|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
30min po zgłoszeniu problemu pieniążki są na koncie:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
już jest kasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już jest kasa  dziala Wam live??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przez ostatnie 45min dzialal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czasu zajmuje im wyplata na MB?? wyplacaja w weekendy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czasu zajmuje im wyplata na MB?? wyplacaja w weekendy?? wyplata zajela over 12h wyplacaja w soboty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zalezy kiedy wyplacasz ktory raz to mowie najlepiej rano po godzinie ósmej  rekord w 3 minuty kasa była na MB 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po tygodniach zapytań co z moimi zakładami w trakcie uzyskałem odpowiedz:
Witam serdecznie Panie Damianie !
Uprzejmie informuję , że po uzyskaniu odpowiedzi od naszego Wydziału otrzymałam informację na temat pana zakładów bieżących na zablokowanym koncie, że po rozstrzygnięciu tych zakładów należy się do nas zgłosić i wtedy nasz Wydział bedzie mógł przelać środki w przypadku takowych wygranych. Decyzja odnośnie tych środków zapadnie wtedy i należy ona do naszego Wydziału finansowego.
A więc tak w pierwszym zdaniu pani anetka pisze iz w przypadku wygranych srodki zostana mi wyplacone natomiast w drugim zdaniu jest napisane ze decyzja co zrobia z moimi srodkami(wyplaca lub mnie) zapadnie po rozstrzygnieciu zakladow:) Co o tym mozna myslec?
Mam dziwne wrazenie iz pani anetka to tam jest ktos wiecej niz tylko osoba udzielajaca odp na czacie i odpisujaca na meile. Przyklady: 1. gdy po dlugim oczekiwaniu na weryfikacje dokumentow "osmielilem" sie porozmawiac na czacie(rozmowa wklejona byla na tym forum) pani ta twierdzila iz dzial jeszcze weryfkuje(nawiesem mowiac 3,4 tyg to robili i mieli kazdy moj skan)by po 2 minutach napisac ze konto zostanie zablokowane a srodki wyplacone w mniejszej kwocienizmialem na koncie. 2. kolejna rozmowa z pania anetka bo jakos dziwnie trafiam na nia; moje zapytanie co z moimi zakladami w trakcie calosezonowymi (wczesiej wyslalem 2 meile i czekalem 2 tyg bez skutku)odpowiedziala iz odpowiedz od dzialu otrzymala i ze wyslala na mojego meila konczac zdanei : ) Meila nieotrzymalem poprosilem wiec o wyslanie jeszce raz.Czekam dzien wiec napisalem meila z prosba o przyslanei tej decyzji dzialu,tym razem pani adrianna odpisala iz ona takiego meila niemoze odszukac i ze skontaktuje sie rano na drugi dzien. Po 2 dniach napisalem kolejny raz i dostalem od pani anetki ktora wkleilem na samym poczatku mojego posta. Czyzby pani anetka wymyslala odp sama?
W tej calej sprawie dziwia mnie dwa aspekty,pierwszy dlaczego tak traktuje sie klienta ktory byl z nimi od dawna,ktory gral na swoim koncie mimo limitow na wybrane sporty i co z tego wynika ostanimi czasy niepogrywal tam niewiadomo jak duzo. Drugim interesujacy mnie aspektem,budzacym moje zdziwienie jest to ze niewidze jakos na tym forum wiecej takich osob ktore maja takie problemy jak ja z ta firma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drugim interesujacy mnie aspektem,budzacym moje zdziwienie jest to ze niewidze jakos na tym forum wiecej takich osob ktore maja takie problemy jak ja z ta firma. jak nie poczytaj temat bardziej wnikliwie, zresztą co to wszyscy którzy mają tam konta muszą być użytkownikami mecz.pl Unibet sam sobie robi problem oferując zakłady live  i prawdopodobnie stąd ten problem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Drugim interesujacy mnie aspektem,budzacym moje zdziwienie jest to ze niewidze jakos na tym forum wiecej takich osob ktore maja takie problemy jak ja z ta firma. jak nie poczytaj temat bardziej wnikliwie, zresztą co to wszyscy którzy mają tam konta muszą być użytkownikami mecz.pl Unibet sam sobie robi problem oferując zakłady live  i prawdopodobnie stąd ten problem. rozwin co masz na mysli piszac "Unibet sam sobie robi problem oferując zakłady live  i prawdopodobnie stąd ten problem"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
******/f117/unibet-opinie-50211.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wejdz w "zacytuj" i zobacz cały link
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
<******/f117/unibet-opinie-50211.html Ja ostanio tam live niegrane,tenisa nie bylo,siatka limit po 50zl na live wiec nie odpalalem jedynie co to kupony sezonowe i siatki na weekendy akumulowane.No ale co tu sie zastanawiac,podziekowali z gre i tyle.Zalezy mi tylko na tym zeby kase jak wpadna zaklady sezonowe wyplacili.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dzis dotarly do mnie pieniadze, z zablokowanego konta. Trwalo to troche długo bo od 13 stycznia. Niestety konto ciagle zablokowane i pewnie juz nigdy nie odblokuja :/
Troche lipa, ze cala kasiorke na raz wyplacaja na konto bankowe... a jezeli ktos ma tego duzo to moze sie US tym zainteresowac.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest taka organizacja co nazywa się GIIF (Generalny Inspektor Informacji Finansowej) i to banki ją informują w przypadku podejrzanego przepływu gotówki. " Instytucja obowiązana przyjmująca dyspozycję lub zlecenie klienta do przeprowadzenia transakcji, której równowartość przekracza 15 000 euro, ma obowiązek zarejestrować taką transakcję również gdy jest ona przeprowadzana w drodze więcej niż jednej operacji, których okoliczności wskazują, że są one ze sobą powiązane. Swoją drogą musiałeś nieźle ich obskubać ! Masz kasę na koncie i narzekasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No złodzieje i oszuści, co tu dużo pisać, wszystko już chłopacy opisali, nie ma co powielać. Nieprawdopodobny scam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Znów problemy ze stroną unibetu... kidy oni wreszcie zrobią ja pożądnie;/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dziś zleciłem kolejną wypłatę z tego buka... godziny poranne.
Około 16:10 - 16:20 dostałem potwierdzenie, że kasę wysłali, mam nadzieję, że będzie szybko i się nie zawiodę, ponieważ dla mnie to dobry buk !
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dziś zleciłem kolejną wypłatę z tego buka... godziny poranne.
Około 16:10 - 16:20 dostałem potwierdzenie, że kasę wysłali, mam nadzieję, że będzie szybko i się nie zawiodę, ponieważ dla mnie to dobry buk ! tez ostatnio wyplacalem na konto i na drugi dzien mialem... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
andyr a o której wypłacałeś? I o której dostałeś potwierdzenie na e-mail, że kasa wysłana? I o której miałeś na koncie... możesz podać?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|