanie stawki aby sie odbić. Ogolnie zbieram kase i czekam na zagranie mega grubasa, odegranie sie i kończe z tym gównem to jest najgorsze ... chec szybkiego odegrania ... ja tam juz gram spkojonie .... wczesniej tez czesto ulegalem podpalkom .. 3m4 wtopy na singlach i nastepny szedl all in i po wypracowanym zysku ... jak zbierasz kase to staraj sie odgrywac sie stopniowo ... lepiej na tym wyjdziesz ... a raczej nie skonczysz z tym gównem .. wiem to z wlasnego doswiadczenia ... po ktorej juz porazce mowilem sobie ze nigdy wiecej ..mijaly dwa dni i puszczalo sie kupona .. ciezko z tym zerwac jezeli w gre wchodza duze stawki ... ale zycze powodzonka
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Widze ze atmosfera goraca jak w piaskownicy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zurych po zlotego...pokazac tym ruskim kurwa miejsce w szyku!!!!!!!! Jaką ty misiu masz skuteczność? SAMQ , Cornet, Zariecze 0-2 , 0-2 , 0-3 Czego się nie dotkniesz to nawet set nie ugrywają. Nie szkoda ci pieniedzy wywalac? zależy jakie to sumy bo sądząc po zachowaniu to myślę,że to przedział 2-10 zł,ale w sumie też pieniądz hahah..twarog mylisz ze blysnales? to juz ci odpowiadam...tym postem dolaczyles do grupy burakow na tym forum a waszym glownym przewodnikiem jest wiesniak vel. vamos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Nie sadzilem, ze Cortese bedzie az tak drewniane  Muszyna powinna izi awansowac. jest dużo lepsza ale niestety nie odzwierciedla tego wynik, 1-1 i 13:14... Muszynianka 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Zurych po zlotego...pokazac tym ruskim kurwa miejsce w szyku!!!!!!!! Jaką ty misiu masz skuteczność? SAMQ , Cornet, Zariecze 0-2 , 0-2 , 0-3 Czego się nie dotkniesz to nawet set nie ugrywają. Nie szkoda ci pieniedzy wywalac? @wiesniak do budy...myslisz ze tylko to gralem fajansie??? idz na pole orac buraku coś jeszcze? poczułeś się lepiej, czujesz się dowartościowany?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zurich w taju 3:0 -> 3:3 Zaczyna sie robic nie dobrze, jeszcze ruskie awansuja..
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Zurych po zlotego...pokazac tym ruskim kurwa miejsce w szyku!!!!!!!! Jaką ty misiu masz skuteczność? SAMQ , Cornet, Zariecze 0-2 , 0-2 , 0-3 Czego się nie dotkniesz to nawet set nie ugrywają. Nie szkoda ci pieniedzy wywalac? @wiesniak do budy...myslisz ze tylko to gralem fajansie??? idz na pole orac buraku ooo widze ze sie juz poznaliście 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zurych po zlotego...pokazac tym ruskim kurwa miejsce w szyku!!!!!!!! Jaką ty misiu masz skuteczność? SAMQ , Cornet, Zariecze 0-2 , 0-2 , 0-3 Czego się nie dotkniesz to nawet set nie ugrywają. Nie szkoda ci pieniedzy wywalac? @wiesniak do budy...myslisz ze tylko to gralem fajansie??? idz na pole orac buraku coś jeszcze? poczułeś się lepiej, czujesz się dowartościowany? bez odbioru cwoku..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bravooooooooo zurichhhhhhhhhh
|
|