|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Dublet, ale tylko dublet.
Jesenica, Alba akagi - wiesz co oznacza słowo 'dublet'?  odsyłam do najmarniejszego źródła wiedzy http://pl.wikipedia.org/wiki/Dubleta tę parkę również pobieram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesenica, Alba akagi - wiesz co oznacza słowo 'dublet'?  odsyłam do najmarniejszego źródła wiedzy http://pl.wikipedia.org/wiki/Dubleta tę parkę również pobieram  Jestem hokejowym laikiem, jakie to ligi?  (zapoznam się)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz jakieś kompleksy - Danielsan - ale ( niestety ), będziesz musiał je sam przezwyciężyć.
Kiedyś "tą", "tę", teraz dublet.
Ale życzę powodzenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesenica, Alba NO 100% racji - wysoko sobie oceniam ten dubel Skąd ta Jessica Alba?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta Praha dzisiaj do mnie przemawia 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Masz jakieś kompleksy - Danielsan - ale ( niestety ), będziesz musiał je sam przezwyciężyć.
Kiedyś "tą", "tę", teraz dublet.
Ale życzę powodzenia. raczej nie mam - ale niektórzy mówią, że każdy ma, więc może... irytuje mnie po prostu Twój 'objawiony' - tak bym to okreslił -styl, a jeśli już kreujemy się na takiego, to chociaż mówmy poprawną polszczyzną  nie mam zarzutów jednak do merytorycznej zawartości Twoich wypowiedzi, nie atakuję Cię, ani też nie mam zamiaru tego robić, co najwyżej czasem zdarzy mi się poprawić. pozdrawiam również
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
vonseb dlaczego alba skoro ona juz nie ma szans na nic. zagrzeb ma jakies problemy ze skladem czy co??????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vonseb dlaczego alba skoro ona juz nie ma szans na nic. zagrzeb ma jakies problemy ze skladem czy co?????? dokladnie. dlaczego w ta strone.. mnie sie wydawalo ze wrecz odwrotnie i zagrzeb tutaj bedzie zwyciezca. warto by chyba napisac zdanie lub dwa jak sie jakis typ rzuca. suchary sa do d....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzi miedzy innymi o absencje graczy w obu zespolach dlatego te spadki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta Praha dzisiaj do mnie przemawia  chyba tylko dla sportu  maja taka przewage
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
" Objawiony " styl. To zależy, co komu się objawia. Ale rozumie Twoją irytację, z tego powodu. Rozumiem również, że teraz się starałeś ( w tym poście ), ale w Twoich, też nieraz nie stawiasz ( chociażby ), polskich znaków diakrytycznych. Ale to nie jest miejsce na takie dyskusje. Ja popełniam błędy i zapewne, jeszcze jakieś wyłapiesz. Życzę powodzenia i wiele satysfakcji, w spełnianiu tak ważnej misji, na tym forum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta Praha dzisiaj do mnie przemawia  chyba tylko dla sportu  maja taka przewage fakt, palnalem glupote 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Witojcie  Wypada napisać trochę o wczorajszym dniu  a ciekawie było  Wczorajsze zmagania z hoekejem rozpoczął Avangard Omsk.Jastrzębie które w ostatnim czasie w regularnym sezonie miażdzyły wszystkich nieważne jaki przeciwnik i gdzie grali nie potrafili poradzić sobie z drużyną Niżniekamska,i mieliśmy pierwszą niespodziankę.Pozniej przyszedł czas na kolejne spotkania KHL.Nie zawiodła faworyzowana UFA,spokojnie kontrolując wynik pokonała rywala,podobnie jak Magnita.Niestety pozniej nie było już tak ciekawie,Jarosław szybko dał sobie władować trzy gole i w efekcie przegrał mecz.Z kolei SKA St.Pteresburg wygrał swój drugi mecz na własnym lodzie ze Spartakiem ale niestety drugi raz dopiero po dogrywce  Owszem można było wczoraj pograć w KHL overki co też w dwóch spotkaniach uczynilem... Kolejną ligą wczoraj była SM-Liiga,Pewne zwycięstwo 6-3 Helsinek i to wszystko:) Jokerit aspirujący do majstra wygrywając 3-1 potrafił doprowadzić do wyniku 3-5 psując zapewne nie jeden kupon  Trzecim typem ktory zapewne wielu nie poszedl po myśli byla KaIpa która nie dała rady słabiutkiemu w tym sezonie Turku. Norwegia ? Zapowiadane było efektowne,przy pelnej hali widzow zwyciestwo lidera z Sarpsborga z beniaminkiem broniącym się przed spadkiem z Rosenborga,skonczyło się tylko 4-3 więc typy (-1.5) na Spartę też nieskuteczne.In plus napewno zwycięstwo po ładnym kursie Stavangera nad Valerengą. W szwecji zaś remis faworyzowanej HV-ki z słabą w tym sezonie Frolundą oraz porażka u siebie Linkopinga też zysku nam nie przyniosły... Teraz czas zabrać się za bety na dzisiaj 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Elo
Koszyce,Craxa,Tychy x1, Davos , Ufa , Bars, Magnitogorsk, Bremerhaven
taka tasiemka na dzis co myslicie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W kwestii tasiemek to ruskie przez dwa ostatnie dni maja na ten temat inne zdanie  ale ogolnie mi sie podoba choc ja wybieram Kosice, Ufa, Craxa
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zagram takie cos z Davos,jutro najwyzej contra 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Zaczynam identycznie jak wczoraj  Mam nadzieje iż z innym efektem Avangard Omsk - Nektekhimik Niżniekamsk Salavat Ulayev - Sibir Nowossibirsk  Vamossss 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Zaczynam identycznie jak wczoraj  Mam nadzieje iż z innym efektem Avangard Omsk - Nektekhimik Niżniekamsk Salavat Ulayev - Sibir Nowossibirsk  Vamossss  Heh,z rana dla zabawy za ciulate stawki grałem sobie na live w kosza z ligi filipińskiej,nie znając drużyn,oglądalem mecz i grałem w parzyste - nieparzyste w kwartach,trafilem wszystkie 4 kwarty  kurs na takie zdarzenie to 1.85 - a moje stawki w granicach 30-50 zł,teraz powyższy kupon - dwa zdarzenia ma ako 1.89 i został pograny grubo,zobaczymy co z tego wyniknie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|