W Angorze był prowadzony jakby jego pamiętnik - "12 razy śmierć". Zakończył się jakoś z końcem roku, albo z pierwszym styczniowym numerem. Nie widziałem tego w necie, jeżeli ktoś znajdzie to może tutaj zarzucić Polecam - warto przeczytać
Oto jedno z ostatnich plemion, które nie ma żadnego kontaktu ze cywilizacją. Kilka dni temu pokazywaliśmy wam zdjęcia, teraz możecie obejrzeć film.
Fotografie wywołały duże poruszenie na całym świecie. Dlaczego? Przedstawiają plemię, które jako jedno z ostatnich żyje odcięte od świata. Niestety czyha na nie niebezpieczeństwo - zagrożeniem są drwale, którzy nielegalnie wycinają dżunglę po peruwiańskiej stronie granicy i spychają peruwiańskie plemię do Brazylii.
W Angorze był prowadzony jakby jego pamiętnik - "12 razy śmierć". Zakończył się jakoś z końcem roku, albo z pierwszym styczniowym numerem. Nie widziałem tego w necie, jeżeli ktoś znajdzie to może tutaj zarzucić Polecam - warto przeczytać
Czy polskie kobiety sa naprawde takie "głupie" jak to pokazuje ten material? Podniecaja sie, ze Arab im prawi komplementy bla bla, skoro tylko to potrafi powiedziec w łamanym angielskim + polskim to co innego ma mowic
i niezle pokazali Polakow, klapki + skarpetki i głupkowaty smiech, podoba mi sie
niesamowita historia polskiego geniusza, którego biografią można by było obdarować 10 innych osób, bardzo długi wywiad, ale naprawdę warto poczytać, pokazuje również schemat działania firm i 'uczonych' w naszej gospodarce, smutne, ale też budujące, ile może wytrzymać człowiek