|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. W UPC jest stały nr.IP czy zmienia się co jakiś czas? THX
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kojarzy któs kawałek z nowej reklamy princessy?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeśli ktos wczoraj wysłał kase na moje konto bankowe (mbank) z poczty to kiedy mi dojdzie przelew ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli ktos wczoraj wysłał kase na moje konto bankowe (mbank) z poczty to kiedy mi dojdzie przelew ? jak z poczty to wcale bym sie nie zdziwil jak po 7 dniach 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hej mam takie pytanie, kojarzy może ktoś taki konkurs gdzie wypełniało się na czas ankiete ? dostepny ten konkurs był na naszej klasie i demotywatorach, nie pamiętam adresu strony a potrzebuje regulaminu tego konkursu  Proszę o pomoc może ktoś pamięta 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Takie być może nieco zabawne zapytanie  poszukuję fachowej nazwy części odzieży, którą nosi np. Tevez podczas meczów w zimie, czy prawie cały zespół Juventusu podczas pamiętnego śnieżnego meczu w Poznaniu - ni to golf, ni to szal, takie coś zapinane na szyi. Jak to nazwać, jak to znaleźć?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
raczej bym na to nie wpadł  dzięki Goget, to je to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[b]Strata 5mln BRAT PROSI O WSPARCIE 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Potrzebuje spolszczenia do gry Test Drive Unlimited 2, jeśli ktoś posiada proszę o pomoc 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam
Wie ktos moze jak puscic muzyke z telefonu na radiu samochodowym Lg przez Bluetooth? Badz jak te urzadzenia sparowac?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na stronei multkina w zlotych tarasach wyswielta sie baner ze rezerwacja tylko przez internet, sprzedac biletow zostala zablokowana. To znaczy ze nie bede mogl sobie kupic jutro biletu przy kasie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
posiada ktos napisy do "Des hommes et des dieux" (Ludzie Boga) ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki kolor szybek w goglach narciarskich wybrac? Wiekszosc gogli z tego co sie rozeznalem jest z pomaranczowymi szybkami ale przyznam szczerze, ze przymierzajac je, to takie jezdzenie z widzeniem na pomaranczowo/zolto KOMPLETNIE mi sie nie widzi, dlatego wolalbym bezbarwne aby widziec normalnie. Slyszalem jednak, ze przy takich pomaranczowych jest lepszy kontrast w zwiazku z czym lepiej widoczne sa jakies muldy czy nierownosci. Faktycznie zle jezdzi sie w takich niekolorowych szybkach, jak np tutaj? Co polecacie jesli chodzi o kolor szybek? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sam kolor to oprocz kontrastu rowniez kwestia przepuszczalnosci promienii slonecznych. tzw lustra sa na mocne slonce, zolte na pochmurny dzien/noc, przezroczyste to taki nieszkodliwe warunki, ze tak sie wyraze itd itpo  Dobra sprawa to wymienne szybki - ja mam pomaranczke + lustro. Co do koloru szyby to kwestia przyzwuczajenia, powiem wiecej - jak zobaczysz jak luksusowo sie smiga kiedy nie wieje Ci w oczy i nie dostajesz platkami sniegu po galkach ocznych (science! kiedys gdzies wyczytalem ze taki platek sniegu przy duzej szybkosci moze uszkodzic siatkowke oka) to kolor szybki bedzie ostatnia rzecza na ktora bedziesz zwracal uwage 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
czy można gdzieś w necie obejrzeć bramki z 1 ligi tureckiej ? jeśli tak to gdzie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam, czy mozna gdzies obejrzec retransmisje lub zapis meczu mexykanskiej ligi cruz azul vs atlas lub zapis meczu? szukam w zasadzie oficjalnych wynikow rzutow roznych bo gralem wczoraj dokladnie 13 rzutow roznych buk podal wynik po meczu 13 a zaklad uznano mi jako przegrany.Pisalem na czacie to powiedzieli ze 14 rzutu roznego nie bylo widac na transmisji a na oficjalnych wynikach maja ich 14 chcialbym sie po prostu przekonac ze nie klamia bo kurs byl niczego sobie i byloby troche kaski z tego jesli okazaloby sie ze nie maja racji.W koncowce meczu bylo tez takie zdarzenie ze pilka wyleciala na rzut rozny a sedzia odgwizdal rzut wolny i tu mam dylemat czy buk sie nie zakrecil i nie uznal za wczesnie rzutu roznego, chcialbym obejrzec retransmisje ale nie wiem gdzie, szukam dosyc dlugo, chociaz zapis meczu bym chcial w kazdym jezyku to daloby sie przetlumaczyc.Dzieki za pomoc jakby co :)))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Kto kojarzy taką stronę www gdzie wklejalo się czyjeś zdjęcie i później go wyświetlało pod koniec filmu w roli bohatera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety już ta strona/firma zakonczyła tą zabawę. dali drugą wersję i teraz możesz jedynie po skandynawsku posłuchać.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|