|
|
veteran
|
|
veteran
witam panowie mam prosbe moze mi ktos podeslac z bramki sms wynik tsongi??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drewniakowi serwis przestanie pomagać i kendrick to wygra a widziales go na AO?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drewniakowi serwis przestanie pomagać i kendrick to wygra a widziales go na AO? Powiedz to Verdasco 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
drewniakowi serwis przestanie pomagać i kendrick to wygra a widziales go na AO? no właśnie w żadnym meczu go nie widziałem ale drewno to drewno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drewniakowi serwis przestanie pomagać i kendrick to wygra tyle ze jemu nie zacina sie od kilku tygodni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ty Instruktor, od czego jesteś instruktorem hmm... to moze ja porusze temat czego ow kolega jest instruktorem... otoz kombinowania i oszukiwania ... myslales kolego ze jak zmienisz nick to nie bede wiedzial ze jestes... gorzej ja juz wiem gdzie mieszkasz... wiec masz czas do jutra do godziny 12... wiadomo - nie chodzi tylko o pieniazki - bo tu chodzi o grosze... bardziej chodzi o zasady... trzykrotnie sciemniasz ze wyslales przelew, gdy prosze o screena to sie nie logujesz i nagle pyk i nowy nick... zenada, dziecinada... lecz jak widzisz, wiem zaskakujaco duzo... i nie chcesz zebym ten watek rozwijal nieprawdaz... pozdrowienia dla Verbatim vel Instruktor - i tak jak pisalem, do jutra do 12-ej mam miec kody na paysafecard na kwote ktora jestes mi winien...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drewniakowi serwis przestanie pomagać i kendrick to wygra a widziales go na AO? no właśnie w żadnym meczu go nie widziałem ale drewno to drewno  to bys zmienil zdanie ze zaraz mu przestanie pomagac..nie tacy jak Kendrick polegli
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
drewniakowi serwis przestanie pomagać i kendrick to wygra tyle ze jemu nie zacina sie od kilku tygodni  to jest ta chwila...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roanic 0- 40 zobaczmy czy ma jaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie wiem ze nie ten temat ma ktos live do kosza ligi serbii przegrzebalem 30livescore cisza! szlak mnie tr.... obiecalem kumplowi pisac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ty Instruktor, od czego jesteś instruktorem hmm... to moze ja porusze temat czego ow kolega jest instruktorem... otoz kombinowania i oszukiwania ... myslales kolego ze jak zmienisz nick to nie bede wiedzial ze jestes... gorzej ja juz wiem gdzie mieszkasz... wiec masz czas do jutra do godziny 12... wiadomo - nie chodzi tylko o pieniazki - bo tu chodzi o grosze... bardziej chodzi o zasady... trzykrotnie sciemniasz ze wyslales przelew, gdy prosze o screena to sie nie logujesz i nagle pyk i nowy nick... zenada, dziecinada... lecz jak widzisz, wiem zaskakujaco duzo... i nie chcesz zebym ten watek rozwijal nieprawdaz... pozdrowienia dla Verbatim vel Instruktor - i tak jak pisalem, do jutra do 12-ej mam miec kody na paysafecard na kwote ktora jestes mi winien... jaki wczesniej jeszcze nick mial? i ile Ci winien bo trzeba to tępic
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak jest ku*** robert jedziesz z kołkiem ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonic dzisiaj zdecydowanie słabiej niż w poprzednich meczach. Może być ciężko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie wiem ze nie ten temat ma ktos live do kosza ligi serbii przegrzebalem 30livescore cisza! szlak mnie tr.... obiecalem kumplowi pisac http://www.kls.rs/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie wiem ze nie ten temat ma ktos live do kosza ligi serbii przegrzebalem 30livescore cisza! szlak mnie tr.... obiecalem kumplowi pisac http://www.kls.rs/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez napisalem ze to Verbatim udziela sie jako Instruktor
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tylko kołek nie kreczuj czasem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez napisalem ze to Verbatim udziela sie jako Instruktor myslalem ze jeszcze jakis a jaka kwota wchodzi w gre?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez napisalem ze to Verbatim udziela sie jako Instruktor za bukiety płaci 3 stówy to się zadłużył...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie wiem ze nie ten temat ma ktos live do kosza ligi serbii przegrzebalem 30livescore cisza! szlak mnie tr.... obiecalem kumplowi pisac http://www.kls.rs/ bylem na tej stronie moze jestem idiota(nie widze) ale tam nie ma wynikow na zywo 
|
|
|
Link skopiowany do schowka