ależ to jest wack. Onara z Kaczorem zaprosił do kawałka i go zjedli, że aż wstyd. a ponoć Onar taki noskillowiec. nawet w Rapidshopie tego nie kupię. Co nie zmienia faktu, że na Reedukację Ryśka czekam. po filmikach ze studia wydaje się ciekawa produkcja. To samo Palucha sprawdzę.
Agassi bez urazy ale nie jesteś obiektywny, juz napieprzasz na Ryśka od beefu z Tede i tak dorzucasz do pieca a ani to nie jest smaczne ani dobrze się tego nie czyta. co było to było ale Rysiek może ładną sprzedaż zaliczyć na Reedukacji
E tam zaraz nieobiektywny po prostu nie cierpie Jego hipokryzji i tyle
przykład 1 "Jak Sąd mnie skaże to skończe kariere." przykład 2 w dissie na wieprzka tak sie chwali,że na koncertach wciąż gra "997" a przed Sądem wyparł się tego utworu przykład 3 śmiał sie ze złotych pły grubasa a sam prawie w gacie narobił z radochy po ostatnim złocie w pip możnaby wymieniac takich rzeczy u tego kseroboya
ps. Shelka solo to faktcznie wacek ale i tak Go lubie jak zresztą całe PDG z Góralem i Kaczorem i na zmianę z Tedasem sąsiedzi słuchają
E tam zaraz nieobiektywny po prostu nie cierpie Jego hipokryzji i tyle
przykład 1 "Jak Sąd mnie skaże to skończe kariere." przykład 2 w dissie na wieprzka tak sie chwali,że na koncertach wciąż gra "997" a przed Sądem wyparł się tego utworu przykład 3 śmiał sie ze złotych pły grubasa a sam prawie w gacie narobił z radochy po ostatnim złocie w pip możnaby wymieniac takich rzeczy u tego kseroboya
ps. Shelka solo to faktcznie wacek ale i tak Go lubie jak zresztą całe PDG z Góralem i Kaczorem i na zmianę z Tedasem sąsiedzi słuchają
co drugiemu moglbys taka hipokryzje przybić. Jędker, Sokół- nie dla pożyczonych samochodów na klipach ( i w do fury co jest) wena- po pierwsze nie pokazują mnie teledyski. i co? a Tede to w dissach Płomienia wyszedł kiepsko, jeszcze ten pociąg do komercji- bo taka prawda, ze wszystko zrobi żeby o nim usłyszeli a płyty to co to ma być te dwie ostatnie?! wfd wznowili bo wiedzieli, ze gimbusy polecą do sklepu nawet juror w programach muzycznych a o śpiewie to on ma takie pojęcie jak ja o cykliniarstwie. to tak z kazdym można a Kasta za co się obraził na Gurala, że Prawdy Nagiej nie wydał w ich studiu?
ależ to jest wack. Onara z Kaczorem zaprosił do kawałka i go zjedli, że aż wstyd. a ponoć Onar taki noskillowiec. nawet w Rapidshopie tego nie kupię. Co nie zmienia faktu, że na Reedukację Ryśka czekam. po filmikach ze studia wydaje się ciekawa produkcja. To samo Palucha sprawdzę.
Agassi bez urazy ale nie jesteś obiektywny, juz napieprzasz na Ryśka od beefu z Tede i tak dorzucasz do pieca a ani to nie jest smaczne ani dobrze się tego nie czyta. co było to było ale Rysiek może ładną sprzedaż zaliczyć na Reedukacji
Nie wiem co wszyscy tak zajarani tym Paluchem, jak dla mnie to liipe robi, strasznie chujowo rymy sklada. A Rysia ostatnia plyta to jakas porazka, to samo jego zachowanie od dluzszego czasu. Sprzedaz sprawa zlozona, on co by teraz nie nagral to dzieciaki w Pozku beda chodzily po ulicach z Rysiem grajacym z telefonu ;d