Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 25 z 32 1 2 23 24 25 26 27 31 32
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w ostatnia sobote tez pogrywales ostro? wink

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
PO pod jednym wzgledem ma racje, taki zakad spowoduje ze wiecej kasy w Polsce bedzie zostawac, bo nie oszukujmy sie ile % tych polakow wygrywa w zaklady, no ile grin

veteran
veteran
No właśnie, nie oszukujmy się. Fortuna też polska nie jest smile Idąc tym tropem, wszystkiego można zakazać, bo prawie wszystko jest made in China tongue

C
addict
addict
C Offline
przejrzałem ostatnie strony z pewnym niepokojem,bo to ze beda nam utrudniac zycie to wiedzialem.
Co dokładnie teraz kombinują?
1)jest możliwość wariantu gdzie banki mają jakiś obowiązek wydać klienta wpłacającego do zbanowanych firm hazardowych?
2)Jak wygląda sytuacja co do inwigilacji przelewów bankowych przez jakiś urząd?
3)czy moze zostac zniesione prawo gdzie jakaś służba specjalna ma prawo do zarzadania od banku od konkretnej osoby bilingu bankowego?
4)a co z wypłatami które mogą sie zdarzyć np gdy nie ma możliwości na MB,neteller,paypal itd.? smile unikać tego na maxa?najgorzej by bylo jakby MB sie zastosowal do np delegalizacji polskiej co niestety jest mozliwe racja?

I na koniec ogolne pytanie.jak teraz stoją sprawy bo cos czuje ze nie jest tak źle jednak,niestety nie mam czasu czytac za wiele na ten temat dlatego prosze o odpowiedz.

K
stranger
stranger
K Offline
http://www.premier.gov.pl/rzad/decyzje_rzadu/id:3988/

czytaliście te bzdury? laugh przecież teraz będą mogli zobaczyć kogo zapraszasz do domu na noc!

"Ze względu na obowiązek notyfikowania norm i przepisów technicznych w Komisji Europejskiej, przed skierowaniem do Sejmu, ustawa zostanie przesłana do KE."

Te gnoje w ogóle respektują stanowisko KE, czy je zlewają? Czy wysłali i nie ma odpowiedzi, a jak nie ma odpowiedzi wg ich logiki damy to pod głosowanie? laugh laugh nie no jaja....

A
old hand
old hand
A Offline
"Nowe przepisy ustawy Prawo telekomunikacyjne przewidują utworzenie Rejestru Stron i Usług Niedozwolonych, który ma prowadzić prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej."

rejestru miało nie być a jednak chcą żeby był , chyba mają nas za idiotów ...

to też jest ciekawe szczególnie ostatnie zdanie ...

"Zaproponowano też istotne zmiany w ustawie o Służbie Celnej. Aby umożliwić skuteczne zapobieganie lub wykrywanie przestępstw skarbowych związanych z nielegalnymi grami hazardowymi, w szczególności urządzanymi przez sieć internet – Służbie Celnej zapewniono dostęp do danych telekomunikacyjnych. Będzie ona mogła żądać zablokowania rachunku bankowego na maksymalnie 72 godziny."

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pawcias
Originally Posted by Art300
Taki gracz to ma przesr... smile

Buk z niego zdziera, państwo ściga, a on wierny jak pies laugh

Tym co z nich buki zdzierają pewnie wszystko jedno, czy będzie to expekt, bet-at-home, czy STS.

Jak dla mnie mogą wszystko poblokować, byle zostawili giełdy i pokera w spokoju.

Pawcias przestań pieprzyć trzy po trzy. Zachowujesz sie jak typowy pies ogrodnika.
A ja powiem: niech zamkną te wszystkie giełdy i pokery, byle by zostawili zakłady sportowe. No i co powiesz? Nie w tym rzecz...

veteran
veteran
Źle mnie zrozumiałeś. Napisałem JAK DLA MNIE. Nikomu źle nie życzę. Nie lubię zakazów i cenzury tak ja Ty.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Służbie Celnej zapewniono dostęp do danych telekomunikacyjnych. Będzie ona mogła żądać blokady rachunku bankowego na maksymalnie 72 godziny w związku z podejrzeniem popełnienia przestępstw skarbowych, związanych z nielegalnymi grami hazardowymi, w szczególności urządzanymi przez internet.
http://www.premier.gov.pl..._rzadu/id:3988/
"Monitorowanie i regulowanie tego rynku, szczególnie w sieci internet, jest konieczne ze względu na realne zagrożenie uzależnieniem od hazardu." hura hura hura puke puke puke lyyyberaly

ps.Ciekawe kiedy wprowadza kasy fiskalene w kiblach

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
A tu skurw....

Niech sobie POjeby blokują jak na rachunek bankowy pieniądze nie będą wypłacane.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No cóż, chyba Cię to nie dziwi. Wszak liberały są u koryta.. a płemieł chce tylko naszego dobra...

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
i to wszystko wina branży laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Jakie to ma wlasciwie znaczenie laugh jesli nikt rozsadny nie robi wyplat na konto bankowe tongue

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by krecz
piwo Tera ja:
http://www.interplay.pl/index.php?main/aktualnosci_archiwum//news1327

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pawcias piszesz "jak dla mnie" czyli zgadzasz sie na cos co Ciebie nie dotknie.
rafał08 "nikt rozsadny nie robi wyplat na konto bankowe", ja jestem nierozsądny, mam kryć sie, uciekać.. Niedługo założą nam kamery i jak nie spełnisz narzuconych warunków to nie wyjdziesz z domu.
Czas powiedziec czerwonemu NIE

C
addict
addict
C Offline
ban na strony www moze przejsc? czyli cenzura? ten rejestr stron na jakim etapie jest wejscia w zycie?

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Rejestru miało nie być.

czyli KE notyfikowała rejestr ?

C
addict
addict
C Offline
spokojnie,ja sie narazie tylko pytam,bo tego rejestru mialo wlasnie nie byc,a widac ze jednak cos sie dzieje.

Co do banków przlewow itd..prawo niby nie dziala wstecz ale zyjemy w po-landzie,czy można sie przypiepszyc za przeszłe wyplaty na rachunek bankowy od MB? i czy moge jeszcze zrobic wyplate na konto bankowe czy juz musze uwazac przez tych skurwysynów?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Albo tu sie cos zmieni w tym burdelu ,albo trzeba bedzie sie stad zwijac,chociazby na sasiednie Czechy,czy Slowacje.

Originally Posted by Moonchild
Originally Posted by krecz
piwo Tera ja:
http://www.interplay.pl/index.php?main/aktualnosci_archiwum//news1327

co za głupoty wklejasz,date tego widziałeś?

Strona 25 z 32 1 2 23 24 25 26 27 31 32

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty, aker, Sensei, ANZELMO, Górnik_Wałbrzych, Lukasz111, $-man), 2,919 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,246
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025