|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Graty Fanatyk  jednak nie skorzystalem bo sie bałem  i zagralem swoje wynalazki z enbiijej ehh Kieras bys sie wstydzil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gratki też spękałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brzezicki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brzezicki  sory nie tu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brzezicki  sory nie tu  oj tam, piwa tutaj tez mozna napic sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myślicie o Goettingen ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myślicie o Goettingen ? czeka ich ciezki mecz, co prawda zwyciestwo daje im 1 miejsce w gr. ale Budivelnik walczy o życie, być albo nie być  Poza tym Gottingen nie gra u siebie w Getyndze tylko w Brunszwiku
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ogląda ktoś Unics ? bo widzę, że ciężko im idzie a kupon zamykają... a mam -11,5 widzę że Unics osłabiony :/ do tego mało Lampe gra... :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myślicie o Goettingen ? czeka ich ciezki mecz, co prawda zwyciestwo daje im 1 miejsce w gr. ale Budivelnik walczy o życie, być albo nie być  Poza tym Gottingen nie gra u siebie w Getyndze tylko w Brunszwiku uu to nie fajnie ... obstawiłem to na bardzo szalonym kuponie, na który nic nie analizowałem tak na prawdę, tylko jak leci i o dziwo tam bardzo dużo spotkań powchodziło, te najtrudniejsze ( najwyższe kursy ) już za mną, ale jest też właśnie Getynga ale jak nie grają w Getyndze to strasznie ciężko będzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogląda ktoś Unics ? bo widzę, że ciężko im idzie a kupon zamykają... a mam -11,5 widzę że Unics osłabiony :/ do tego mało Lampe gra... :/ zauwaz ze Kazan niczego ostatnio nie przehandlowal  a oni to lubia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myślicie o Goettingen ? czeka ich ciezki mecz, co prawda zwyciestwo daje im 1 miejsce w gr. ale Budivelnik walczy o życie, być albo nie być  Poza tym Gottingen nie gra u siebie w Getyndze tylko w Brunszwiku uu to nie fajnie ... obstawiłem to na bardzo szalonym kuponie, na który nic nie analizowałem tak na prawdę, tylko jak leci i o dziwo tam bardzo dużo spotkań powchodziło, te najtrudniejsze ( najwyższe kursy ) już za mną, ale jest też właśnie Getynga ale jak nie grają w Getyndze to strasznie ciężko będzie  teoretycznie dalbym +4.5 na Ukrainców ale zupelnie odpuscilem to spotkanie Niemniej zycze powodzenia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ogląda ktoś Unics ? bo widzę, że ciężko im idzie a kupon zamykają... a mam -11,5 widzę że Unics osłabiony :/ do tego mało Lampe gra... :/ zauwaz ze Kazan niczego ostatnio nie przehandlowal  a oni to lubia wiem wiem ale ktoś tam tu pisał że Cedevita osłabiona itd... więc zagrałem.... razem z typami które Ty polecałeś  ( dzięki wielkie za nie  więc szkoda troszkę tego unicsu, ta ich gwiazda Lydl też nie gra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogląda ktoś Unics ? bo widzę, że ciężko im idzie a kupon zamykają... a mam -11,5 widzę że Unics osłabiony :/ do tego mało Lampe gra... :/ zauwaz ze Kazan niczego ostatnio nie przehandlowal  a oni to lubia wiem wiem ale ktoś tam tu pisał że Cedevita osłabiona itd... więc zagrałem.... razem z typami które Ty polecałeś  ( dzięki wielkie za nie  więc szkoda troszkę tego unicsu, ta ich gwiazda Lydl też nie gra  Amerykanin juz w week tez nie gral w lidze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powrot z randki  to teraz lecimy z koksem Lokomotiv&Hemo @2 Panellinios&Delfiny @2.17  Po wtopie na biegach dzien z dobrym plusem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
da rade Aris? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ogląda ktoś Unics ? bo widzę, że ciężko im idzie a kupon zamykają... a mam -11,5 widzę że Unics osłabiony :/ do tego mało Lampe gra... :/ zauwaz ze Kazan niczego ostatnio nie przehandlowal  a oni to lubia wiem wiem ale ktoś tam tu pisał że Cedevita osłabiona itd... więc zagrałem.... razem z typami które Ty polecałeś  ( dzięki wielkie za nie  więc szkoda troszkę tego unicsu, ta ich gwiazda Lydl też nie gra  Amerykanin juz w week tez nie gral w lidze... kurde... szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem to bym na pewno nie pograł... teraz niby mają +5 ale wczesniej było +9 lub +7 ... zobaczymy co z tego będzie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Unics +8... jechać po +12... albo ile tam chcecie oby mój handi -11,5 pokryć  jazda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macie jakis link na statystyki na Aris?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siema,dajcie mi proszebezposredniego linka do meczu caserty, bo cos mi sie stronka eurocup nie odpala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macie jakis link na statystyki na Aris? na eurocupbasketball.com klikasz na wynik i masz live ze statami
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|