|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nieskromnie licze na 4-0 z całym szacunkiem ale chyba na 4-0 sie nie skonczy  mysle ze Tychy na pewno jeden mecz wygraja, ale jakbym mial stawiac to powiedzialbym ze 4-2 sie skonczy  pewnie masz racje, ale jak widzialem poziom rywalizacji Unii z Tychami to licze na 4-0 nieskromnie tak jak wspomnialem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak to wypada,ze jesli Cracovia wygra trzy mecze pod rzad,to ten poniedzialkowy bedzie jedynym finałowym w Krakowie.Trzeba sie tam pojawic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nieskromnie licze na 4-0 z całym szacunkiem ale chyba na 4-0 sie nie skonczy  mysle ze Tychy na pewno jeden mecz wygraja, ale jakbym mial stawiac to powiedzialbym ze 4-2 sie skonczy  pewnie masz racje, ale jak widzialem poziom rywalizacji Unii z Tychami to licze na 4-0 nieskromnie tak jak wspomnialem  Jastrzebie jest wg slabsze od Tychów i na poziomie Unii, a jednak jeden meczy urwało weic logicznie wypada ze GKS wygra dwa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście nie podchodzę do tego tak twardo i po całości, jednak widziałem trochę meczów w tym sezonie i myśle ze Tychy jednak stawią jakiś opór Cracovii...
dużo tez bedzie zależec od przygotowania kodycyjnego, bo jak wiemy pomiedzy niektorymi meczami nie ma ani jednego dnia odpoczynku, wiec bedzie sie działo zapewne...
|
|
|
Link skopiowany do schowka