|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Vonseb jakieś przemyślenia co do Allsvenskan?
bo Herning, Sparta i Stavanger, pomimo nedznych kursów to raczej bankery.
do tego myślę Valerenga ML NA PEWNO "nedzna" trojca DANIELSAN-a wyglda najlepiej na dzis do tego zapewne Sonderjyske bo sobie nie wyobrazam finalu bez Sonder cała czwórkę mam od wczoraj 5/10 do tego 3/10 Sonderów wymienilem na Valerengę ML Biorę też Herning z HC, Stavangera z HC, ale to już w jakiejś taśmie, myślę nad Zvolenem 2.15 u siebie - kusi, a Bystrzyca pod formą mocno underek 5,5 w Omsku i Storhammaru z Lilkami też wart przemyślenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Zastanawia mnie, dlaczego tak spuszczają kursy na Vaxjo.
Mecz ( dla nich ) o pietruszkę, a buki chcą usilnie namówić, na granie tego.
Może w takim razie, warta przemyślenia jest sugestia Danielsana.
Ale jeszcze trochę czasu. pytanie do zorientowanych jakie profity daje 2 miejsce i czy warto się o nie szczypać? z drugiej strony porażka Vaxjo u siebie z potencjalnym przeciwnikiem w grze o awans, to kiepska zaliczka "psychologiczna"...
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
ladny kurs na Bystrzyce, ale caly czas mi chodzi po glowie, ze oni ani meczu nie wygraja  Ty wolisz skorumpowany tenis, ja wole ligi europejskie w hokeja  no to jak wolisz PO to masz PO prawie wszedzie  Że niby PO - Platforma Obywatelska ???  Siemandero 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
będzie pobrany, pytanie tylko o towarzystwo  czuję, że Bystrzyca w tym sezonie już nie wygra 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a ja sądzę, że oni wyjdą jeszcze z tej rywalizacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja sądzę, że oni wyjdą jeszcze z tej rywalizacji  no ale jakis argumencik ? sa ewidentnie pod forma, zanim sie obejrza bedzie po rywalizacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyny profit jaki moze dac 2 miejsce to byc moze TERMINARZ ( tzn ze zmierzy sie w takim a nie innym terminie z danym zespolem ), ale i tak 6 zespolow ktore zagra w KWALIFIKACJACH ( o ktorych pisalem na poprzedniej stronie ) zagra ze soba mecz i rewanz STARTUJAC z zerowym kontem.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
jak mnie wpienia oferta multizakładów na hoka w BF bieda rodem z eurosportbet  czy jak to tam się nazywa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Grubo poszedł kupon SONDERJYSKE plus VALERENGA kz. ogólny kursik fajny 2,03
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Jedyny profit jaki moze dac 2 miejsce to byc moze TERMINARZ ( tzn ze zmierzy sie w takim a nie innym terminie z danym zespolem ), ale i tak 6 zespolow ktore zagra w KWALIFIKACJACH ( o ktorych pisalem na poprzedniej stronie ) zagra ze soba mecz i rewanz STARTUJAC z zerowym kontem. tak myślałem, czyli chyba nie warto kruszyć kopii, przejść obok i ewentualnie żałować, że się nie spróbowało złapać dobrego kursu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Elo Wczoraj Assat i HIFK izi dzis kupon zamyka Herning,Sparta i Stavanger, nie wyobrazma sobie chocby remisu w tych meczach
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyny profit jaki moze dac 2 miejsce to byc moze TERMINARZ ( tzn ze zmierzy sie w takim a nie innym terminie z danym zespolem ), ale i tak 6 zespolow ktore zagra w KWALIFIKACJACH ( o ktorych pisalem na poprzedniej stronie ) zagra ze soba mecz i rewanz STARTUJAC z zerowym kontem. tak myślałem, czyli chyba nie warto kruszyć kopii, przejść obok i ewentualnie żałować, że się nie spróbowało złapać dobrego kursu  AHA ZNALAZLEM jeden myk - tak przynajmniej bylo w zeszlym roku i sadze ze tak jest i teraz zespol ktory zajmie 4 MIEJSCE w ALLSVENSKAN moze w 1 rundzie PREKWALIFIKACJI wybrac sobie zespol 6 albo 7 w tabeli. TAK wiec moze Leksandowi oplaca sie byc na 4tym miejscu
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
to w sumie jest jakaś korzyść, natomiast porównując ich zmagania w tym sezonie h2h z Morą i z Almtuną to i tu i tu jest 2:2 choć ja osobiście wybrałbym Morę 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jedyny profit jaki moze dac 2 miejsce to byc moze TERMINARZ ( tzn ze zmierzy sie w takim a nie innym terminie z danym zespolem ), ale i tak 6 zespolow ktore zagra w KWALIFIKACJACH ( o ktorych pisalem na poprzedniej stronie ) zagra ze soba mecz i rewanz STARTUJAC z zerowym kontem. tak myślałem, czyli chyba nie warto kruszyć kopii, przejść obok i ewentualnie żałować, że się nie spróbowało złapać dobrego kursu  AHA ZNALAZLEM jeden myk - tak przynajmniej bylo w zeszlym roku i sadze ze tak jest i teraz zespol ktory zajmie 4 MIEJSCE w ALLSVENSKAN moze w 1 rundzie PREKWALIFIKACJI wybrac sobie zespol 6 albo 7 w tabeli. TAK wiec moze Leksandowi oplaca sie byc na 4tym miejscu dzieki vonseb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzień dobry cześć i czołem Niznekamsk +1.5 @1.93 i powodzenia Panowie dzisiaj ! 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Myślę ze wkońcu postrzelają w OMSKU bo niewiele do tej pory bramek strzelili ... Avangard Omsk - NemtekHimik Niżniekamsk --> over 4.5
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
|