|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal A ja czytalem, ze podobno byl zegnany gromkim 'wypierdalaj'. no to teraz pomysl co jest prawda 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal Gadali że na chwilę stracił przytomność i na Kopernika go zawiezli znany szpital kibicom Cracovii i Wisly  mysle, ze cos dosc powaznego w takim razie Znam ten szpital ;)Robilem tam badania jak służyłem w wojsku w KrK 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal A ja czytalem, ze podobno byl zegnany gromkim 'wypierdalaj'. no to teraz pomysl co jest prawda  Bez urazy, ale po zydkach sie wszystkiego spodziewac mozna :E
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal A ja czytalem, ze podobno byl zegnany gromkim 'wypierdalaj'. no to teraz pomysl co jest prawda  przeciez gromkie 'wypierd...' to nic zlego Bez urazy, ale po zydkach sie wszystkiego spodziewac mozna :E
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ech tylko Olimpo już 2-2 w 3 minuty dwie bramki stracili z rezerwami... leszcze... :/ Olimpo 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
ech tylko Olimpo już 2-2 w 3 minuty dwie bramki stracili z rezerwami... leszcze... :/ Olimpo  Oglądasz to wogóle ? Skąd wiesz że to rezerwy ? Nie sądze byś znal zawodników z drużyny średniaka argentyńskiej ligi
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
@ Piecia Z Twojej korespondencji z Franco, wnoszę, że nie będzie juz mozna zmieniać swoich nicków. Pytam, bo znajomy chciałby zmienić a jest rzadko na forum. Według mnie, to jest zajebisty pomysł. Kiedy ten "deadline"? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
opieram się na tym co wyczytałem tak jak wcześniej mówiłem... oglądałem pierwszą połowę jakieś 15 min... no to Olimpo z ich połowy nie wychodziło... spokojne 2-0 do przerwy to myślałem że na luzie będzie... a tu widzę cuda... w 3 min 2 bramki dali sobie strzelić... i teraz oglądam to już to nie jest ta sama gra co w pierwszej połowie... ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już 2-3 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a więc już chyba mogę spokojnie iść spać ... 3-2 w dupke... a jaka bramka dla tych drugich... messi by się takiej bramki nie powstydził...
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
opieram się na tym co wyczytałem tak jak wcześniej mówiłem... oglądałem pierwszą połowę jakieś 15 min... no to Olimpo z ich połowy nie wychodziło... spokojne 2-0 do przerwy to myślałem że na luzie będzie... a tu widzę cuda... w 3 min 2 bramki dali sobie strzelić... i teraz oglądam to już to nie jest ta sama gra co w pierwszej połowie... ;/ A sedziowanie jak tam ? Kilka razy poległem juz na ligach amerykanskich i CopaLibertadores własnie przez niezrozumiałem decyzje arbitrów 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
a więc już chyba mogę spokojnie iść spać ... 3-2 w dupke... a jaka bramka dla tych drugich... messi by się takiej bramki nie powstydził... Krótko chyba grasz u buka,nieprawdaż ???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie widziałem jakiś błędów bramki uznane prawidłowo które widziałem... teraz Olimpo chciało wymusić karnego ale sędzia się nie dał nabrać...
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Sędziowie w Ameryce Płd. i Latino, nie znają się na przepisach. Azjaci są bardziej skrupulatni, jeśli chodzi o naukę zasad pn. Niejeden z nich, mógłby posędziować w takiej Primera Division czy P'ship.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a więc już chyba mogę spokojnie iść spać ... 3-2 w dupke... a jaka bramka dla tych drugich... messi by się takiej bramki nie powstydził... Krótko chyba grasz u buka,nieprawdaż ??? hmmm no tak, a po czym to poznałeś ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Sędziowie w Ameryce Płd. i Latino, nie znają się na przepisach. Azjaci są bardziej skrupulatni, jeśli chodzi o naukę zasad pn. Niejeden z nich, mógłby posędziować w takiej Primera Division czy P'ship. Czyli widzę APOLLO że też przekonałeś się na własnej skorze o ich umiejętnościach 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
a więc już chyba mogę spokojnie iść spać ... 3-2 w dupke... a jaka bramka dla tych drugich... messi by się takiej bramki nie powstydził... Krótko chyba grasz u buka,nieprawdaż ??? hmmm no tak, a po czym to poznałeś ? Może po dacie rejestracji na najlepszym forum bukmacherskim w Polsce? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a więc już chyba mogę spokojnie iść spać ... 3-2 w dupke... a jaka bramka dla tych drugich... messi by się takiej bramki nie powstydził... Krótko chyba grasz u buka,nieprawdaż ??? hmmm no tak, a po czym to poznałeś ? Może po dacie rejestracji na najlepszym forum bukmacherskim w Polsce?  wcześniej byłem tylko obserwatorem  a jeszcze wcześniej nie korzystałem z forum 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dobra 15 min nadziei 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Sędziowie w Ameryce Płd. i Latino, nie znają się na przepisach. Azjaci są bardziej skrupulatni, jeśli chodzi o naukę zasad pn. Niejeden z nich, mógłby posędziować w takiej Primera Division czy P'ship. Czyli widzę APOLLO że też przekonałeś się na własnej skorze o ich umiejętnościach  Eeeee tam, Generale...  Ja na tamtym kontynencie ma tylko jedną miłość i jestem jej wierny. To jest River Plate BA. Jeśli mogę, to oglądam ich mecze. Zbyt wielkiego pojęcia o piłce na tamtym kontynencie niem i nie uważam sie za eksperta w sprawach futbolu w Ameryce Południowej.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|