|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Dodatkowo w zapowiedzi na ESPN widzę że z powodu grypy sytuacja Kenyona Martina jest nie jasna może to nie 1-sza siła ale zawsze te 9pkt i 6 zb i ze 2-3 asysty robi .
Wiadomo Den mocne w domu kontynuuje serię domowych zwycięstw a Atl kończy najdłuższą sesję wyjazdową w sezonie ( 7 mecz ) bilans wyjazdu 3-3 , trudno jednoznacznie określić czy myślami są już w "domu" czy się sprężą i powalczą
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
wg mnie Denver z handi dziś bierze Atlantę  tez tak sadze ale bardziej dubel boston +denver powinno wejssc a co do opisu meczu to nie ma co porownywac denver z meczu z bosstonem bo to inna bajka. Amir wczoraj kusilo Ny ale nie zagralem wtopa miami byla wkalkulowana 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
wg mnie Denver z handi dziś bierze Atlantę  ciężko z tym nawet polemizować  Na pewno grubiej na Bryłki, a oprócz hc to chyba jeszcze Królowie, bo kurs syty. I tak wiem dobrze o osłabieniach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w dziale dwa odmienne typki  będzie ciekawie
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
i mnie korci coś dodać do słów Platiniego 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
BOSTON CELTICS | Under 10.5 @ 2.55 DENVER NUGGETS | Under 10.5 @ 2.65 @ 6.75 taki dubelek ode mnie na 2/10, rzecz jasna chodzi o marżę zwycięstwa  Utah pod formą dosyć mocno, ale że w tym pustynnym stanie Celtom zawsze grało się ciężko, to wysokiego zwycięstwa nie będzie  pora pierwszy raz od 3 lat wygrać w Utah  a o Denver to peffa forumowa  myślę, że więcej jak 10ma to nie wygrają  
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
w dziale dwa odmienne typki  będzie ciekawie Może dwa zwroty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kieras piszesz, że Denver i Boston powinno wygrać w konkursie dajesz na Atlante  o co kaman ? 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
i mnie korci coś dodać do słów Platiniego  Dopisz  Rano wstanę i mam przeczytać poetycką analizę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pare dni nie wysłałem żadnego dubla z NBA wiec najwyższy czas to zmienić undery w meczach Phoenix i Bostonu a co do Denver to spodziewam się pogromu gości choć jako kibic Portland wolałbym jednak ich zwyciestwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nets +2,5  + Wizards - Bulls under 195 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jedno jest pewne, kolega nazywa trade Denver nieudanym, a oni chyba wycisnęli z tego maksa, a ja uważam, że to właśnie NYK się za mocno wykrwawili na tego Anthonyego i w dłuższej perspektywie dobrze na tym nie wyjdą, a to dalej nie jest zespół na pierścienie, zwłaszcza bez ławki. a Denver ma dwie równe piątki ( może Mozgov trochę odstaje poziomem od Nene na obecną chwilę ) i dostało sporo bardzo dobrych picków, więc Anthony i tak by odszedł, a oni ugrali tutaj niemal maksa, może oferta Nets była jeszcze lepsza, ale i tak bardzo dużo. Do tego Anthony strzelał fochy i w tym sezonie miewał dużo słabych spotkań, za Billupsem też nikt nie płacze, bo już dłuższy czas napierał tam Lawson, zresztą facet za zmiennika Feltona. To chyba komentarza nie wymaga. a Atlanta kolejny ciężki mecz na zachodzie, a na ławce to już nawet nie mają swojego sixth mana. A rozgrywający to im nie wejdzie z marszu i nie zacznie robić gry, zresztą w piątce póki co gra Teague. Ten sam który przegrywał rywalizacje z Bibby. Ano i Denver potrzebuje wygranych zdecydowanie mocniej. Tak w skrócie, moje zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini z tym handi na Denver to ja bym się bał. Atlanta to młoda ekipa więc efektu zmęczenia nie biorę pod uwagę. Ładnie pograli na gorącym terenie w Portland. Denver po wymianach musi przyjść słabszy mecz.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a to dlaczego musi ? a jeśli tak, to czemu u Atlanty po wymianach przyjść nie musi ? Młoda ekipa, no tak średnio. Są młodsi, zresztą to 3 ciężki mecz z dość gorącymi czwartymi kwartami w 4 dni. To każdy organizm może potrzebować rotacji, tylko u Atlanty jest problem, że nie bardzo jest kim rotować w tym momencie. Na chłopski rozum to wychodzi Denver. Jak nie wejdzie to mi możecie Tuska do avatara wstawić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to dlaczego musi ? a jeśli tak, to czemu u Atlanty po wymianach przyjść nie musi ? Młoda ekipa, no tak średnio. Są młodsi, zresztą to 3 ciężki mecz z dość gorącymi czwartymi kwartami w 4 dni. To każdy organizm może potrzebować rotacji, tylko u Atlanty jest problem, że nie bardzo jest kim rotować w tym momencie. Na chłopski rozum to wychodzi Denver. Jak nie wejdzie to mi możecie Tuska do avatara wstawić  Denver tak, ale handi mi już mało pasi. ps. z tym Tuskiem to trzymam za słowo 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
oj tylko nie Tuska, na tego gościa już nie mogę patrzyć  Jak dla mnie Denver dzisiaj win, ogólnie po tej wymianie mają na prawdę bardzo fajną pierwszą piątkę (gra już przynajmniej nie opiera się tylko na Carmelo) dodatkowo z ławki Felton,Al i Smith, wygląda to na prawdę przyzwoicie!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
nie mów Pier, że wolisz Ruska-Tuska od Radwańskiej 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie mów Pier, że wolisz Ruska-Tuska od Radwańskiej  moze lubi chlopcow? a tak na powaznie to jak patrze na ta pseudo gwiazde to rzygac mi sie chce.. 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mam podobne odczucia jak widzę Ciebie.
Jakoś nienawidzę konfidentów
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam podobne odczucia jak widzę Ciebie.
Jakoś nienawidzę konfidentów wiem wiem...urazilem cie bo przeciez aga to twoja ulubienica ale mimo wszytko jest daremna...mlody i z tym musisz sie pogodzic..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|